HTC Sensation Aldım ( Yorumlarınızı bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation Aldım ( Yorumlarınızı bekliyorum )
Merhaba arkadaşlar ,

Yaşım henüz 17 ve ilk telefonumu aldım

HTC Sensation aldım şuan şarj'da henüz alıpda telefonu incelemedim.

HTC Sensation hakkında iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. :)

Teşekkürler :)

nonamex

Üye
İyi telefon, hayırlı olsun. :oke:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
guzel tel kaca aldin ve reaim koyabilirman yakindan hic gormedim

61semih

61semih

Üye
telefon almadan once yorum ıstıyenı gordumde aldıktan sonra yorum ıstıyenı ılk defa goruyorm.gorgusuzmusun kardesım sen :d: şaka şaka.guzel telefon,telefonla ıyı haberler al hep.piyasadakı en ıyı ılk 5 telefon ıcınde bence.ılk telefonun cıtayı bıraz yuksek tutmuşsun :oke:

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
guzel tel kaca aldin ve reaim koyabilirman yakindan hic gormedim

Benim aldığım fiyat: 1500 TL

Telefondan birkaç resim:

----------Eklendi @ 21:27:19 ---------- Yazıldı @ 21:26:17 ----------

telefon almadan once yorum ıstıyenı gordumde aldıktan sonra yorum ıstıyenı ılk defa goruyorm.gorgusuzmusun kardesım sen :d: şaka şaka.guzel telefon,telefonla ıyı haberler al hep.piyasadakı en ıyı ılk 5 telefon ıcınde bence.ılk telefonun cıtayı bıraz yuksek tutmuşsun :oke:

:) :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
super telefon. Hiç telefon kullanmadan direk sensation'la başlamak nasıl Bi şey merak ettim:ehe

• Beğen
Tepkiler: Pıtnet ve nonamex
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
17 ve ilk telefon he vay be.Ben 14 yasında falan 900 liraya 7610 almıstım ilk telefonum degildi ama bilgisayar gibi telefon diyodum kendi kendime simdi bataryası bile daha pahalı telefondan :kop:
Hayırlı olsun kardes çok dogru bir karar.:bye2:

akondd

akondd

Üye
çokk güzel telefon iphone 4 alana kadar bu tel daha mantıklı aldığına da ii yapmışsın güle güle kullan

61semih

61semih

Üye
  • Beğen
Tepkiler: akondd
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
17 ve ilk telefon he vay be.Ben 14 yasında falan 900 liraya 7610 almıstım ilk telefonum degildi ama bilgisayar gibi telefon diyodum kendi kendime simdi bataryası bile daha pahalı telefondan :kop:
Hayırlı olsun kardes çok dogru bir karar.:bye2:

ben de 6600 almıştım ufff falan ne havaydı :ehe

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen, rencide edici yorumlar yazmayın. Sadece telefon hakkında görüşlerinizi istiyorum. Diğer telefonlar umrumda değil. ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
vayy süper telefon kaça aldın ya :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar lütfen, rencide edici yorumlar yazmayın. Sadece telefon hakkında görüşlerinizi istiyorum. Diğer telefonlar umrumda değil. ;)

tamam tamam. Gerçekten çok güzel telefon. :)

• Beğen
Tepkiler: Pıtnet
akondd

akondd

Üye
benim ilk telefonum 5110du :D

franzliszt

franzliszt

Üye
valla yazıcam güzel şeyler ama admin konuları kapatıyor en iyisi yazmamak boşuna yazıyoruz yazıyoruz adamın kafasına esiyor kapatıyor konuyu ortada tartışma yok neden yok . hayırlı olsun uygun bir overlockla ucurursun cihazını :)

Uruloki

Uruloki

Üye
kesinlikle süper telefon zaten az kullandıysan arayüz öldürmüştür seni ve kesinlikle şiddetle öneriyorum o cihazı aldıysan net paketin olsun face(ki vardır) ve twitter hesabın olsun şu an için piyasada ki en performanslı model ekran çözünürlüğü en yüksek yine tabii android için kullanıyorum bu tabirleri ve eksi yani fotoğrafları biraz kötü(N8 kullandığım için beğenmiyorum yoksa beğenen çıkabilir) hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: franzliszt ve Pıtnet

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle süper telefon zaten az kullandıysan arayüz öldürmüştür seni ve kesinlikle şiddetle öneriyorum o cihazı aldıysan net paketin olsun face(ki vardır) ve twitter hesabın olsun şu an için piyasada ki en performanslı model ekran çözünürlüğü en yüksek yine tabii android için kullanıyorum bu tabirleri ve eksi yani fotoğrafları biraz kötü(N8 kullandığım için beğenmiyorum yoksa beğenen çıkabilir) hayırlı olsun

Malesef facem ve twittim + panpişlerim yok :d: :naughty:

Yorumun için teşekkür ederim. :)

Üst Alt