HTC Sensation Aldım ( Yorumlarınızı bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ooo bak cihazınla çoşmak istersen onları kesin edin derim ben

• Beğen
Tepkiler: Pıtnet

anılbaran

anılbaran

Üye
1500 mü vaybe ama pc den bi farkı yok gibi süper ah para olsa bende alsa:D güzel cihaza benziyo bide flash player yüklersen a son sürüm o tamam dadından yinmez :D

guero

guero

Üye
Ilk telefonum ericson a1018 di hey gidi gunler hey :)

Uruloki

Uruloki

Üye
pıtnetim bu arada çektiğin fotoğrafları filan paylaşırsan ve birde ses kalitesi nasıl baslar filan çünkü almayı planlayan arkadaşlar burda

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
pıtnetim bu arada çektiğin fotoğrafları filan paylaşırsan ve birde ses kalitesi nasıl baslar filan çünkü almayı planlayan arkadaşlar burda

İnşallah kardeşim teli henüz bugün aldım, 12 saat şarj'da durması gerekıyormus ama ben işimi garantiye alıyorum 24 saat :D :d:

Mutlaka paylaşacağım. :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
aaa saçma ya pil lituim ion değil mi ben N8 i direk saldım valla bak bu kötü o zaman

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
Bütün telefonlarda böyle biliyorum ve babam dedi 12 saat şarj'da durucakmıs diye :D

Bende garantiye alım die bataryayı 24'e yükselttım :naughty:

nonamex

Üye
@Uruloki

Artik sarji dolunca cekebilirsiniz yaziyorlar. Sorun yok.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Çok güzel telefon güle güle kullan 17 yaşında ilk telefon olması ilginç biraz ama çıtayı yüksek tutman iyi olmuş güzel telefon almışsın :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
yanılmıyorsam htc nin en iyi telefonuydu sensation :) hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Doğru bi karar almışsın hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle :oke:

• Beğen

Pıtnet

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, yorumların hepsi güzel olduğunu söylüyor.

Başka yorum yapmak isteyenlere açığım. :)

buket2

buket2

Üye
güle güle kullan arkadaşım geçen hafta sonu ablamda aldı bir tane... bana göre fazlaca büyük ama güzel bir telefon... sadece çok kapsamlı menüsü falan karışık geldi bize... ama htc iyidir tekrar hayırlı olsun

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarım ve kalıte olarak cok guzel telefon gule gule kullan, eksı yonu olarak şarjının cok cabuk gıttıgını duymustur umarım ole degıldır.

guero

guero

Üye
tasarım ve kalıte olarak cok guzel telefon gule gule kullan, eksı yonu olarak şarjının cok cabuk gıttıgını duymustur umarım ole degıldır.

Şarj HTC lerde Genel Bi sorun Zaten

Üst Alt