Acil yardım tel kapandı açılmıyor =( -6680

Sponsorlu Bağlantılar

mumyas

mumyas

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım tel kapandı açılmıyor =( -6680
Telefonum Fexplorerdayken Kİtlendİ.kapanmadi.bende Bataryayi Çikarip Taktim Fakat Telefonum Şu Anda AÇilmiyo.sadece Ekran IŞiĞi Yaniyoo.acİl Yardim LÜtfen

zebani

zebani

Üye
format dene genede açılmazsa ekran flaşı değişecek. 6600 da başıma geldi 50-60 ytl.geçmiş olsun...

goodbooy

goodbooy

Üye
hard format dene

Hard Format

Format Yöntemi:Telefon kapali iken (*) (3) (Yes) ve yukaridaki kapama
açma tusuna birlikte basarak format islemini yapabilirsiniz...
Eger Telefonunuzda hiç birsey silinmediyse Hafiza kartiniza yüklediginiz Program vs..Formatlamaniz yeterlidir..
Not:Hard Format Nokia'nin 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620'de oluyor...Siemens Sx1'de Ise ( * ),( # ) ve No Tuslarina Basarak Format Islemini Yapabilirsiniz..
alintidir.

tumur

tumur

Üye
bir kart okuyucu bulup kartı biçinlendir böylesi dahaii aman dikkat et kart bozuk diyerek seni yanıltabilir ben gene söyleyim bunu yapmadan önce ikikez düşün

sana geçmiş olsun inşallah önemli değildir sorunun

mservank

mservank

Üye
kart bozuk desin bi şey olmaz benimde başıma geldi bi süre sonra düzeliyo bana güven

mservank

mservank

Üye
bu arda telefon 6630 ona göre

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
zebani' Alıntı:
format dene genede açılmazsa ekran flaşı değişecek. 6600 da başıma geldi 50-60 ytl.geçmiş olsun...
ekran flaşı derken?

delimakina

Üye
mumyas hard format dene şarjın dolu olmalı
hafıza kartını çıkar bi öyle dene
ve sonucu bi yaz

Caine

Caine

Üye
arkadaş sorununu çözmüş belli :)

delimakina

Üye
dimi cevap atmamış bi daha bende salak gibi sonucu yaz dedim ama ehuehjeuheu

mumyas

mumyas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilgi ve alakanız çok teşekkür ederim.tel garantili onun için dün servise bıraktım.arkadaşlar hard formatı önermişler ama telefon hiç açılmıyo.yinede denemiştim hard formatı hiç bişey olmadı.1 hafta içinde telefonu göndericekler sonucu ve sorunu söylerim.herkeze kolay gelsin.

Exalans

Exalans

Üye
arkadaş biride ekran flaşı diyo biraz uyanık olun telefoncu almış elindeki parayı işte

amigo06

amigo06

Üye
hard format dene

Hard Format

Eger Telefonunuzda hiç birsey silinmediyse Hafiza kartiniza yüklediginiz Program vs..Formatlamaniz yeterlidir..
Not:Hard Format Nokia'nin 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620'de oluyor...Siemens Sx1'de Ise ( * ),( # ) ve No Tuslarina Basarak Format Islemini Yapabilirsiniz..
alintidir.

evet kardeş bende tam bunu yazacaktım...
böyle açılmazsa kesin teknik arıza vardır...

bariskara01

Üye
içindeki bilgileri kurtarmak mümkünmü bendede aynı problem var nokia yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor içinde numaralar var onlar önemli olmasa formatı denerdim yoksa

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
hard format.

just4you

just4you

Üye
hard formatt tek yol

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
aynısı banada oldu su anda ugrastım ıgrastım kartı cıkarıp actım oldu :D simdi napcam bilmiom :D

bilqince

Üye
matsu hk900 telefonum var kapandı acımıyor ek ayayrardan bırseyler yapıyordum sonra telefın kapandı acılmadı hıc yardımmmmmmm
:@

mehmet1.

mehmet1.

Üye
arkadaşlar benimde 6630 telefon şarjda iken kapandı şimdik açıyorum açılmıyor ekran ışığı yanıp yanıp sönüyör ama açılmıyor bilen varsa söylesin hı bide açmayı denediğimde bir hışırtı geldi ondan sonra böyle oldu lütfen söyleyin biliyorsanız sorunu:(

Doğan

Üye
hard format dene

Hard Format

alintidir.
evet bencede HArd format çözüm ;)

Üst Alt