600 TL ye Kadar Aşağıdaki Özelliklere Sahip Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
sağolasın.peki e 72 ile c6-01 i karşılaştırca olursak hangisini tavsiye edersiniz.mesela e72 de blue tooth bağlantısı ile pc suite programını yükleyerek bilgisayardan nete girebiliyorsunuz.bunu c6-01 ile yapabilirmiyim.veya hangileriyle yapabilirim.benim için önemli bi mesele bu
yaparsın dostum :oke:

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Hoşuma gitti ama kızağı yana açılıyor.kullanan varsa sorun oluşturmuyomu bu.dokunmatik bozulursa napcaz.sürekli yanmı kullancaz teli:) bird dokunmatiği nasıl acaba.hassasmı çileden çıkarmaz demi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokica C6-01= Dokunmatik ekran bakımından kapasitif ekran ve multitouch vardır. Kızak yoktur. Symbian 3 işletim sistemlidir.

Nokia C6= Dokunmatik türü eski sistem rezistiv'dir. Kızaklı tuş takımlıdır. S60 V5'tir

Dipnot: C6-01 her yönüyle daha üstündür ama klavyeli olsun dersen C6'yı tavsiye ederim.

anılbaran

anılbaran

Üye
e72 alınırmıya s603rd biraz eski degilmi

61semih

61semih

Üye
motorola droid serisinden birisi olabılır klavyelıde ve dayanıklıdır telefonları ıhtıyaclarını fazlasıyla karsılar

fireman87

fireman87

Üye
Tavisyelerim arasında symbian yok, sen alışmış olabilirsin ama şu saatten sonra symbian almak ne kadar doğru olur bilemem..
Bence oyun ve uygulama bolluğu olan özellikle android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi telefon almalısın..
Tavsiyem ; ideos x5,Gio,p503.

maxirabit

maxirabit

Üye
Benimde isteklerim artmıştı,yok flash player desteklesin office programlarında tam destek versin falan derken.Wave 2 isteklerimi karşılamaz oldu,yetersiz geldi.Şimdiyse telefon köşede duruyor.
Onun yerine mini pc aldım.Bazen böylede olabiliyor.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Androidli klavyeli telefonlara bak daha rahat kalırsın:oke:
6630 bendede vardır bendensin:ehe

technoshark

technoshark

Üye
dostum bir çok ürün sunulmuş :) 600 tl de ciddi anlamda iyi para. üzerine dahada koyabilirsen black almanı tavsiye edebilirim ki yok abi o kadar para veremem diyorsanda optimus me yada HTC ürünlerinden istediğini alabilirsin ama bunların dışında telefon alıcaksanda android işletim sistemine sahip olanlarını tercih etmeni öneririm :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
bencede symbian'lı telefonlarndan uzak dur.. :/ hıc gerek yok nokia'ya okadar para vermeye, Htc desire z alabılırsın tasarım ve hız bakımından cok daha ıyı telefon

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt