n97 miniciler mutlaka okuyun( güncelleme yapamayanlar kesinlikle okuyun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
n97 miniciler mutlaka okuyun( güncelleme yapamayanlar kesinlikle okuyun)
selam arkadaşlar. benim n97 mini arbistan dan geldi. orjinaldı. ama hiç güncellemeyi yapamıyordu. ne denediysem olmadı. buğün telefoncuya gittim 10 lira (konyada) karsılığında yeni sürümünü attırdım. baktım son sürümü atmamıslar. tekrar güncelle dedim ve bu sefer son sürüm olan v30.0.004 ü telefon kendisi yükledi. telefonu önceki hali ile karslıstırdığımda gercekten bomba olmus bu sürüm. telefonum şimdi bir cep bilgisayarına gercekten benzedi. güzel şeyler eklemişler.bence güncellemediysenız hemen güncelleyin..:good:

ufukyokus

Üye
kardesım bn bı soru sorcam bnde N97 mını var telefon sureklı kapanı acılıo kendı kendıne ne yapmalıyım bı bulamadım caresını bıde sarjı az gıdıo !!

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
kardesım bn bı soru sorcam bnde N97 mını var telefon sureklı kapanı acılıo kendı kendıne ne yapmalıyım bı bulamadım caresını bıde sarjı az gıdıo !!
<br />
<br />aynı sorun bende de var azıcık telefonu sıkıştırınca telefon kapanıyor açılıyor ama son sürümü yükledigim den sonra bu sorunla karşılaşmadım sonra bataryasi desen ısınmış tava gibi yanıyor ve bataryayi günde 2 defa şarj ediyorum çok kullansamda aynı az kullansam da aynı

caglet

caglet

Üye
Bnim telefonum mal old.... performns dustu vs.

----------Eklendi @ 13:04:30 ---------- Yazıldı @ 12:58:33 ----------

Telefon surumunu nasl ogreniyoduk YILDIZ are fln yaziyoduk ya

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
*#0000#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt