AYNA
Üye
Teefon incelemelerim
Arkadaşlar başlık biraz garip oldu birazda konu kalabalığı olacak ama telefon alırken tercih yapacaklar için yardımcı olmak istedim o yüzden bu konuyu açtım.kendi telefon deneyimimi anlatıcam.
media markte gittim tüm telefonların testerleri vardı benim en çok merak ettiğim samsung galaxy s 'ti.telefonu elime aldım çok kaba büyük geldi tek elle gerçekten kullanması zor geldi bana.kullanılıyor ama rahat olmuyor.işletim sisteminin görünürlüğü widgetler felan çok etkiliyodu beni 10 dk felan sırf bu telefonu kurcaladım ve fark ettimki menülere widgetlere alışınca merak edilecek birşey kalmadı ve sıkıldım.görsellik var ama bir süre sonra pek işe yaramıyormuş o görsellik.kamerasını çalıştırdım özellikle yazı çektim ve zoom yaptığımda bulanıklaşma gördüm kamera beni tatmin etmedi açıkçası.telefon hızlı ama ona sözüm yok.
sonra galaxy aceye baktım onu yazmama gerek yok.sonra lg optimus black işte bu telefonun dizaynı çok güzeldi ele aldığında güzel bir sağlamlık veriyordu kasası metal gibi birşeydi ve çok hafifti inceydi.galaxy s den daha iyiydi ama arayüz olarak galaxy s lg den daha iyiydi.onuda biraz kurcaladım ve klavye seçeneklerinde sadece bir klavye vardı oda querty klavye.samsungda daha çok klavye çeşidi vardı numerik 3x4 klavyede vardı onuda denedim rahattı.
neyse baya telefon denedim orda ama n8'i elime alınca telefon işte bu dedim ya.daha önce n8 kurcaladım inceledim ama bütün telefonları inceleyipte n8'i elime alınca hakkaten on numara telefon olduğun hissettim.cuk diye ele oturuyo tek elle seri bir şekilde kullanıyorsun.kamerasını dememe gerek yok zaten.
bu incelememde telefon boyutunun ne kadar önemli olduğunu anladım..
belki gereksiz bir konuydu ama sizinle paylaşmak istedim..
gelelim iphone 4'e
şimdi diceklerine iphone fanları kızabilir ama ben böyle saçma bir telefon görmedim.benim yiğen aldı 1 hafta kurcalama fırsatım oldu ama 5 dk'da kurcalıcak yeri kalmadı.menüyü sağa çevirdim sola çevirdim başkada birşey yok yaa..ayarlara girdim adam gibi ayar yok.telefona bluetoottan şarkı göndereyim dedim eşleşmiyor almıyor pc'yi açtım bide oyle deniyeyim dedim ondada aynısı oldu onu geçtim kabloyla pc 'ye bağladım oda olmadı sadece çektiğim fotografları alabiliyorsun telefondan.gelde bu saçma deme.telefonla fotograflar çektim süper duruyodu ama bilgisayara alınca telefonla kıyaslarsak berbat.çok kötü çekiyor demiyorum ama bulanık fotolarla bile karşılaştım.sadece ekranı cezbedici yani
ayarlarında usb ayarı felan bile yok.kamerayı açıyorsun kamera ayarları yok ya varsada ben bulamadım piksel ayarla felan filan yok telefonda..bekleme ekranı widget zaten yok..eee telefondan bu kadar kısarsan tabi hızlı olur telefon yani.. tekrar diyorum fanlar kızmasın ama hakkatten ben bu telefonu alacağıma 1 n8 bide laptop alırdım.yiğenle 1 hafta dalga geçtim..
samsung galaxy s2 yide inceme fırsatım oldu.telefon süper hızlı ve kamerası gerçektençok kaliteli çekim yapıyor.foto çektim zoom yaptım yazılar çok net okunabiliyor bulanıklaşma yok.menüler çok akıcı ama dh incelemede söylenen gibi ekran pikseli düşük olduğu için yazılar widgetler çok büyük görünüyor.çok ince ve hafif bir telefon.ekranı kaliteli parlak .telefonun bana göre tek kötü yanı çok büyük olması tek elle kullanamadım parmak sağa sola yetişsede yukarıya yetişmiyor.
sonuç: benim için internet işlemci pek önemli olmadığı için bu incelemelerimden sonra nokia n8 diyorum..
media markte gittim tüm telefonların testerleri vardı benim en çok merak ettiğim samsung galaxy s 'ti.telefonu elime aldım çok kaba büyük geldi tek elle gerçekten kullanması zor geldi bana.kullanılıyor ama rahat olmuyor.işletim sisteminin görünürlüğü widgetler felan çok etkiliyodu beni 10 dk felan sırf bu telefonu kurcaladım ve fark ettimki menülere widgetlere alışınca merak edilecek birşey kalmadı ve sıkıldım.görsellik var ama bir süre sonra pek işe yaramıyormuş o görsellik.kamerasını çalıştırdım özellikle yazı çektim ve zoom yaptığımda bulanıklaşma gördüm kamera beni tatmin etmedi açıkçası.telefon hızlı ama ona sözüm yok.
sonra galaxy aceye baktım onu yazmama gerek yok.sonra lg optimus black işte bu telefonun dizaynı çok güzeldi ele aldığında güzel bir sağlamlık veriyordu kasası metal gibi birşeydi ve çok hafifti inceydi.galaxy s den daha iyiydi ama arayüz olarak galaxy s lg den daha iyiydi.onuda biraz kurcaladım ve klavye seçeneklerinde sadece bir klavye vardı oda querty klavye.samsungda daha çok klavye çeşidi vardı numerik 3x4 klavyede vardı onuda denedim rahattı.
neyse baya telefon denedim orda ama n8'i elime alınca telefon işte bu dedim ya.daha önce n8 kurcaladım inceledim ama bütün telefonları inceleyipte n8'i elime alınca hakkaten on numara telefon olduğun hissettim.cuk diye ele oturuyo tek elle seri bir şekilde kullanıyorsun.kamerasını dememe gerek yok zaten.
bu incelememde telefon boyutunun ne kadar önemli olduğunu anladım..
belki gereksiz bir konuydu ama sizinle paylaşmak istedim..
gelelim iphone 4'e
şimdi diceklerine iphone fanları kızabilir ama ben böyle saçma bir telefon görmedim.benim yiğen aldı 1 hafta kurcalama fırsatım oldu ama 5 dk'da kurcalıcak yeri kalmadı.menüyü sağa çevirdim sola çevirdim başkada birşey yok yaa..ayarlara girdim adam gibi ayar yok.telefona bluetoottan şarkı göndereyim dedim eşleşmiyor almıyor pc'yi açtım bide oyle deniyeyim dedim ondada aynısı oldu onu geçtim kabloyla pc 'ye bağladım oda olmadı sadece çektiğim fotografları alabiliyorsun telefondan.gelde bu saçma deme.telefonla fotograflar çektim süper duruyodu ama bilgisayara alınca telefonla kıyaslarsak berbat.çok kötü çekiyor demiyorum ama bulanık fotolarla bile karşılaştım.sadece ekranı cezbedici yani
ayarlarında usb ayarı felan bile yok.kamerayı açıyorsun kamera ayarları yok ya varsada ben bulamadım piksel ayarla felan filan yok telefonda..bekleme ekranı widget zaten yok..eee telefondan bu kadar kısarsan tabi hızlı olur telefon yani.. tekrar diyorum fanlar kızmasın ama hakkatten ben bu telefonu alacağıma 1 n8 bide laptop alırdım.yiğenle 1 hafta dalga geçtim..samsung galaxy s2 yide inceme fırsatım oldu.telefon süper hızlı ve kamerası gerçektençok kaliteli çekim yapıyor.foto çektim zoom yaptım yazılar çok net okunabiliyor bulanıklaşma yok.menüler çok akıcı ama dh incelemede söylenen gibi ekran pikseli düşük olduğu için yazılar widgetler çok büyük görünüyor.çok ince ve hafif bir telefon.ekranı kaliteli parlak .telefonun bana göre tek kötü yanı çok büyük olması tek elle kullanamadım parmak sağa sola yetişsede yukarıya yetişmiyor.
sonuç: benim için internet işlemci pek önemli olmadığı için bu incelemelerimden sonra nokia n8 diyorum..