kız valla 100 taneden 2 tane sağlam çıkıyor onlarda daha önce terapi görmüş olanı
anladın demi tatlım.
napalım arkadaşınında çekeceği varmış.inşallah istediği gibi olur bundan sonra.

o dılını kopartırız bak cengiz

Yahu arkadaş erkeklerin kafa dinlemeye, biraz yalnız kalmaya hakkı yok mu!.. Delikanlı adamın üstüne fazla gidilmez. Şimdi bu senin arakadaşın kesin hayatında biri mi var? Aramızda sorun mu var? vb sorularla arkadaşın kafasını da ütülemiştir ütülemese bile en azından ütülemeye adamı canından bezdirmeye illallah dedirtmeye başlamıştır. Her insan evladı bazen kendiyle baş başka kalıp kafa dinlemek ister.
Yahu arkadaş erkeklerin kafa dinlemeye, biraz yalnız kalmaya hakkı yok mu!.. Delikanlı adamın üstüne fazla gidilmez. Şimdi bu senin arakadaşın kesin hayatında biri mi var? Aramızda sorun mu var? vb sorularla arkadaşın kafasını da ütülemiştir ütülemese bile en azından ütülemeye adamı canından bezdirmeye illallah dedirtmeye başlamıştır. Her insan evladı bazen kendiyle baş başka kalıp kafa dinlemek ister.

Gizemle mustafanın arası nasıl merak ettim![]()
İşte bir sevgiyi böyle yok etmekte çok maharetlidir kız milleti. Erkeğin yerinde olsam şuana kadar herşey aynıydı artık farklı der kapıyı gösterirdim. Bu kadar da bir adamın üstüne gelinmez. Halden anlamayan sevgiliden ne hayır gelir. En mantıklı olanı hemen o tip birine yol vermektir vesselam...
ewet neler yapmadı kı bırımı var benı artık sevmıyosun eskısı gıbı dıyılız gıbı bı dunya sey soledı
yapar erkekdeğilmi

Bence gizem gidip yüz yüze konuşmaLı die düşünüyorum...!!! mustafanın sıkıntısını öğrenmeLi bir ona göre değerLendirmeLi Mustafa : sen daha iyilerine layıksın diyorsa o zaman mustafa başka biri ile... yok belkide yorulmuştur mustafa iş kurmuş sonuçta baya bir zorlanmıştır... Gizemin konuşması Lazım...Gizem git konuş bir msft ile...Eyvallah Cengiz
üstad bu lafa günlerce saygı duruşunda dururum valla![]()

İşte bir sevgiyi böyle yok etmekte çok maharetlidir kız milleti. Erkeğin yerinde olsam şuana kadar herşey aynıydı artık farklı der kapıyı gösterirdim. Bu kadar da bir adamın üstüne gelinmez. Halden anlamayan sevgiliden ne hayır gelir. En mantıklı olanı hemen o tip birine yol vermektir vesselam...
Neresinden bakarsan bak şu anlattığın olayda kız %99 suçlu. 4 senedir sevgili olduğu bir adamı hala tanıyamadıysa zaten senin arkadaşına diyecek hiçbir söz yok. Bu senin arkadaşın çocuğu ruhen yorar yıpratır kalp hastası gibi milumum hastalıklara sebep olur. O yüzden Mustafa'nın bir an önce arkadaşından kurtulması lazım derim başka da birşey demem.
ufak bı tartısma bukadar buyutuur ayrılıga kadar gıdermı ay