guzel tel kaca aldin ve reaim koyabilirman yakindan hic gormedim
telefon almadan once yorum ıstıyenı gordumde aldıktan sonra yorum ıstıyenı ılk defa goruyorm.gorgusuzmusun kardesım senşaka şaka.guzel telefon,telefonla ıyı haberler al hep.piyasadakı en ıyı ılk 5 telefon ıcınde bence.ılk telefonun cıtayı bıraz yuksek tutmuşsun
![]()

super telefon. Hiç telefon kullanmadan direk sensation'la başlamak nasıl Bi şey merak ettim![]()

çokk güzel telefon iphone 4 alana kadar bu tel daha mantıklı aldığına da ii yapmışsın güle güle kullan

17 ve ilk telefon he vay be.Ben 14 yasında falan 900 liraya 7610 almıstım ilk telefonum degildi ama bilgisayar gibi telefon diyodum kendi kendime simdi bataryası bile daha pahalı telefondan
Hayırlı olsun kardes çok dogru bir karar.

Arkadaşlar lütfen, rencide edici yorumlar yazmayın. Sadece telefon hakkında görüşlerinizi istiyorum. Diğer telefonlar umrumda değil.

arkadasım hıc bozma daha mesaj yazma mesaj sayın 61![]()

kesinlikle süper telefon zaten az kullandıysan arayüz öldürmüştür seni ve kesinlikle şiddetle öneriyorum o cihazı aldıysan net paketin olsun face(ki vardır) ve twitter hesabın olsun şu an için piyasada ki en performanslı model ekran çözünürlüğü en yüksek yine tabii android için kullanıyorum bu tabirleri ve eksi yani fotoğrafları biraz kötü(N8 kullandığım için beğenmiyorum yoksa beğenen çıkabilir) hayırlı olsun