OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Legendary^6 ya ekleyeyim dedim modları. Gene olmadı. :vur Ben en iyisi senin yeni yazılımı bekleyeyim. Çok uğraştırdı beni bu iş. |-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 ın kalan 3 ayrı rofs2 sürümünü v4.5 ile çıkaracağım. Yarın vaktimi siteme ayıracağım. Ondan sonraki c.tesi-pazar biraz istirahat edeceğim. P.tesi çalışmalara başlayacağım. Erken biterse aynı gün tüm versiyonları yayınlayabilirim.

Yukarıdaki tahminlerim bir aksilik çıkmaması durumunda geçerli olacaktır. Sizlerde bu arada CFW de gözden kaçan hata var mı yok mu gözatın. Son versiyonun hakkını birlikte verelim.

Bu güne kadar konuya gösterilen ilgi için herkese teşekkür ediyorum.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
bende 5800a çıkardığında kurayım dedim, ekran kartı çipi arıza verdi bilgisayarın. 1gün uğraşıp yaptım pc yi sonra kurmuycaktım cfwyi allahtan kurmuşum bu akşam çip hepten gitti :D talihsiz başım HDD mod,fw dosyaları,film, müzik kaynıyodu..

fettahh

Üye
müzik çalar tüm parçaları göstermiyor 480 parça olmasına rağmen 340 görüyorum ne yaptıysam olmadı. var mı bi çaresi?

Buhara15

Üye
arkadaşım eline sağlık... ben daha önce bir cfw yüklemiştim fakat bir kaç sorunu var değiştirmem lazım... şimdi *#0000# yaptım V52.0.007 yazıyor ne yapmam lazım yardımcı olursan şu ramazan bir hayır duamızı alırsın.... tlfon 5800 bunun üzerine DİREK flaşlasam olur mu ?

mustafa

mustafa

Üye
Ben istekte bulunmuştum yapmışsın teşekkürler. Deneyeceğim. Konu anlatımına baya bi uğraş vermişsin valla helal olsun. :alkis :good: :yuru :oke: :ehe

Aleksandar

Aleksandar

Üye
bu arada, modeme bağlanmak için ayarlar'dan bağlantı'ya tıkladığımda menüye atıyo. 2.sefer tıkladığımda giriyo.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dostum bunda mail for exchange çalışıyor mu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mail for exchange çalışıyor. Widgetide sorunsuz.

Bende Ayarlardan Bağlantılara girdim sorunsuz.

Tekrar ediyorum; 5800 için sadece telefon versiyonu v52.0.101 olanlar yüklesin. Ama "yok ben illa ki CFW yi yükleyeceğim" diyorsanız, telefon versiyonunuz v52.0.007 bile olsa yükleyebilirsiniz.

Müzik çalar ı test ettim. Tüm şarkılarımı tanıyor. Gerçi bende 279 şarkı var ve tümünü görüyor.

CFW'den hata almamak için sonradan modlamayın. Orjinalini kullanın. Mutlaka kurulumu birebir uygulayın.

Aziz™

Üye
bu dosyayı ındirirken ki şifreyi bilen lütfen ozel mesajda yollayabilrmi acıl lazım rambo arakdaşa attım hala cevap gelmedi online olmasına karşın .emegine saglık çok güzel fw olmuş zaten hep senınkileri kullanıyorum ( codeys )

Buhara15

Üye
şifre kardeş yollayabilirmisin...

pitbull16

pitbull16

Üye
ben nu fwyi indiremedim ya başka sitelere upload edebilirmisn 5800 için
ayrıca çok güzel görünüyo fw'n eline sağlık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Multiupload'a upload yapacağım bir sonraki güncellemeyi.

Şifre.ler gönderildi.

pitbull16

pitbull16

Üye
bide v52.0.7 kullanıyorum :) ne zaman çıkıcak yeni güncellemen ?

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim 5800 ne zaman 3x4 gelecek ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Buhara15

Üye
kardeş bu filesonic.com dan bişi inmiyor 28 MB lik dosyayı 945 kb olarak indiriyor kaç kere tekrar ettim tarayıcı değiştirdim nafile o kadarda bekletiyor :(( acil bir çözümü yok mu?

punemr123

punemr123

Üye
Way be rambo 37 sahife olmuş (çüşşşşşşş) ve kusura bakma ama ben hala flashlayamadım:(şifrelerde bi değişiklik yoktur herhalde varsa bana pm e_maill atabilir misin?

----------Eklendi @ 14:55:46 ---------- Yazıldı @ 14:54:51 ----------

Giremiyodum rambo konuya çünki 1gb paketi 3haftada bitirdim:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1 hafta da sabretseydin :)

Final i kullanıyorsan bir değişiklik yok. v4.5 ile bazı değişiklikler gelecek.

v4.5 in linkleri tamamen multiupload a yüklenecek. Şimdilik filesonic ile idare edin.

Üst Alt