Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dead phone flashsız belle yükleme anlatımı.. resimler eklenecektir
Nokia kasıtlımı yaptı bu belledeki program sorunlarını acaba. Annada da 1-2 oyun ve program çalışmıyordu ama hız sorunu yoktu. herhalde nokia bilerek yaptıki herkes sızıntı belle kullanmasın diye.
Devildare66
Üye
Konu Sahibi
sanmıyorum bilerek bişey yapıcaklarını.. çünkü paylaşan developerler orjinalini paylaşmadılar.. isimleri ifşa olmasın diye.. yani suç muhtemelen ki baksanıza araplar paylaşmış ta biz indiriyoruz filan..
engin_erg
Üye
arkadaşlar belle yi kurupta kullananlar varsa nasıl oldugu ile ilgili birşeyler belirtebilirmer mi sıkıntıları nelerdir ?
Devildare66
Üye
Konu Sahibi
baba sıkıntı çok ama yinede annaya dönmeyi pek düşünmyorm buglu biraz opera çalşmyo ve bildirimlere mesaj geldii görünmüyo ve biraz çok az kasıyo menü okadar
baba sıkıntı çok ama yinede annaya dönmeyi pek düşünmyorm buglu biraz opera çalşmyo ve bildirimlere mesaj geldii görünmüyo ve biraz çok az kasıyo menü okadar
Alpha tester sürümü sorunlar olması doğaldır, yalnız aranızda Belle yükleyenleriniz Dailymobile sitesinde bulduğu hataları yazarsa eleman da Nokia'ya bildirecek.
dreamwalker1979
Üye
biraz belleden bahsedin iyice sarmaya başladı :-)) mesala cin annası gibi arayanın ismini gösteriyormu? bariz hataları yazınki millet bilgilensin opera kurulamıyor eger tarayıcı iyise gerek yok operaya :-))
biraz belleden bahsedin iyice sarmaya başladı :-)) mesala cin annası gibi arayanın ismini gösteriyormu? bariz hataları yazınki millet bilgilensin opera kurulamıyor eger tarayıcı iyise gerek yok operaya :-))
Kuranların çoğu Opera yüklenmiyor ama gerek yok tarayıcı yeterince hızlı diyordu.
gokturk_prensi
Üye
Arkadaşlar arayınca +9 suz bende isim görülüyor. Gerçekten operaya gerek yok. Geçişler falan hızlı tarayıcıda. Tabiki unutmamak gerek bildirim ekranı harika mesaj arama müzik wifi hepsi orda kolayca. Görünüm harika ancak menüde biraz kasma var..
_ardaa
Üye
Slide menü nasıl kullanışlı mı? açılırken yada kapanırken kasıyor mu? Ana ekran da widget'lar tek tek eklenebiliyor mu? yerlerini istediğin gibi değiştirebiliyor musun?
gokturk_prensi
Üye
Şuan için menüde kasma yapıyor alpha sürüm olduğundandır diye düşünüyorum. Ana ekran da tek tek program kısayolu ve widgetleri koyabiliyoruz e haliyle istediğimiz yere koyabiliriz.
_ardaa
Üye
Kasma dışında başka sorunları da olacaktır, şimdilik Anna ile devam.
gokturk_prensi
Üye
Ben anna klavyesinden sonra belleninkini hakikaten güzel buldum. wlan widgeti olsun müzik çalar widgeti olsun çok güzel denemeye değer dedim yükledim ve memnunum.