Elektr0
Üye
Ben seni sevmiştim...
Ağlarken yanıma gelip nasıl nasıl erkeksin kız gibi ağlıyorsun demeni sevmiştim...
Seni seviyorum , varmı şu dünyada senden güzeli dediğimde ya deme böle utanıyorum demeni sevmiştim
Seninle gezerken hep ilk sen elime tutar ve Bunu benden başkası yapamayacak demeni sevmiştim...
Zamanı seninle geçirmeyi sevmiştim hayat'ı seninle yaşamayı sevmiştim seninle aynı yatakta uyanmayı sevmiştim..
Senin İçin Fenerbahçeyi sevmiştim... (En büyük GS

) benim için FB yi bırakıp GS yi sevmiştin...Sen bitanemdin...
Yazın yağan yağmurda beraber ıslanmayı sevmiştim Senin için abilerinden yediğim dayakları sevmiştim ( çok piss dövdüler yav
)
Seninle birlikteyken mat-1 ve mat-2yi mat-3ü mat-4ü mat-5i sevmiştim senin serçe parmaklarını sevmiştim...Telefonda konuşurken Kuzum dediğimde söylee tekem dediğini sevmiştim

SEn bitanemdin...
die hiç bir kimseye diyemeyecem galibaa yaaaa

Ağlarken yanıma gelip nasıl nasıl erkeksin kız gibi ağlıyorsun demeni sevmiştim...
Seni seviyorum , varmı şu dünyada senden güzeli dediğimde ya deme böle utanıyorum demeni sevmiştim
Seninle gezerken hep ilk sen elime tutar ve Bunu benden başkası yapamayacak demeni sevmiştim...
Zamanı seninle geçirmeyi sevmiştim hayat'ı seninle yaşamayı sevmiştim seninle aynı yatakta uyanmayı sevmiştim..
Senin İçin Fenerbahçeyi sevmiştim... (En büyük GS

) benim için FB yi bırakıp GS yi sevmiştin...Sen bitanemdin... Yazın yağan yağmurda beraber ıslanmayı sevmiştim Senin için abilerinden yediğim dayakları sevmiştim ( çok piss dövdüler yav
)Seninle birlikteyken mat-1 ve mat-2yi mat-3ü mat-4ü mat-5i sevmiştim senin serçe parmaklarını sevmiştim...Telefonda konuşurken Kuzum dediğimde söylee tekem dediğini sevmiştim

SEn bitanemdin...die hiç bir kimseye diyemeyecem galibaa yaaaa

tşk eDDim öğretmenim. 
valla aglarım