karar veremedim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
Samsung Galaxy Ace'e de bakabilirsin. Eğer 650 tl civarı bir fiyata bulursan zaten sakın kaçırma. Onun dışında Samsubg Galaxy Fit de tavsiye edebilirim Androidli olarak. Tabi Sony Ericsson Xperia X8 ve W8 de farklı alternatifler olabilir.

adam androidli cihazlardan başka tavsiye varmı demiş ama sen hala androidli cihaz saymışsın :D komik bir durum olmuş:d:

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi

android alacaksan bence en aşagı 800 mh işlemcisi olan ve ekranı az büyük olan birşey bak.gio güzel ama wireless sorunu falan var galiba.ideos ben tavsiye etmiorum ama içine sinecekse al.

sinmiyo be abi :dry: eyvallah iyi telefn en azndan öyle gözkyo kağt üstnde ama güven vermyo bana

Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nickbullbana
cardanadam

cardanadam

Üye
bak kardeşim samsung un malzeme kalitesi düşük sony ericsson ha deyince satamazsın bu ikisi dışında androidli olarak htc symbian olarak n8 heleki şimdi annada geliyor

----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:31:07 ----------

şu x6 yı sokmayın şu adamın kafasına ya ben kullandım 5 para etmez bari n97 de adama o daha iyi x6 dan

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim samsung un malzeme kalitesi düşük sony ericsson ha deyince satamazsın bu ikisi dışında androidli olarak htc symbian olarak n8 heleki şimdi annada geliyor

----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:31:07 ----------

şu x6 yı sokmayın şu adamın kafasına ya ben kullandım 5 para etmez bari n97 de adama o daha iyi x6 dan

n8 e yetcek kadar bütçem yok c6-01 en uygunu gibi duruyo şu an

cardanadam

cardanadam

Üye
ben aradım 2. El buldum sağlam ve 2 aylık telefondu aldığımda 700 tl ye geldi x6 +350 verdim bence sıfır telefon almayın çok zarar ediliyor satarken

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 parça desteği veremeyen bir üretici bunu göz önünde bulundurun.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ;)

• Beğen
Tepkiler: nickbullbana
Masha

Masha

Üye
Optimus Me veya Galaxy Gio derim ben ikiside Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip ekran kalitesi olarak Optimus Me derim. Tasarım olarak ise Galaxy Gio .

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsiye ederım
benım bı oncektı telefon,tasarım,hız,şarj suresi,wifi hızı,ekran kalitesi ve parlaklıgı konusunda cok memnundum telefondan fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bıtanesı bende suan pıyasada..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
lg optimus me tavsiye ederım
benım bı oncektı telefon,tasarım,hız,şarj suresi,wifi hızı,ekran kalitesi ve parlaklıgı konusunda cok memnundum telefondan fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bıtanesı bende suan pıyasada..

zaten optimus serisi f/p telefonları :D:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt