Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dead phone flashsız belle yükleme anlatımı.. resimler eklenecektir
Sponsorlu Bağlantılar
engin_erg
Üye
dayanamadım kurdum açılışı hoşuma gitti siyah
mustimix41
Üye
belleyi bende simdi kurdum inceliyiyorum müthiş bence belle
yaws arkadaslar uygulama yukleyebilen var mi aranizda
mustimix41
Üye
shazam mackolik nimbuzz big screen compass lite flashlight cnn video nat geo e! you tube mavie teasers sorunsuz çalışıyor denediğim uygulamalar bunlar simdilik
engin_erg
Üye
ben oyunlari kuramiyorum
brzgunay
Üye
Bu sabah Belle yi yukledım ve cok menun kaldım gercekten harika.Anna dan daha fazla ses getirecek.Anna yı o kadar beklemiş olmama ragmen belleyi yukledim.Tek kelimeyle harika..
_ardaa
Üye
Angry Birds kuran oldu mu eleman onun da kastığını söylemişti.
Eric_draven
Üye
uygulamalar sorunsuz çalışıyor angry birds ün 3 versiyonununuda yükledim hiç kasma yok arkadaşlar...
3 ana ekranla 78 ram gösteren n8 im 5 ana ekranla 120 ram gösteriyor telefonda
mc_mfi
Üye
ben iphone kullanyodum sonra beyazını aldım ama kaydettiremedim tabi kitlendi şimdi n8 e belle yi yükledim ama hayran kaldım herkese öneririm video sunu çekeceğim
ayasin
Üye
ben denedim olmadı yav
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
bende belle kullaniyorum dek eksik skype,opera,sygic v8.14 calismiyor onlarda cozulurse mukemmel.en cokda skype cok kullaniyordum bakalim cozulucekmi.
serkanbb06
Üye
Arkadaşlar C7 için yükleyebileceğim bir Belle var mı ?
koray6666
Üye
bellenın turkcesı warmı ıcınde arkadaslar ben anna kurdum belleyıde deneyeyım dıyorum