Sorunu çözene 10 tl atıcam Operatör farketmez yeterki şu olsun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözene 10 tl atıcam Operatör farketmez yeterki şu olsun :(
Arkadaşlar N8 telefonum var turkcell 4 gb internet paketimle telefonu pc ye modem olarak bağlıyorum 3g çekiyor. Bağlantı hızım 3 mbps . Çok rahat sitelerde geziyorum videoları izliyorum fakat online herhangi bi oyuna '' facebook okey '' gibi basit bi sunucuya bağlanmıyor. Aramızda zaten bağlanmaz diyenler olcak ama bağlanır . Kuzenimin Htc Telefonu var ona taktım benim hattımı 1 mbps hız ile facebook okey,knight online yada diğer online oyunlara bağlandı .Sonra kuzenimin avea hattını benim telefonda denedim yine online oyunlara rahatça girdi. Sorun N8 le benim hattımın arasında anlasılan yardım edecek biri olursa cok sevinirim 1 haftadır heryeri arıyorum tarıyorum çözüm bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy

Larismus

Larismus

Üye
pc normalde giriyor mu? belki de kullandığın tarayıcı da zaten flash player yoktur

• Beğen
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşının htc telefonu flash player 11 dosyalarını görüntüleyebilir. Ama N8 internettteki flash içerikli oyunları filan açmaz.

umut681

umut681

Üye
hattında bir sorun var ozaman.kuzeninin hattını taktın ve bir sorun olmadığına göre.

----------Eklendi @ 16:46:03 ---------- Yazıldı @ 16:45:21 ----------

arkadaşının htc telefonu flash player 11 dosyalarını görüntüleyebilir. Ama N8 internettteki flash içerikli oyunları filan açmaz.

ben c5 i modem olarak kullanıyordum giriyordu bence onla bi alakası yok.

Larismus

Larismus

Üye
emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
evimde 3 tane pc var masaüstü kulllanıyorum . diğer 2 si laptop ibm eski bi pc var bide asus var onlardada olmuyor hepsininde işletim sistemi farklı . Flash dosyalarını görüntülemese videolarıda acmaz cünkü videolar .flv uzantılı .

----------Eklendi @ 16:54:25 ---------- Yazıldı @ 16:49:56 ----------

hattında bir sorun var ozaman.kuzeninin hattını taktın ve bir sorun olmadığına göre.

değil işte hattımı htc taktım orda girdi kardesim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bencede sorun pcde modem n8 zaten o bağlantı sunucu konumunda duruyor :hmmm

• Beğen
Larismus

Larismus

Üye
evimde 3 tane pc var masaüstü kulllanıyorum . diğer 2 si laptop ibm eski bi pc var bide asus var onlardada olmuyor hepsininde işletim sistemi farklı . Flash dosyalarını görüntülemese videolarıda acmaz cünkü videolar .flv uzantılı .

----------Eklendi @ 16:54:25 ---------- Yazıldı @ 16:49:56 ----------

değil işte hattımı htc taktım orda girdi kardesim

eğer pc nete baglanıp sadece oyunlara girmiyorsa telefonla hicbir alakası yok

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
garip :hmmm

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]
eğer pc nete baglanıp sadece oyunlara girmiyorsa telefonla hicbir alakası yok[/QUOTE]

keşke pc de olsa 1 haftadır deniyorum her pc de gittigim akrabalarımda ama yok kardes benim hatla telefonun arasında birşey var . telefondada sorun yok avea hat taktım tele benim masaüstü pcde girdi online oyunlara . acaba turkcell internet ayarındamı birşey var:/

aslanyürek8

aslanyürek8

Üye
hattının müşteri hizmetleriyle konuş onlar sorununa mutlaka çözüm bulucaklardır,sevgi ve saygılarımla hayırlı ramazanlar,sağlıcakla kalın.:good:

Larismus

Larismus

Üye
belki telefondaki flash player la alakalıdır

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
hattının müşteri hizmetleriyle konuş onlar sorununa mutlaka çözüm bulucaklardır,sevgi ve saygılarımla hayırlı ramazanlar,sağlıcakla kalın.:good:
konuştum eleman diyo telefonunuzda sorun vardır :D ya dedim güzelim kapat dedim ramazan ramazan küfür ettirtme :D gercekten hani heryolu denedim arkadaşlar ama nafile facem arkadaşlar n8 kullananlar ekleyebilirmi bari internet profil ayarlarını aynı yapayım

----------Eklendi @ 17:27:13 ---------- Yazıldı @ 17:22:07 ----------

belki telefondaki flash player la alakalıdır

telefonum güncel herşeyiyle hatta virüs vardır diye format attım :(

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
java yı indir flash playeri güncelle. sorun çözülür umarım.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tamamda bağlantı merkezi n8 değilmi sadece o sunucu modem yani ne alaka denesin bakalım:hmmm

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
denedim sonuç yok kardeşler ilgileniyorsunuz teşekkür ederim hala arıyorum cozumu inşallah bulurum.

Larismus

Larismus

Üye
benim daha bska bir şey gelmedi aklıma

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaş aynı sorun bende de var 2 gündür. Gamyun da oyun oynayabiliyordum 2 güne kadar. telefonu modem olarak kullanıyorum. şu iki gündür bağlanmıyor gamyun a. Galiba turkcell den kaynaklanıyor. veya gamyun engelliyor[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt