Telefon Suya Düştü.. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alifuadbaba

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Suya Düştü.. :(
Nokia 5130 Telefonum Suya Düştü.Daha doğrusu lavaboya sonra bi abinin aklına uyup mazot döktük.Sonra Tamirci yapamadı kuruttu,ilaca bastı. Tamir olmadı telefon üzerinden 1 ay filan geçti.Evde Telefonu Rastgele denedim açıldı ama sadece ekran yoktu dier tüm özellikler vardı.Müzik dinleyebiliyordum mesela sonra tekrar ekran için tamirciye verdim telefonu.Artık hiç Çalışmıyor /yardım ederseniz sevinirim, telefonun garantisi var.Garanti bir şey yapabilir mi ?? :hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Sen hepsinden önce garantisine neden götürmedin onu anlamadım, biraz para alırlardı ama tam yaparlardı..'ki simdide alırlar sanıyorum umarım alırlar yani...

buket2

buket2

Üye
eee garanti varsa mazotçuda(!) ne işin vardı sorabilir miyim :) artık açıldığı için garanti kapsamından çıktı hayde geçmiş olsun

----------Eklendi @ 17:46:47 ---------- Yazıldı @ 17:45:20 ----------

Sen hepsinden önce garantisine neden götürmedin onu anlamadım, biraz para alırlardı ama tam yaparlardı..'ki simdide alırlar sanıyorum umarım alırlar yani...

eğer yetkili servis dışında telefon açılırsa garanti kapsamından çıkar -ki bu zaten garanti belgesinde yazan en önemli maddedir.

umut681

umut681

Üye
mazot mu ?! yarabbi sen nelere kadirsin:aman2:

• Beğen
Tepkiler: Ocean258

alifuadbaba

Üye
    Konu Sahibi
peki yapılma ihtimali varmı garantide ve ya tamircide

fireman87

fireman87

Üye
eee garanti varsa mazotçuda(!) ne işin vardı sorabilir miyim :) artık açıldığı için garanti kapsamından çıktı hayde geçmiş olsun

----------Eklendi @ 17:46:47 ---------- Yazıldı @ 17:45:20 ----------

eğer yetkili servis dışında telefon açılırsa garanti kapsamından çıkar -ki bu zaten garanti belgesinde yazan en önemli maddedir.

Bende zaten tam garanti kapsamında olur demiyorumki, yaparlar ama parasınıda alırlar yani. Hem onların yapması daha yararlı olur. Yoksa telefona yazık olur..

alifuadbaba

Üye
    Konu Sahibi
Şu an telefonu şarja takınca tuş sesi gibi bir ses geliyor başka da telefondan hiçbir nane yok.O sesin çıkması telefonun sağ olduğunu gösterir mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu an telefonu şarja takınca tuş sesi gibi bir ses geliyor başka da telefondan hiçbir nane yok.O sesin çıkması telefonun sağ olduğunu gösterir mi

En iyisi sen telefonu bir mezara göm. Kesin ölmüştür. :D

İşin şakası tabi. Garantiyi dene bence.

alifuadbaba

Üye
    Konu Sahibi
Tek yol o galiba

Kingmortall

Kingmortall

Üye
götürdünmü kardeşim telefoncuya :hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
geçmiş olsun ne olursa olsun hep garantiye ver

fireman87

fireman87

Üye
Bence sen telefonla hiç oynama, daha fazla bozabilirsin. Direk götür bence.

Ocean258

Ocean258

Üye
keşke zamanında garantiye goturseydın.. ama yapılacak bı durumu varsa sımdıde yaparlar sen gotur bu durumların hepsını anlat bellı bı ucret karsılıgında yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt