Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

cascı

Üye
    Konu Sahibi
aslında Galaxy S2 Iphone ile karşılaştırılacak bir telefon bence..

aagkn

aagkn

Üye
bende n9 derim çünkü meego android emulatoru kullanacağından dolayı zaten android in etinden ve sütünden faydalanabileceksin .

umutku84

umutku84

Üye
Galaxy S2 Android'i yeter ;)

• Beğen
Tepkiler: Ocean258

cascı

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
Arkadaşlar sırf meegoda da androidden faydalanabilcem diye n9 mu almam gerekiyor. Android markette zaten çoğu şeyler var.

OğuzcanAbi

Üye
ne çok konuşulmuş böyle :D

cascı

Üye
    Konu Sahibi
çok konuşuldu arkadaşım :)

aybarsay

Üye
hocam hala galaxy s 2 android onu al diyenler var. siz androidi niye seçiyorsunuz bir düşünün oyun için ve özgürlük için megoo zaten anroid uygulamalarını sömürüyor ve özgürlükten bol ne var. çift çekirdek ve 1080 p olayına takılmayın siz kameramanmısınız yapacağınız çekimler belli.Megoo da zaten çok fazla enerjiye gerek yok.Gelelim kasa kalitesine plastikten başka bişey değil N9 u bilemiyorum elime alınca görücem.ama n9 un asıl kaybettiği alan ekran amoled olması kötü süper amoled olsa tadından yenmezdi plus a gerek kalmazdı çözünürlüğü fazla ve ekranı küçük.zamanında bir elime galaxy s diğer elime wawe yi aldım wawe 3.3 inç galaxy s 4 e yakın bişeydi sanırım.galaxy s de piksselleri sayıyordum ama wawenin ekranı bir harikaydı. neyse bide n9 64 gb+0 , gs2 32+32 hafıza kartlarından her zaman nefret etmişimdir. neyse karar sizin bu arada n97 yi ilk çıktığında almıştım direk hala davaları sürüyor size tavsiyem gidin ikisinide elinize alın ve öyle telefon seçin :bye2:

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 polikarbonat dan yapılma

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tabii ki N9 da çok güzel ama s2 kadar güzel oyun oynatamaz bana. Ayrıca s2'nin donanımı da harika. Bu yüzden s2 :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ios vs android videosunu izledin mi fukiciğim ki şunuda anlamış değilim oyunlar uyumsuz biraz saçma değil mi sonuçta ekran çözünürlüğü 800*480 olan dolu cihaz var android fakat uyumsuz neden çift çekirdekmiş ondan onun uyumsuzlukla alakası yok android in sadece 3 de sonraki sürümleri destekliyorda çift çekirdeği ondan kaynaklı bir olay

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ios vs android videosunu izledin mi fukiciğim ki şunuda anlamış değilim oyunlar uyumsuz biraz saçma değil mi sonuçta ekran çözünürlüğü 800*480 olan dolu cihaz var android fakat uyumsuz neden çift çekirdekmiş ondan onun uyumsuzlukla alakası yok android in sadece 3 de sonraki sürümleri destekliyorda çift çekirdeği ondan kaynaklı bir olay

iphone'da daha iyi oyun performansı var ama yakın tarihte iphone 5 çıkacakken 4 alamam.
Geriye s2 kalıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
ben ip4 alırdım alıcak olsam sonuçta ucuzlamış olacak

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar S2 ne zaman ucuzlar...

cascı

Üye
    Konu Sahibi
hmm. Biraz beklemeliyim o zaman ...

maxirabit

maxirabit

Üye
Sen ucuzlamasını bekliyorsan daha 1-2yıl falan beklemen lazım,çünkü anca ozaman iki telefonda 300-500 arası gider.

buket2

buket2

Üye
bahara doğru anca ucuzlar o zamana kadar yeni telefonlar çıkar kafan iyice karışır bence:)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Carl Zeiss demiş arkadaş 1.sınıf kullanıyor sanki c5-03
Bu arada sorman hata dostum tabikide s2
Android (Y):oke:

Üst Alt