Jaf telefonu görmüyor 4 gündür uğraşıyorum yardım lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
Jaf telefonu görmüyor 4 gündür uğraşıyorum yardım lütfennn
arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum iş yerindeki bilgisayardan bile yaptım olmadı c5-03 rm-697 jaf bir türlü telefonu görmüyor usb takınca şarj oluyor o yüzden formda arkadaşlar power button deyince tak dediler yaptım yine olmadı bilgisayara format attım olmadı bilgisayarın bütün usblerini denedim çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c5-03 e cfw atılamaz.cfw koruması var.

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
hocam peki jaf telefonu neden görmüyor bu yüzden olurmu ilgine teşekkür

mangdaşire

mangdaşire

Üye
he birde jaf c5-03,c6,n8,c7,c6-01 vs.. telefonları görmüyor diye biliyorum.mecburen phoenix kullanıcaksın.

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
telefon normal açıkken görüyor hatta telefon üzerinden internete falan giriyorum fakat kapalı iken jaf veya phoneix görmüyor power button dediğinde usb takıyorum birisi öyle demişti ama bu seferde error reading phone ini data diyor yani her iki proda görmüyor yardım edin litfen başka yolu yokmu

spaykmen

Üye
kablo draver i veya flash draveri başka bir yerden bul yükle nokyadan bulabilirsin

caglar103

Üye
telefon usb den takılıyken powere basıp direk çekince bilgisayarın eğer tanımadıysa "nokia usb rom" diye görmesi gerekli. yani cihaz usb den elektrik geliyorsa rom modda açılış yapar. hatta bu işlemi aygıt yöneticisi açıkken yapmayı dene oradan direk göüzkür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt