Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
necmi bana bi htc önerirmisin la kardeşim :) bi tane alcam da hangisini alsam bilemedim yaav:bilmm

Double X

Üye
android tus takiminda bulunan home ve arama tusu calismiyor ve ekrani kilitlemek icin model cizdigimde telefon bunu algilamasina ragmen kilit acilinca modele gereksinim duymadan aciliyor ne yapmam gerekir? ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
android tus takiminda bulunan home ve arama tusu calismiyor ve ekrani kilitlemek icin model cizdigimde telefon bunu algilamasina ragmen kilit acilinca modele gereksinim duymadan aciliyor ne yapmam gerekir? ?
Romunuzda sorun var dokunmatigi okumuyor cihaza yeni rom ekleyin.
necmi bana bi htc önerirmisin la kardeşim :) bi tane alcam da hangisini alsam bilemedim yaav:bilmm

fiyat araligin nedir

MhsN35

Üye
arkadaşlar bi kaç gün önce vodafonedan kampanyalı htc desire s aldım baya öncedende iphone kullanıodum iphone da yazılımı kırıp istediğin herşeyin sürümünü yüklüodum bunda nasıl yapılıo yardımcı olabilirmisinz we sadece bi hattı çalıştırıo başka hattı çalıştırmıo bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation <3

----------Eklendi @ 20:55:52 ---------- Yazıldı @ 20:55:02 ----------

arkadaşlar bi kaç gün önce vodafonedan kampanyalı htc desire s aldım baya öncedende iphone kullanıodum iphone da yazılımı kırıp istediğin herşeyin sürümünü yüklüodum bunda nasıl yapılıo yardımcı olabilirmisinz we sadece bi hattı çalıştırıo başka hattı çalıştırmıo bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
kırmaya gerek yok Ayarlardan Market dışı uygulamara izin ver yaparsınız istediğiniz herşeyi yüklersiniz..

• Beğen
Tepkiler: MhsN35

MhsN35

Üye

HTC Sensation <3

----------Eklendi @ 20:55:52 ---------- Yazıldı @ 20:55:02 ----------

kırmaya gerek yok Ayarlardan Market dışı uygulamara izin ver yaparsınız istediğiniz herşeyi yüklersiniz..

yardımın için çok teşekkür ederim arkadaşım sevindim uygulamaların bedawa olduğuna ama bi sorum daha olucak versiyon yükseltme felan nasıl oluyo?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için çok teşekkür ederim arkadaşım sevindim uygulamaların bedawa olduğuna ama bi sorum daha olucak versiyon yükseltme felan nasıl oluyo?

telefona gelen güncellemeler ile sürüm yükseltebilirsiniz. ama eğer gelmiyosa kendiniz internetten bulup telefona yüklersiniz.

hellboy01

hellboy01

Üye
Android telefonda internetsiz gps aracılığı ile navigasyon kullanmak icin harita yüklemek mümkünmü? internet varken kayıtlı kalan bi kısımlık haritayı sadece gps acıkken kullanabiliyorum ama kucuk bi kısım daha büyük bi istanbul haritası yüklemek mümkünmü androitteki google mapsa

MhsN35

Üye
necmati ilgin için teşekkürler. Bi kaç sorum daha olucak G-sensörü ne oluyo herkes bişe dio netten baktımda adam akıllı bişe bulamadım tam olarak ne işe yaradığını sölermisinz önemli bişe herhalde de g-sensoru deyip duruyolar we site den igo yu indirdim sd kartta atın dio onu nasıl yapıcam bilgisi olan warmıdır?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonda internetsiz gps aracılığı ile navigasyon kullanmak icin harita yüklemek mümkünmü? internet varken kayıtlı kalan bi kısımlık haritayı sadece gps acıkken kullanabiliyorum ama kucuk bi kısım daha büyük bi istanbul haritası yüklemek mümkünmü androitteki google mapsa
tabi Mümkün olabilir ama veri oranı çok yüksek olabilir 1gb ve üstü Google Maps'da İstanbul haritası var diye biliyorum :hmmm

rebart

Üye
arkadaşlar bana dokunmatik ekranı genis hoşlanarak video izleyebileceğim bi android soyleyebilirmisiniz fazla pahalı olmasin

samsunggio

Üye
ebn bu 3,2 gelecek diyorlar onu bekliyorum ne zaman glecek samsung gio kullanıyorum bu rom işindende biraz tırsıyorum kies te şimdilik bi güncelleme var ne işe yarar çok soru sordum k.ra bakmayn ama aklıma tekıldı

nihatözdemir

Üye
Rootsuz ekran görüntüsü alamıyo muyuz?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz ekran görüntüsü alamıyo muyuz?
Hayır alamassınız Root işlemi telefonun kilidini kırdığı için her işlemi yaparsınız.
Root işlemi artık çok kolay Z4root gibi programlarla 5 dakikada cihaz root ediliyor

samsunggio

Üye
necmati lütfen cevaplar mısın ben smasung gio kullanıyorum 3,2 versiyon gelecek diyorlar kies ten baktım bi güncelleştirme var güncelleştir dedim yükleniyor filan son aşamada olmuyor bi türlü acil kurtarmaya geçiyor güncelleştiremiiyorum lütfen yardım eder misin?

safakk34

safakk34

Üye
indirdiğim bazı android programı veya oyun lar rardan çıktıktan sonra açılmış olarak çıkıyo kurulacak bi dosya olmuyor ben bunu telefona nasıl yükleyecem 1 haftadır çok yere yazdım kimse dönmedi bana bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek...

blacktalon

blacktalon

Üye
samsung teli pcye usb ile bağlayınca görmüyor sürücü olarak çalıştırmak istiyorum neden görmüyor biliyor musun ?:hmmm

----------Eklendi @ 15:50:56 ---------- Yazıldı @ 15:07:41 ----------

indirdiğim bazı android programı veya oyun lar rardan çıktıktan sonra açılmış olarak çıkıyo kurulacak bi dosya olmuyor ben bunu telefona nasıl yükleyecem 1 haftadır çok yere yazdım kimse dönmedi bana bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek...
ben yardımcı olayım o sd klasördür o sadece gameloft klasörüne atılır yüklenmez yani.oyunun apk uzantılısı olacak onu yükle önce sonra ister rardan çıkanı klasöre at istersen de wirelesstan indir oyuna girince indirme seçeneği çıkar zaten :oke:

Üst Alt