Necmati
Üye
Belirttiğiniz telefon Symbian sorunu bilmiyorumNokiadan samsunga bluetooth tan bisey.atacam fakat nokia samsungu gormuyo sorun bitek bendei genel mi ve cozum nasil olur?
Belirttiğiniz telefon Symbian sorunu bilmiyorumNokiadan samsunga bluetooth tan bisey.atacam fakat nokia samsungu gormuyo sorun bitek bendei genel mi ve cozum nasil olur?
Romunuzda sorun var dokunmatigi okumuyor cihaza yeni rom ekleyin.android tus takiminda bulunan home ve arama tusu calismiyor ve ekrani kilitlemek icin model cizdigimde telefon bunu algilamasina ragmen kilit acilinca modele gereksinim duymadan aciliyor ne yapmam gerekir? ?
necmi bana bi htc önerirmisin la kardeşimbi tane alcam da hangisini alsam bilemedim yaav
![]()
Romunuzda sorun var dokunmatigi okumuyor cihaza yeni rom ekleyin.
fiyat araligin nedir
HTC Sensationsınır yok

kırmaya gerek yok Ayarlardan Market dışı uygulamara izin ver yaparsınız istediğiniz herşeyi yüklersiniz..arkadaşlar bi kaç gün önce vodafonedan kampanyalı htc desire s aldım baya öncedende iphone kullanıodum iphone da yazılımı kırıp istediğin herşeyin sürümünü yüklüodum bunda nasıl yapılıo yardımcı olabilirmisinz we sadece bi hattı çalıştırıo başka hattı çalıştırmıo bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
HTC Sensation
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 20:55:52 ---------- Yazıldı @ 20:55:02 ----------
kırmaya gerek yok Ayarlardan Market dışı uygulamara izin ver yaparsınız istediğiniz herşeyi yüklersiniz..
yardımın için çok teşekkür ederim arkadaşım sevindim uygulamaların bedawa olduğuna ama bi sorum daha olucak versiyon yükseltme felan nasıl oluyo?
tabi Mümkün olabilir ama veri oranı çok yüksek olabilir 1gb ve üstü Google Maps'da İstanbul haritası var diye biliyorumAndroid telefonda internetsiz gps aracılığı ile navigasyon kullanmak icin harita yüklemek mümkünmü? internet varken kayıtlı kalan bi kısımlık haritayı sadece gps acıkken kullanabiliyorum ama kucuk bi kısım daha büyük bi istanbul haritası yüklemek mümkünmü androitteki google mapsa

Turkcell t20arkadaşlar bana dokunmatik ekranı genis hoşlanarak video izleyebileceğim bi android soyleyebilirmisiniz fazla pahalı olmasin
Hayır alamassınız Root işlemi telefonun kilidini kırdığı için her işlemi yaparsınız.Rootsuz ekran görüntüsü alamıyo muyuz?

ben yardımcı olayım o sd klasördür o sadece gameloft klasörüne atılır yüklenmez yani.oyunun apk uzantılısı olacak onu yükle önce sonra ister rardan çıkanı klasöre at istersen de wirelesstan indir oyuna girince indirme seçeneği çıkar zatenindirdiğim bazı android programı veya oyun lar rardan çıktıktan sonra açılmış olarak çıkıyo kurulacak bi dosya olmuyor ben bunu telefona nasıl yükleyecem 1 haftadır çok yere yazdım kimse dönmedi bana bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek...