600 TL ye Kadar Aşağıdaki Özelliklere Sahip Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
600 TL ye Kadar Aşağıdaki Özelliklere Sahip Telefon
Arkadaşlar uzun yıllardır 6630 kullanıyorum.artık terfi etcem.600 yada 700 liraya önem sırasına göre aşağıdaki özelliklere sahip telefon tavsiye edermisiniz.6630 dan sonra hiç tel takip etmedim:) ona göre bilgilendirin yani:)

En önemli özellikler

*Kasası sağlam olmalı uzun süre kullanabileceğim dayanıklı bir telefon olmalı
*Tuş takımı veya klavye mutlaka olmalı.hem dokunmatik hemde tuştakımlı olabilir.ama sadece dokunmatik olmamalı
*Ses çok iyi olmalı divx veya mkv film izleyebilirsem çok iyi olur.kamera 5 mp ve üzeri olmalı
*Daha çok eğlence amaçlı kullanıcam.mail falan ihtiyacım yok.ama netde gezerken hızlı olursa iyi olur.
*Dokunmatiğide kaliteli olursa iyi olur.
*program yükleyebilmeliyim.simbian nasıl sizce

şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
symbian kötü alma kardeşim dokunmatik qwerty klavyeli 600 mhz bulabilecegin telefon sony ericsson xperia x10 mini pro dur :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokıa C6-01

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e 72 tavsiye ettiler. e72 ye ne dersiniz

----------Eklendi @ 18:44:03 ---------- Yazıldı @ 18:43:03 ----------

birde c7

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6-01 e 72 tavsiye ettiler. e72 ye ne dersiniz

----------Eklendi @ 18:44:03 ---------- Yazıldı @ 18:43:03 ----------

birde c7

sadece dokunmatik istemiyorum demişin dokunmatikleri söylüyorsun :hmmm

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
hangileri sadece dokunmatik.e72 değil diğerlerininde kızağı yokmu çakince tuşlar çıkmıyomu:)

----------Eklendi @ 18:54:40 ---------- Yazıldı @ 18:48:23 ----------

e72 yi beğendim aslında.çok sağlam.ses olayı nasıldır iyimidir.birde divx film alan izleyebilirmiyiz.netteki hızı nasıldır. tabi diğer telleri incelemeden söylüyorum bunları

----------Eklendi @ 19:02:19 ---------- Yazıldı @ 18:54:40 ----------

yokmu yardım etcek

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hangileri sadece dokunmatik.e72 değil diğerlerininde kızağı yokmu çakince tuşlar çıkmıyomu:)

----------Eklendi @ 18:54:40 ---------- Yazıldı @ 18:48:23 ----------

e72 yi beğendim aslında.çok sağlam.ses olayı nasıldır iyimidir.birde divx film alan izleyebilirmiyiz.netteki hızı nasıldır. tabi diğer telleri incelemeden söylüyorum bunları

----------Eklendi @ 19:02:19 ---------- Yazıldı @ 18:54:40 ----------

yokmu yardım etcek

e72 sadece klavyeli kardeşim dokunmatik + klavyeli istiyorum yazmışın ama e72 de güzel telefon benim önerim alacaksan c6 al qwerty klavye + dokunmatik ekran

pRime.

pRime.

Üye
c6-01 veya e6 tavsiye ederim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
htc desire z. :oke:
film konusunda fikrim yok.

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik olmayabilirde.yani tuş takımı mutlaka olacak ama dokunmatik olmayabilir.c6-01 medya özellikleri nasıldır peki

pRime.

pRime.

Üye
dokunmatik olmayabilirde.yani tuş takımı mutlaka olacak ama dokunmatik olmayabilir.c6-01 medya özellikleri nasıldır peki

İyidir dostum çoğu video formatını oynatıyor. Altyazı desteği bile var.

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın.peki e 72 ile c6-01 i karşılaştırca olursak hangisini tavsiye edersiniz.mesela e72 de blue tooth bağlantısı ile pc suite programını yükleyerek bilgisayardan nete girebiliyorsunuz.bunu c6-01 ile yapabilirmiyim.veya hangileriyle yapabilirim.benim için önemli bi mesele bu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
e72 tavsiye edebilirim bende

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sağolasın.peki e 72 ile c6-01 i karşılaştırca olursak hangisini tavsiye edersiniz.mesela e72 de blue tooth bağlantısı ile pc suite programını yükleyerek bilgisayardan nete girebiliyorsunuz.bunu c6-01 ile yapabilirmiyim.veya hangileriyle yapabilirim.benim için önemli bi mesele bu

kesinlikle c6 01 8mp kamerası var e72 yanına bile yaklaşamaz :oke:

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama c6-01 ile yukarda yazdığım şeyi yapabilirmiyim

devran_34

devran_34

Üye
sen yurtdısından bi tanıdıgına sole oradan sana getirsin bi telefon benden tavsiye o fiyata ıphone bile getiriler dısardann

umut681

umut681

Üye
samsung wave var o özeeliklerde ama fiyatı sana uygun değil onun dışında o fiyata hiç aklıma gelmiyor

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
samsung galaxy 551 android 2.2, kizakli qwerty klavye, 667MHz ama film izlemede 240x400 ekrani kucuk gelebilir.. ama tuslrdan vazgecersen huawei ideos x5 800x480 ekranin klavyesi gayet rahat ve sesini algılamasıda süper.yani konuşarakta mesaj yazabilirsin. film izlemek icinde cok ideal.. 800Mhz ile bir çok HD oyunu sorunsuz oynayabilirsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt