güzel şiir kardeşim :)
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: haha çok haklısın orda olmanı hıc sevmedım ama valla aglarım Genişletmek için tıkla ... Yok gece gece moralini bozma
pelın_' Alıntı: haha çok haklısın orda olmanı hıc sevmedım ama valla aglarım Genişletmek için tıkla ... Yok gece gece moralini bozma
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum sağol biz yaptık sahuru Genişletmek için tıkla ... nadide sen artık maxicepin ablası ol yahu maxiabla
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum sağol biz yaptık sahuru Genişletmek için tıkla ... nadide sen artık maxicepin ablası ol yahu maxiabla
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: sen takma ben ordan ayrıldıgım gundenberı ıyı dıyılım Genişletmek için tıkla ... Neden nolduki
pelın_' Alıntı: sen takma ben ordan ayrıldıgım gundenberı ıyı dıyılım Genişletmek için tıkla ... Neden nolduki
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: nadide sen artık maxicepin ablası ol yahu maxiabla Genişletmek için tıkla ... Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam
'TUĞ'' Alıntı: nadide sen artık maxicepin ablası ol yahu maxiabla Genişletmek için tıkla ... Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: canım sen artık antalyalı olarak kaldın gıtsende hep ölesın baklım antalya senı bırakabılcekmı Genişletmek için tıkla ... antalyanın Beni bırakıp bırakmaması umurumda değil ben antalyayı bırakırım
pelın_' Alıntı: canım sen artık antalyalı olarak kaldın gıtsende hep ölesın baklım antalya senı bırakabılcekmı Genişletmek için tıkla ... antalyanın Beni bırakıp bırakmaması umurumda değil ben antalyayı bırakırım
pelın_ özel bı sebebı yok bazen bıyere aşık olursun kısı dıyıl ama benımkıde öle 1 topuklu ayakkabı 2 antalya
özel bı sebebı yok bazen bıyere aşık olursun kısı dıyıl ama benımkıde öle 1 topuklu ayakkabı 2 antalya
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: antalyanın Beni bırakıp bırakmaması umurumda değil ben antalyayı bırakırım Genişletmek için tıkla ... pekı ben aldım kabul ettım o halde
'TUĞ'' Alıntı: antalyanın Beni bırakıp bırakmaması umurumda değil ben antalyayı bırakırım Genişletmek için tıkla ... pekı ben aldım kabul ettım o halde
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: beğendin yani Genişletmek için tıkla ... Tabi ki sen yazarsında güzel olmaz mi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam Genişletmek için tıkla ... huriş nerde bi ara görünüyordu bayağıdır görünmüyor
-YARINIYOK-' Alıntı: Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam Genişletmek için tıkla ... huriş nerde bi ara görünüyordu bayağıdır görünmüyor
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: huriş nerde bi ara görünüyordu bayağıdır görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Tatile gidip geldi sonrası meçhul
'TUĞ'' Alıntı: huriş nerde bi ara görünüyordu bayağıdır görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Tatile gidip geldi sonrası meçhul
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: pekı ben aldım kabul ettım o halde Genişletmek için tıkla ... sonunda PİSlikten kurtuldum
pelın_' Alıntı: pekı ben aldım kabul ettım o halde Genişletmek için tıkla ... sonunda PİSlikten kurtuldum
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: özel bı sebebı yok bazen bıyere aşık olursun kısı dıyıl ama benımkıde öle 1 topuklu ayakkabı 2 antalya Genişletmek için tıkla ... Alışmışsındır ondan olsa gerek İnsanlarına alışamazsın ama doğası güzeldir,kafa dinlemek için ideal Topuklu ayakkabıdan yöne bir aşk'ın var heralde
pelın_' Alıntı: özel bı sebebı yok bazen bıyere aşık olursun kısı dıyıl ama benımkıde öle 1 topuklu ayakkabı 2 antalya Genişletmek için tıkla ... Alışmışsındır ondan olsa gerek İnsanlarına alışamazsın ama doğası güzeldir,kafa dinlemek için ideal Topuklu ayakkabıdan yöne bir aşk'ın var heralde
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] sonunda pislikten kurtuldum [/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay olurmu o işin şakası hıç pıs dermıyım sana
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] sonunda pislikten kurtuldum [/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay olurmu o işin şakası hıç pıs dermıyım sana
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Tabi ki sen yazarsında güzel olmaz mi Genişletmek için tıkla ... kim ne yazdı yahu ben kaçırdım konuyu
-YARINIYOK-' Alıntı: Tabi ki sen yazarsında güzel olmaz mi Genişletmek için tıkla ... kim ne yazdı yahu ben kaçırdım konuyu