Sevdiğim kıza farklı şekilde teklif ettim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bencede resimde yazi ani olmuş :D ama kabul etti ya ona bak :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
yok 3 haftadır konusuyorum boxer merak etme. yeterınce tecrubelıyım

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sonuç ne?

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Necmati

Necmati

Üye
iyi hacı ne güzel işte kızlar değişik şeylerden hoşlanıyolar hep bir sinerji bekliyolar sende bunu yapmışsın :)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
iyi hacı ne güzel işte kızlar değişik şeylerden hoşlanıyolar hep bir sinerji bekliyolar sende bunu yapmışsın :)
Aynen kardeş hem bu hoşuna gitti hemde bu konunun linkini verdım yorumları falan gordu çok hpşuna gitmiş :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
:D Sağolun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mutluluklar sizinle olsun iki gözüm.

• Beğen
caglet

caglet

Üye
Hayırlı olsun :D:D kardeşim :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
:D SaĞol Kardeşim Darısı OLmayanların başına :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:d:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
akifim en kısa zamanda sevdiğine kavuşmanı dilerim kardeşim.. O yarin yanında olmak elini tutmak gözlerine bakmak hakkaten dünyanın en güzel şeyi be kardeşim o an gerçekten yaşadığını hissediyorsun...

----------Eklendi @ 04:53:25 ---------- Yazıldı @ 04:47:04 ----------

tuğçemi karşıma çıkaran güzel allahıma senenin bir ayı değil tüm ömrümce oruç tutsam verdiği bu mükafatın bedelini ödeyemem daha önce hiç bi kızın gözlerinde tuğçemde gördüğüm o saf kalbin ışığını görmedim bi insan bu kadarmı doğal bu kadarmı sade bi güzelliğe sahip olur ona baktıkça allahım diyorum senin kudretine akıl sır ermez bu kadar güzel bir şeyi yaratan sana şükürler olsun...

• Beğen
Utku

Utku

Üye
akifim en kısa zamanda sevdiğine kavuşmanı dilerim kardeşim.. O yarin yanında olmak elini tutmak gözlerine bakmak hakkaten dünyanın en güzel şeyi be kardeşim o an gerçekten yaşadığını hissediyorsun...

----------Eklendi @ 04:53:25 ---------- Yazıldı @ 04:47:04 ----------

tuğçemi karşıma çıkaran güzel allahıma senenin bir ayı değil tüm ömrümce oruç tutsam verdiği bu mükafatın bedelini ödeyemem daha önce hiç bi kızın gözlerinde tuğçemde gördüğüm o saf kalbin ışığını görmedim bi insan bu kadarmı doğal bu kadarmı sade bi güzelliğe sahip olur ona baktıkça allahım diyorum senin kudretine akıl sır ermez bu kadar güzel bir şeyi yaratan sana şükürler olsun...
kendini fazla kaptırmışsın bu kıza benc uzak dur:aman2:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Utku
Larismus

Larismus

Üye
kabul etti mi sonunda :D hayırlı olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt