OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
5800 V52.0.007 de çalışmıyor mu bu sürüm ?

karizma_07

Üye
şfifreeyi yollayınn indiremıorm kaldım öleee :S

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Kafaya taktım hacu. Oynuyorum senin Omega'yla biraz. İnşallah başarılı olurum. :hmmm :ehe

karizma_07

Üye
tınlayan yok bizii!

Copyright^

Copyright^

Üye
hemen atarlanma. adam foruma girmiyor demekki girmesini bekle sabret birazcık.

medag61

medag61

Üye
ellerine sağlık usta.. çok güzel hazırlamışşsın..

mc zerem

mc zerem

Üye
klavyene saglık :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@karizma_07: Şifre.yi yolladım.

@1n5k: Bağımlılık mı yaptı nedir :D . Düzenlemelerde beğendiğin kısımlar olursa buradan bildir, v4.5 e ekleyeyim ;)

Bazı konulara açıklık getireyim:

- 5800 kulllanıcıları sadece telefon versiyonu v52.0.101 olanlar yükleyebilir. v52.0.007 olanlar upgrade yapmak istiyorlarsa yükleyebilirler. Fakat orjinal FW olmadığı için tavsiye etmiyorum.
- Hafıza kartı ikonunu kaldırmak isteyenler adresindeki zip dosyasını indirip içindeki private klasörünü NFE ile rofs2 ye atıp, flashlasınlar.
- Kamera kullanılıyor hatası kalıcı değil, geçici. Köklü bir çözümünü bulamadım.
- v4.5 e eklememi istediklerinizi yazın. Böylece herkesin istediği güzel bir FW olsun.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Beceremedim, flaşladıktan sonra telefon sürekli reset atıyor. Açılmıyor. |-):off:

İstediklerim bunlar:
-Hafıza kartı ikonunun kaldırılması
-Sony Skytec Fontu

Link:

-Orijinal N8 klavyesi + orijinal alfasayısal. Link verdim.

-İkinci ev ekranı boş bırakılması
Link:

-İngilizce dil. Bana lazım oluyor. Ekle bence.

-C7 Tema efekti. Hızlı ve sade. Hatasız.
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/c7-theme-effect-new-mod-mukemmel-494082.html

-Ana menüye kinetik kaydırma özelliği.

Yazılımın güzel memnunum. Bunlar da olsa süper olucak. Tema efekti ve klavye çok canımı sıkıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beceremedim, flaşladıktan sonra telefon sürekli reset atıyor. Açılmıyor. |-):off:

İstediklerim bunlar:
-Hafıza kartı ikonunun kaldırılması
-Sony Skytec Fontu

Link:

-Orijinal N8 klavyesi + orijinal alfasayısal. Link verdim.

-İkinci ev ekranı boş bırakılması
Link:

-İngilizce dil. Bana lazım oluyor. Ekle bence.

-C7 Tema efekti. Hızlı ve sade. Hatasız.
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/c7-theme-effect-new-mod-mukemmel-494082.html

-Ana menüye kinetik kaydırma özelliği.

Yazılımın güzel memnunum. Bunlar da olsa süper olucak. Tema efekti ve klavye çok canımı sıkıyor.

Şimdlik fashlama işine son verdim. O yüzden yeni versiyon biraz geç çıkacak. Yeni versiyonda özellikle senin isteklerini yapmaya çalışacağım. İstediğin klavyeyi bir ara entegre etmiştim fakat sonradan vazgeçtim.

Umarım seni ve diğer bekleyenleri çok fazla bekletmem. Başka isteklerin varsa onlarıda yaz. Senin isteklerin çok iyi ve kayda değer :good:

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Eyvallah. Gözüme çarpan bi' şey olursa belirtirim. v4.5 i beklicez bakalım. :)
Peki o klavye sorunu için şöyle bi' şey yapsak, hiç modlamasak klavyeyi. Orijinal 5800 klavyesi atsam, yine sorun çıkartır mı sys/bin kısmı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eyvallah. Gözüme çarpan bi' şey olursa belirtirim. v4.5 i beklicez bakalım. :)
Peki o klavye sorunu için şöyle bi' şey yapsak, hiç modlamasak klavyeyi. Orijinal 5800 klavyesi atsam, yine sorun çıkartır mı sys/bin kısmı?

Denemek gerekiyor klavye için. Yalnız patchleyerek yaparsan daha iyi olur. Çünkü sys\bin klasöründeki bazı dosyaları patchledim.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
Vay arkadaş 1 gün bilgisayarım bozuldu neler neler olmuş :d:
bu klavye ve dil paketini rofs2 ye atsak olmuyormu ? ben kendim bi kac mod eklemiştim hepside gayet iyi calışıyo.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Denemek gerekiyor klavye için. Yalnız patchleyerek yaparsan daha iyi olur. Çünkü sys\bin klasöründeki bazı dosyaları patchledim.

Nasıl patch yapılıcağını bilmiyorum ki. :ehe İlk kez cfw düzenledim. O da seninki oldu. :ehe
Bunlar da yeni eklemeler:
-Java 2 gömülmeli.
-Bildirimler widgeti
-MLock. 15kb uygulama. Dokunarak ekran kilidi için.

@Aleksandar, rofs2 den başka nereye yapıcaz ki zaten? :ehe Ne modlar uyguladın sen?

Aleksandar

Aleksandar

Üye
@1n5k açılış & kapanış ekranı
3x4 menü dizaynı
Pc suite bağladığında orjinal 5800 ikonu (1-2 bişey daha eklemiştim ama dün ekran kartı çipinin arıza vermesinden dolayı o sinirden baya bişey unuttum. rofs2 dosyası duruyo masa üstünde ama ne var bilmiyorum icinde :aha:
-------------------------------------
şu anda ingilizce dil paketi ve klavye işiyle uğraşıyorum. (bu arada bu Mod4 Ok tuşu yer değiştirmiş standard klavye mi? )

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Yaptığın düzenlemeleri Rofs2 üzerinde yapıyorsun işte. Öyle değil mi? :bilmm
Mod4: N8 qwerty + ok tuşu değişmiş standart alfasayısal. N8 alfasayısal hoş durmadığı için bunu seçtim.
N8 Klavye Modları, adlı konuda başka seçenekler de var. :emzik:

:ehe

Aleksandar

Aleksandar

Üye
evet ordan buldumda indirilmiyo, dosya silinmiş. neyseki zevklerimiz aynı :d:
evet nokia firmware editor ile rofs2 dosyanı açıp gerekli dosyaları değiştiriyosun.
şu anda şu hafıza kartını ikonunu kaldırma modunu arıyorum..

Ali Emre Çirik

Üye
bilmiyorum fakat ben c6 ekranında müzik playerdan atma oluyor.

edit: ben nfe ile açtım rofsu menüyü 3X4 yapmıştım ondan olabilirmi

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
evet ordan buldumda indirilmiyo, dosya silinmiş. neyseki zevklerimiz aynı :d:
evet nokia firmware editor ile rofs2 dosyanı açıp gerekli dosyaları değiştiriyosun.
şu anda şu hafıza kartını ikonunu kaldırma modunu arıyorum..

Aramana gerek yok. Önceki sayfada Rambo paylaştı. :ehe
Önceki sayfaya yazdığım modları da başarıyla uygulayabilirsen upload edip gönderebilir misin rofs2'yi kanka? :ehe

Üst Alt