Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye
hem fotoğrafını çekersen senin ona karşı boş olmadığını da anlamış olur ;)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında kimseye bişey isptalamam gerekmiyor.hatta kendime kızıyorum bunu yaparım dediğim için..ama o kadar suçlandım ki doğru olmadığıyla ilgili:kotu: bunu yapmazsam daha çok kızıcam..oysaki gayet masumane bi şey paylaşmıştım.Yeni üyeydim hatta.Konu açmayı bile birilerine sorarak öğrenmiştim.o anda aklıma bile gelmezdi bölle patlıyacağı.Neyse...

----------Eklendi @ 14:54:12 ---------- Yazıldı @ 14:53:09 ----------

peki şunu düşünebiliyomusunuz yalan söylüyosam başkasının fotoğrafını da çekip koyabilirim değil mi?

fireman87

fireman87

Üye
Senin erkek olduğunu nereden bilmeyelim ? Objektifte sende olmalısın.

PureFood

PureFood

Üye
ya aslında kimseye bişey isptalamam gerekmiyor.hatta kendime kızıyorum bunu yaparım dediğim için..ama o kadar suçlandım ki doğru olmadığıyla ilgili:kotu: bunu yapmazsam daha çok kızıcam..oysaki gayet masumane bi şey paylaşmıştım.Yeni üyeydim hatta.Konu açmayı bile birilerine sorarak öğrenmiştim.o anda aklıma bile gelmezdi bölle patlıyacağı.Neyse...

----------Eklendi @ 14:54:12 ---------- Yazıldı @ 14:53:09 ----------

peki şunu düşünebiliyomusunuz yalan söylüyosam başkasının fotoğrafını da çekip koyabilirim değil mi?

Valla sanal alem burası ve de makara amaçlı bu tür konu açan çok..

pelın_

esra bence bu konu uzar gıder sen cek fotoyu koy kımseye bısey ıspatlamak zornda dıyılsın ama ınn
burda okadar şey gordukkı artık pek ınanasımız gelmıyo
ne konular acıldı yanlışsan duzeltın arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: PureFood
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
şööle yapalım o zaman.Ben bi adres açayım.msn.sonra adresi söliim.Cam açalım hem erkek olmadığımı görürsünüz hemde balkondakini gösteririm!!!
oldumu?

PureFood

PureFood

Üye
esra bence bu konu uzar gıder sen cek fotoyu koy kımseye bısey ıspatlamak zornda dıyılsın ama ınn
burda okadar şey gordukkı artık pek ınanasımız gelmıyo
ne konular acıldı yanlışsan duzeltın arkadaşlar

Tabi canım babana bile güvenmiceksin sanal alemde mi güvencez bi de böle değişik konular olunca..

jigsaw_54

Üye
bu sitede ben pek aktif değilim son zamanlarda biraz daha konuları takip etmeye çalıştım ama burda öyle bişey düşünülmez diye tahmin ediyorum aile gibiyiz kimse kimsenin arkasından öyle şeyler düşünceğini zannetmiyorum

fireman87

fireman87

Üye
Olmaz resim çek gönder

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar haklısınız insanlara pek güvenilmiyo.ama bu da benim sorunum değil değil mi?

----------Eklendi @ 15:00:31 ---------- Yazıldı @ 14:59:07 ----------

tamam resim çekerim..Varmı başka?resmi benim çektiğimi anlamak için bi isteğiniz?

pelın_

şööle yapalım o zaman.Ben bi adres açayım.msn.sonra adresi söliim.Cam açalım hem erkek olmadığımı görürsünüz hemde balkondakini gösteririm!!!
oldumu?

stede kaç uye var bılıyosun dımı hangı bırıne cam acıcan cok mantıklı gıbı gelmedı bana sen enıyısı bı konu ca çek resımlerını kay bu daha kolay

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya valla pelin herkese de cam açacak diilim.tabi mantıklı diil..sen olabilirsin diye düşündüm senin haberin olmadan :d:
Nasıl olsa tanınıyosun.Herkes biliyo seni..

Larismus

Larismus

Üye
ya valla pelin herkese de cam açacak diilim.tabi mantıklı diil..sen olabilirsin diye düşündüm senin haberin olmadan :d:
Nasıl olsa tanınıyosun.Herkes biliyo seni..
merak etme bu gidisle sen de tanınıcaksın :d:

pelın_

tannmak sorun dıyıl de cnm sen bence benım dedıgımı yap cek resımlerı koy konuya

Larismus

Larismus

Üye
o zaman benim sorunum diil.bunu kendi içinde çöz..:angry:

----------Eklendi @ 14:40:09 ---------- Yazıldı @ 14:39:06 ----------

:aha:
Tamamdırrrrrr.Nasıl olsa beni bekliyo olucak.Kamelyaya geçerim.Gelirse gelir.Gelmezse gidicem diycem valla...
kesni koşa koşa gelir :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ben bi şeyi merak etmiyorum.Öle bi niyetimde yok zaten..

pelın_

tartısmayın ya tmm esra sen öle yap ınnmayanlara bı kanıt olur:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
tamam pelin.Gece yarısına kadar halledicem fotoğraf işini..

Larismus

Larismus

Üye
ya sen kocaelinin neresndesin gelip görmek istyorum şu çocugu cok merak ettm :kop:

maxirabit

maxirabit

Üye
Bir resim çekip koymak 12 saatimi buluyor,merak edenlerin merakını giderirsiniz:ah

Üst Alt