Teefon incelemelerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
şu belleyi sağlam yaparlarsa symbian 10 numara olacak..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
güncellendi

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
C7 kullanıyorum cok hos bi tasarımı var N8 inde öyle. SGS2 inceleme fırsatım oldu Hızlı güzel bi cihaz ama kullanılan malzeme acısından cok kötü diyebilirim...benim için Nokianın yeri baska ne olursa olsun... Belleden sonrada Symbian S^3 cihazların dahada iyi olacağını düşünüyorum...

carbon_o7

carbon_o7

Üye
N8'de güzel , C7'de güzel...Samsung galaxy gerçekten ele avuca sığmıyor.Geçen N8'e baktım kamera filan mükemmel ama dış görünümü çok basit geldi yanlarında vidalar filan var ama iyi telefon...c7 iyidir tam genç işi :D :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
N8'de güzel , C7'de güzel...Samsung galaxy gerçekten ele avuca sığmıyor.Geçen N8'e baktım kamera filan mükemmel ama dış görünümü çok basit geldi yanlarında vidalar filan var ama iyi telefon...c7 iyidir tam genç işi :D :D

dış görünümüne basit demişsin. sana göre basittir bişey diyemem senin zevkin sonucta. ama sağlamlıkta nokia 1 numaradır :D:good:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
[/COLOR]kamerası ii saglam bisi diyorsan n8 görünüs fiyat video cekimi c7 (favorim) oyun diyorsan iphone 3gs veya galaxy s2.zewk meselesi tartısılamaz ama en mantıklı c7..tercih sizin tabikide. S^3 telefonların su an eksikleri tarayıcı ve hızları. Uygulama ve oyun acısından geride kalmıs durumdalar ne yazıkki..

SilentOne

SilentOne

Üye
yani takılıyom

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Valla sağlamlığına lafım yok ağırlığından belli tank gibi telefon maşallah :d:
dış görünümüne basit demişsin. sana göre basittir bişey diyemem senin zevkin sonucta. ama sağlamlıkta nokia 1 numaradır :D:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt