dead phone flashsız belle yükleme anlatımı.. resimler eklenecektir

Sponsorlu Bağlantılar

halis18

halis18

Üye
belle dosyalarını indirdik...
sorunsuz anna dosyaları kaldı sendekiler iyi ise upload edebilir misin?

trontr

Üye
sen herhalde telefonu flashladın kardeş. bi izlenimlerini yazarmısn. çok büyük hatalar var mı? yüklemye değer mi? bişiler yazın ki ona göre deniyim

Utku

Utku

Üye
Teşekkürler

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
valla simdiye kadar sadece ekran titreşiminin çalışmadıını söyleyebilirim gerisi mükemmel :)

----------Eklendi @ 12:32:47 ---------- Yazıldı @ 12:31:08 ----------

o da zaten benm telefonla alakalı :D

----------Eklendi @ 12:35:17 ---------- Yazıldı @ 12:32:47 ----------

anna dosyalarıyla alakalı değil kardeş zaten değiştiriyoruz dosyaları.. pr 1.2 ile bile yapabilirsiniz

KEMAL_ANK

Üye
anladığım kadarıyla tek başına belle dosyaları bu işi çözemiyor.anna dosyalarını da indirmek gerekiyor sanırım.anna dosyalarını indirebileceğimiz link varmı peki yardımcı olurmusunuz?

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekran titreşimi çalışıyo pardon.. :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben anna da 6 ekran modu yukledim be kasma yoktu bunda da denicektim ama e hafizasinda private'i goremedim nasil hacklicez bunu?

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
hackli firmware değil bu cano..

nonamex

Üye
Bayağı bir Android'den esinlenmişler güncellemede gördüğüm kadarıyla, umarım başarılı uygulamışlardır Symbian ilk defa güzel gözüktü gözüme.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bayağı bir Android'den esinlenmişler güncellemede gördüğüm kadarıyla, umarım başarılı uygulamışlardır Symbian ilk defa güzel gözüktü gözüme.
Senden bunları duymak ilginç nonamex :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
forbidden5

forbidden5

Üye
hız artışına 10 üzerinden kac verirsin mesela ?

ekrem2

Üye
kardes bizimklnede bir el atıver be güzelmiş:) şaka tabiki

trontr

Üye
bunun kuurlumunda 4 dosya kullanıorsun zaten
phoenixi açmadan önce product klasörünü boşaltıp belleninkileri koyarsanız hiç delete falan filan uraşmanıza gerek olmaz bence haksızmıyım.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
ya otuz kere denedim. En sonlara dogru waiting con.. mon birseyler yaziyor 25 saniye sayiyor ve sonra usb takili degil diyor cikartip takinca flash moduna girilemiyor diyor .s pr 1.2 ye dondum annadan simdi 1.2 kullaniyorum belle flashi atinca dedigim yerde dondugunda teli cikartip acma dugmesine basiyorum ve beyaz ekranda mavi nokia degil siyah ekranda beyaz nokia yazisi cikiyor acilicakmis gibi oluyor ve sonra kapaniyor :(

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
hız artışına 10 üzerinden kac verirsin mesela ?
8 veririm heralde :D
bunun kuurlumunda 4 dosya kullanıorsun zaten
phoenixi açmadan önce product klasörünü boşaltıp belleninkileri koyarsanız hiç delete falan filan uraşmanıza gerek olmaz bence haksızmıyım.
doğru diğer anna dosyalarını silmeyip yapan arkadaşımız da var.. orçun :D silmenize gerek yok ama adamlar silin demiş inglzce anlatımda
ya otuz kere denedim. En sonlara dogru waiting con.. mon birseyler yaziyor 25 saniye sayiyor ve sonra usb takili degil diyor cikartip takinca flash moduna girilemiyor diyor .s pr 1.2 ye dondum annadan simdi 1.2 kullaniyorum belle flashi atinca dedigim yerde dondugunda teli cikartip acma dugmesine basiyorum ve beyaz ekranda mavi nokia degil siyah ekranda beyaz nokia yazisi cikiyor acilicakmis gibi oluyor ve sonra kapaniyor :(
biraz daha buga sokmaya çalışırsan phoenixi bence yapabilirsin belleyle anlattığım gibi dead flashı.. baska pc de dene.. bence.. ii şanslar

mustimix41

mustimix41

Üye
rar pass neydi kardess??

Üst Alt