bugune kadar denememiş bişey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
bugune kadar denememiş bişey
arkadaşlar size bir sorum olacak. bilgisayara adsl modemden kablo ile gelen interneti telefona aktaracak bir sistem varmı bilgissayar üzerinden.

karasahinemre

Üye
ben denedim onu n8 de olmuyo

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 de oluyor o hacılar

madx

Üye
wireless varsa bilgisayarında geçici kablosuz ağ kurup kablolu interneti wireless ile dağıtırsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
joiku ile yapıyon onu

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaşlar size bir sorum olacak. bilgisayara adsl modemden kablo ile gelen interneti telefona aktaracak bir sistem varmı bilgissayar üzerinden.

bugüne kadar çoooook denenmiş bişey ve işe yaramayan bişey sonucunda kablosuz modem aldıran bişey :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve MrUlutaş
SilentOne

SilentOne

Üye
hmm anladım :D

serkanet

Üye
hoca git bi tane tp linkin access pointini bi tane de switch al switchden access pointe bi tane port ver wireless olarak kullan zaten 40 50 tl fiyatı var senin ihtiyacın olan aparatta varlığı meçhul olsa bile zaten pek ucuza gelmez

SilentOne

SilentOne

Üye
fazla abartılacak bir telefon bnce

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
SilentOne

SilentOne

Üye
hoca git bi tane tp linkin access pointini bi tane de switch al switchden access pointe bi tane port ver wireless olarak kullan zaten 40 50 tl fiyatı var senin ihtiyacın olan aparatta varlığı meçhul olsa bile zaten pek ucuza gelmez

dava kanmıştır :D

----------Eklendi @ 02:46:11 ---------- Yazıldı @ 02:45:23 ----------

Evet güzel cihaz,n8 almadan önce alacağım cihaz n900 idi

internettten gördüqüm videolardan baya saqlam telefon yha :D

serkanet

Üye
usb to cat 5 converter mevcut ama cat 5 to usb mevcut değil zaten olsada usb on the go tanımaz sanmıyorum (her mouseyi bile kabul etmeyen cihaz) imkansız yani bugüne kadar denenmemesinin sebebi varmış

Eric_draven

Üye
usb veri yolu sadece veri kopyalamaya yarıyor telefonlrda data akışı göndermiyor boşuna denemeyin bunun imkanı yok.. bu arada n900 piyasada var olan tüm telefonları toplasak 5 çeker benim laf dedirtmediğim n8 imde dahil

serkanet

Üye
usb veri yolu sadece veri kopyalamaya yarıyor o ne güzel bi açıklama öyle kardeş o zaman usb mouse klavye modem soğutucu gibi ürünler neden var acaba bunlar da kendi içinde veri kopyalama mı gerçekleştiriyor :)

mucaht

Üye
joiku ile yapıyon onu

Arkadaşım bende böyle bi program arıyordum çünkü her bilgisayarda Ovi Suite yüklü olmayor, internete bağlaması sıkıntı oluyor anlayacağın.. Programı aradım ama N8 için olanı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt