Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Carl Zeiss demiş arkadaş 1.sınıf kullanıyor sanki c5-03
Bu arada sorman hata dostum tabikide s2 a
Android (Y):oke:

Evet arkadasim 1. sinif tessar kullaniyor.C5-03'ü niye soktun araya anlamadim onda zeiss mercek yok.
Senin dedign 2. sinif lensler büyük boyutlu profesyonel makinelerdeki lensler.Ki 2. sinif c.z. lensler bile piyasanin en iyilerinden.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

61semih

61semih

Üye
ulen gorende dıyecekkı lens pıyasasaı carl zeiss ten ibaret :aha: en buyuk lens uretıcılerınden bırısı sadece

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
ulen gorende dıyecekkı lens pıyasasaı carl zeiss ten ibaret :aha: en buyuk lens uretıcılerınden bırısı sadece

Leika,Carl zeiss ve canon L lensleri üzerine lens yoktur.
Ama gerçek carl zeiss lensler piyasanın en iyisidr.
Fiyatı düsük olsun diye üretilen 2. sınıf c.z lensler bile bu firmalarla yarısıyor.
:oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
öyle deme lens=telefon :ehe

Arkadasa cevap olsun diye yazdım konu buraya geldi.Telefonun kamerası fiyatı etkiler ve karizmadır birnevi.:bye2:
2000 liraya yakın para verip N86,X6,N97,N79 gibi telefonların sizden daha iyi fotograf yakaladıgını görmek nasıl olur acaba.
(h)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
61semih

61semih

Üye
Arkadasa cevap olsun diye yazdım konu buraya geldi.Telefonun kamerası fiyatı etkiler ve karizmadır birnevi.:bye2:
2000 liraya yakın para verip N86,X6,N97,N79 gibi telefonların sizden daha iyi fotograf yakaladıgını görmek nasıl olur acaba.
(h)
kendı kendıne havaya gırmıssın bu devırde kımse kamerayı onemsemıyor en azından nıkıa kullanıcıları harıcınde.tabıkı onemlı ama ılk sırada degıl ıslemcı ısletım sıstemı kameradan daha onemlı gelıyor.yanı telefon takoz olduktan sonra kamerası ıstedıgı kadar ıyı olsun.bu arada lens uretıcılerınde sony,pentax,minolta ve en buyuklerınden sigmayıda ekle.zira sony kendı telefonlarnda kullanıyor bu lensleri.kamerası ıyı olan telefon dıyınce aklıma sonyerıccson gelır benım.dısıtal erıne analog kameraları bıle var bazı modellerde sonyerıcson da:naughty:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
kendı kendıne havaya gırmıssın bu devırde kımse kamerayı onemsemıyor en azından nıkıa kullanıcıları harıcınde.tabıkı onemlı ama ılk sırada degıl ıslemcı ısletım sıstemı kameradan daha onemlı gelıyor.yanı telefon takoz olduktan sonra kamerası ıstedıgı kadar ıyı olsun.bu arada lens uretıcılerınde sony,pentax,minolta ve en buyuklerınden sigmayıda ekle.zira sony kendı telefonlarnda kullanıyor bu lensleri.kamerası ıyı olan telefon dıyınce aklıma sonyerıccson gelır benım.dısıtal erıne analog kameraları bıle var bazı modellerde sonyerıcson da:naughty:

Bende öyle dedim zaten kamera önemli tabi ama en önemli olanı degil.Sahin k arkadas carl zeiss'dan bahsetti c5-03'ü falan karıstırdı ondan yazdım.
S.E'un kamerası iyi olan telefonları 2-3'ü geçmez bi zamanlar cyber shot vardı.Ama nokia'nın carl zeiss imzalı 10-15'den fazla telefonu vardır.
Dedigin lensler carzl zeiss'in özelliklerinin yarısında lensler.Belki Sony G biraz iyi gibi ama Carl Zeiss bu iste kesinlikle bir numara.
Aksine bu devirde herkes kamerayı önemsiyor bence.Telefon incelemelerinde de önemli bir pay sahibi kamera.
Bugün herkes N8'i kamera telefonu biliyor ve almaya çalısan adamı en çok etkileyen 12 MP carl zeiss kamerası.
Kamera ve video kalitesi telefonun performansınıda gösterir birnevi ama neyse o baska bir konu

• Beğen
Tepkiler: cascı
61semih

61semih

Üye
Bende öyle dedim zaten kamera önemli tabi ama en önemli olanı degil.Sahin k arkadas carl zeiss'dan bahsetti c5-03'ü falan karıstırdı ondan yazdım.
S.E'un kamerası iyi olan telefonları 2-3'ü geçmez bi zamanlar cyber shot vardı.Ama nokia'nın carl zeiss imzalı 10-15'den fazla telefonu vardır.
Dedigin lensler carzl zeiss'in özelliklerinin yarısında lensler.Belki Sony G biraz iyi gibi ama Carl Zeiss bu iste kesinlikle bir numara.
Aksine bu devirde herkes kamerayı önemsiyor bence.Telefon incelemelerinde de önemli bir pay sahibi kamera.
Bugün herkes N8'i kamera telefonu biliyor ve almaya çalısan adamı en çok etkileyen 12 MP carl zeiss kamerası.
Kamera ve video kalitesi telefonun performansınıda gösterir birnevi ama neyse o baska bir konu

carl zeiss lensler hakkındank dusuncelerın harıcınde katılıyorum sana,bence en ıyısı canon lenslerı ozellıkle makro cekımler ıcın en ıyısı carl zeiss te cok cok ıyı tıpta bıle cıhazları var okadar guvenılır ama bence canon :bye2:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
N9 diyecem ama o da şık durmuyor bence. Hertarafı dümdüy kalıp sabunlar gibi :)

crazy58

Üye
n9 gibi mükemmel sadelikte ve şıklıktaki bir telefonun tasarımına laf atmıssınız bravo daha bişi demiyorum ucuz plastik samsunglar daha çekici galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
n9 gibi mükemmel sadelikte ve şıklıktaki bir telefonun tasarımına laf atmıssınız bravo daha bişi demiyorum ucuz plastik samsunglar daha çekici galiba :)
Hadi özelliklerine,donanımına laf edebilirler eyvallah ama tasarım harika bencede

XER01

XER01

Üye
Akli basinda biri GS2 der, Nokia ci ise N9 :kop:

karizmas

karizmas

Üye
bence n9.n9 nokia için son bir şans sonuçta..eminim bunu göz önüne alacaktır...n9 tercih et derim.

bostancı34

Üye
n9 kullancısı olarak n9 karızma dıyosun kasa guzel hos dıyosun basta uygulama benım ıcın onemlı degıl dıyosun ve 1 ay sonra benım gıbı n9 alıyosun ustune bıde gs2 aldım n9 suanda ınternette satılık cunku uygulama ıstıyosun yok

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnternet içinse S2.Eğer oyun içinse aynı oyunları açıyor,dahası daha ekonomik ve şekli güzel.:oke:

---------- Eklendi @ 18:19:30 ---------- Yazıldı @ 18:15:23 ----------

n9 kullancısı olarak n9 karızma dıyosun kasa guzel hos dıyosun basta uygulama benım ıcın onemlı degıl dıyosun ve 1 ay sonra benım gıbı n9 alıyosun ustune bıde gs2 aldım n9 suanda ınternette satılık cunku uygulama ıstıyosun yok
Artık Nitdroid ile var.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
en güzeli kendin görmendir iki telefonuda telefon bayiinde falan denemeni tavsiye ederim ama açıkcası oyun uygulama vs zenginliği ekran netliği 1080p kamerası gibi artılarıyla s2 diyorum

badmus

badmus

Üye
Her Turlu SII

Eykul

Eykul

Üye
Galaxy S 2 tavsiye ediyorum... Samsung diyorum her zaman.. Simdiki telefonun nedir? Aliskinsan Samsung a onu al... Arti ben n9 u tanimiyorum :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
N9 İyidir Kardeşim :)

Üst Alt