Lg Optimus Me Alınır mı ?Acil@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Peki ben gio alırsam wifi ile internete bağlanıp herhangi bir siteden film izleyebilirmiyim veya online oyunlar oynayabilirim şuan bende star wifi ver bunların hiç birini yapamıorum gio ile de yapamıyacaksam almıyım...Gio İle Star Arasında Çok büyük bir fark varmıdır :D
Gio ile onları yapabileceğini sanmıyorum, ama 61Semih birazdan bu konuda daha iyi bilgi verir. :good:

bLu3kinq

Üye
    Konu Sahibi
Yapamıcaksam 469 tl verip Gio yu neden alım ki o zmn Star wi fi ye devam star ile gio arasında fark 3g ve gprs farkı ozmn :vur :off:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Peki ben gio alırsam wifi ile internete bağlanıp herhangi bir siteden film izleyebilirmiyim veya online oyunlar oynayabilirim şuan bende star wifi ver bunların hiç birini yapamıorum gio ile de yapamıyacaksam almıyım...Gio İle Star Arasında Çok büyük bir fark varmıdır :D

semih abi televizyon izleyebiliyor. Sen de film izleyebilirsin. Ayrıca skyfire ya da puffin browser ile oyun da oynanabilirsin.

bLu3kinq

Üye
    Konu Sahibi
Yani Wifi ile bağlanıp herhangi bir siteden açıp izleyebilirim mobil tv paralı ama dimi

onurgunay35

onurgunay35

Üye
wifi ile bağlanıp televizyon video fln izleyebilirsin gioyla. Starla gioyu karşılaştırman çok yanlış star telefon değil onun yanında bi kere gioyu kullan ondan sonra. :oke:

umut681

umut681

Üye
galaxy mini öneririm ama ekranı için bi eline alıp bak çözünürlüğü kafana yatarsa alırsın

bLu3kinq

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Ben Gio yu wifi iLe bilgisayar gibi kullanabilirim içim rahatladı :D yalnız herşeyi wifi ile kullanıcam oLur dimi peki wifi ile Tv nasıl izlicez tv izlemek için Mobil tv ye girmek lazım o da internet paket alman lazım yani para vermen lazım die biliorum he bide unutmadan browsver oyunlarda oynayabilirim dimi

umut681

umut681

Üye
Şimdi Ben Gio yu wifi iLe bilgisayar gibi kullanabilirim içim rahatladı :D yalnız herşeyi wifi ile kullanıcam oLur dimi peki wifi ile Tv nasıl izlicez tv izlemek için Mobil tv ye girmek lazım o da internet paket alman lazım yani para vermen lazım die biliorum he bide unutmadan browsver oyunlarda oynayabilirim dimi

mobil tv desteklemiyor sanırım yine de bir bak sen browser oyunu olarak klanları oynayabilirsin ama ikariam gibi oyunları açmıyor buda flash yüzünden.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

yıldız tv mi ne vardı sanırım onla izleniyor. Sen yine semih abiye sor. :oke: o izliyor da (h)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Dostum bilgisayar gibi kullanmak istiyorsan ideos x5 al nedir bu gio aşkı anlayamadım :ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsiye ederim. tasarım,ekran kalitesi ve parlaklık olarak ıyı telefon,şarj süresi olarakta çok memnundum,Fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bence. hangısını alacaksan sımdıden hayırlı olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
350 milyona 2.2 android yüklü telefon bulamassın ekran boyutu kalitesi wlan hızı memlun olacaksındır bence alınmaya değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt