Teefon incelemelerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Teefon incelemelerim
Arkadaşlar başlık biraz garip oldu birazda konu kalabalığı olacak ama telefon alırken tercih yapacaklar için yardımcı olmak istedim o yüzden bu konuyu açtım.kendi telefon deneyimimi anlatıcam.
media markte gittim tüm telefonların testerleri vardı benim en çok merak ettiğim samsung galaxy s 'ti.telefonu elime aldım çok kaba büyük geldi tek elle gerçekten kullanması zor geldi bana.kullanılıyor ama rahat olmuyor.işletim sisteminin görünürlüğü widgetler felan çok etkiliyodu beni 10 dk felan sırf bu telefonu kurcaladım ve fark ettimki menülere widgetlere alışınca merak edilecek birşey kalmadı ve sıkıldım.görsellik var ama bir süre sonra pek işe yaramıyormuş o görsellik.kamerasını çalıştırdım özellikle yazı çektim ve zoom yaptığımda bulanıklaşma gördüm kamera beni tatmin etmedi açıkçası.telefon hızlı ama ona sözüm yok.
sonra galaxy aceye baktım onu yazmama gerek yok.sonra lg optimus black işte bu telefonun dizaynı çok güzeldi ele aldığında güzel bir sağlamlık veriyordu kasası metal gibi birşeydi ve çok hafifti inceydi.galaxy s den daha iyiydi ama arayüz olarak galaxy s lg den daha iyiydi.onuda biraz kurcaladım ve klavye seçeneklerinde sadece bir klavye vardı oda querty klavye.samsungda daha çok klavye çeşidi vardı numerik 3x4 klavyede vardı onuda denedim rahattı.
neyse baya telefon denedim orda ama n8'i elime alınca telefon işte bu dedim ya.daha önce n8 kurcaladım inceledim ama bütün telefonları inceleyipte n8'i elime alınca hakkaten on numara telefon olduğun hissettim.cuk diye ele oturuyo tek elle seri bir şekilde kullanıyorsun.kamerasını dememe gerek yok zaten.
bu incelememde telefon boyutunun ne kadar önemli olduğunu anladım..
belki gereksiz bir konuydu ama sizinle paylaşmak istedim..

gelelim iphone 4'e :D şimdi diceklerine iphone fanları kızabilir ama ben böyle saçma bir telefon görmedim.benim yiğen aldı 1 hafta kurcalama fırsatım oldu ama 5 dk'da kurcalıcak yeri kalmadı.menüyü sağa çevirdim sola çevirdim başkada birşey yok yaa..ayarlara girdim adam gibi ayar yok.telefona bluetoottan şarkı göndereyim dedim eşleşmiyor almıyor pc'yi açtım bide oyle deniyeyim dedim ondada aynısı oldu onu geçtim kabloyla pc 'ye bağladım oda olmadı sadece çektiğim fotografları alabiliyorsun telefondan.gelde bu saçma deme.telefonla fotograflar çektim süper duruyodu ama bilgisayara alınca telefonla kıyaslarsak berbat.çok kötü çekiyor demiyorum ama bulanık fotolarla bile karşılaştım.sadece ekranı cezbedici yani :D ayarlarında usb ayarı felan bile yok.kamerayı açıyorsun kamera ayarları yok ya varsada ben bulamadım piksel ayarla felan filan yok telefonda..bekleme ekranı widget zaten yok..eee telefondan bu kadar kısarsan tabi hızlı olur telefon yani.. tekrar diyorum fanlar kızmasın ama hakkatten ben bu telefonu alacağıma 1 n8 bide laptop alırdım.yiğenle 1 hafta dalga geçtim..
samsung galaxy s2 yide inceme fırsatım oldu.telefon süper hızlı ve kamerası gerçektençok kaliteli çekim yapıyor.foto çektim zoom yaptım yazılar çok net okunabiliyor bulanıklaşma yok.menüler çok akıcı ama dh incelemede söylenen gibi ekran pikseli düşük olduğu için yazılar widgetler çok büyük görünüyor.çok ince ve hafif bir telefon.ekranı kaliteli parlak .telefonun bana göre tek kötü yanı çok büyük olması tek elle kullanamadım parmak sağa sola yetişsede yukarıya yetişmiyor.

sonuç: benim için internet işlemci pek önemli olmadığı için bu incelemelerimden sonra nokia n8 diyorum..

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
teşekkürler güzel bilgiler :oke:

Kedi Yavrusu

Üye
selam kardeş ben de n8 almayı düşünüyordum, sen incelemişsin madem bana fikir verir misin n8 mi alayım androidli bir cihaz mı?

raikirin

raikirin

Üye
Şuan yeni telefon alsam ekran büyüklüğüne çok da önem vermem fakat katılıyorum, 3.5-3.7 inç idealdir.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
selam kardeş ben de n8 almayı düşünüyordum, sen incelemişsin madem bana fikir verir misin n8 mi alayım androidli bir cihaz mı?

ben derimki ihtiyacına göre al.eğer kamera müzik fm transmitter yani multimedia ağırlıklı kullanacaksan n8 al ama uygulama internet diyorsan android al.aşırı internet oyun düşkünü değilsen tabiki n8 işini görür.mesela bak bu konuyu ben açtım: http://www.maxicep.com/android-genel-destek/samsung-galaxy-s2-bekleyenler-kervani-493658.html
bayada inceledim telefonu androidde kesin kararlıydım ama şu son incelememden sonra n8'e gönlüm daha çok kaydı:D
galaxy s2 yi incelemedim elime almadım yani o yüzden ona birşey diyemem o n8 den iyi bir telefon ama androidi genel olarak düşünürsek ben kurcaladım 10 dk hevesimi aldım ve n8 kadar kullanışlı değildi..
ihiyacına göre al derim ben genede..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben derimki ihtiyacına göre al.eğer kamera müzik fm transmitter yani multimedia ağırlıklı kullanacaksan n8 al ama uygulama internet diyorsan android al.aşırı internet oyun düşkünü değilsen tabiki n8 işini görür.mesela bak bu konuyu ben açtım: http://www.maxicep.com/android-genel-destek/samsung-galaxy-s2-bekleyenler-kervani-493658.html
bayada inceledim telefonu androidde kesin kararlıydım ama şu son incelememden sonra n8'e gönlüm daha çok kaydı:D
galaxy s2 yi incelemedim elime almadım yani o yüzden ona birşey diyemem o n8 den iyi bir telefon ama androidi genel olarak düşünürsek ben kurcaladım 10 dk hevesimi aldım ve n8 kadar kullanışlı değildi..
ihiyacına göre al derim ben genede..

eline al da s2'yi görürsün telefonu :oke:

nonamex

Üye
Optimus Black'in kasası metal değil, plastik düzelteyim.

Utku

Utku

Üye
Doğruları söylemişsin:tşk:

SilentOne

SilentOne

Üye
bn size c6-01 i tavsiye ederim her yere sıqıyor :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
distakjo

distakjo

Üye
Canım ciğerim N8 im ya :naughty::tşk:

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
Dampierre

Dampierre

Üye
geçen gün teknosa da telefon reyonuna gittim n8 c7 wave 2 galxy s ve sürüyle android telefon vardı. Çoğunu denedim. Android lerin yanında n8 kullanım bakımından daha kolay onu fark ettim. C7 ise harika tasarıma sahip gerçekten. Galaxy s in şarşı bitikti sanırım açılmadı sadece dışına baktım, çok büyük telefon, dış malzemeside kalitesiz. Wave 2 ye baktım, kamerasını test ettim falan beğenmedim. Açıkçası n8 in çokta eksisi olmadığını düşünmeye başladım.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black'in kasası metal değil, plastik düzelteyim.

metal gibi geldi dedim zaten ama çok hoş yapmışlar ya..

----------Eklendi @ 11:28:13 ---------- Yazıldı @ 11:24:28 ----------

eline al da s2'yi görürsün telefonu :oke:

tabi haklısın s2 dediğim gibi çok iyi bir telefon ama sonuçta sistem aynı android s 'e göre touchwiz 4 arayüzü var onda.benim demek istediğim boyutu s2 de aynı büyüt hatta galaxy s bana büyük geldi s2 ondanda büyük yani :D

SilentOne

SilentOne

Üye
buqun sabah c6-01 mini yere düşürdüm evde fayansa geldi fayans çatladı telefon da çizk yok oha dedim yha

Uruloki

Uruloki

Üye
@SilentOne her yere atıp durma onu dikkat et ;)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Utku

Utku

Üye
Ama OYUN VE UYGULAMA desteği çok az.:angry:

SilentOne

SilentOne

Üye
@SilentOne her yere atıp durma onu dikkat et ;)
yaw ne bilem ole elimdeydi hapsururken elimden düştü baktım fayans çatlamış yoksa yeni aldıqm telefona ole yapmam tabi garibim 5800 bnden neler çekti son şarjını bir arabanın altınsa şarj çekişe çekişe öldü

pRime.

pRime.

Üye
1 hafta uygulama, oyun ve internet ihtiyacini ipod touch yerine N8'le karsila... Ondan sonra konusalim :)
n8 o konuda gayet yeterli sonuçta ipod yokken n8'im vardı :oke: ipod'da da en fazla 30 tane oyun vardır yani . n8'de opera gayet akıcı ve hızlı çalışıyor ayrıca :) youtube dışında video izlediğim başka site olmadığı için flash 10 gereği duymuyorum. bunları senle özelden de baya bi tartıştık ama anlaşılan bana laf koyma isteğin hiç bitmiyor...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt