Sevdiğim kıza farklı şekilde teklif ettim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
ohooo kız dünden razıymış panpa :D
hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Elektr0

Elektr0

Üye
Hayırlı olsun Patron :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
lan kızın pc'sinin markası ne göremedim dell mi ne o ya :allalla:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
valla panpa çok sevindirik oldum yani ne biliyim benim hiç sevgilim olmadı lan ağlayacam gözlerim doldu :D

jigsaw_54

Üye
hayırlı olsun arkadaşım Allah sizlere tüm sevgili olanlara ayrılık acısını tattırmaz inşallah... duygulandım yine ya :S ama fikrin güzel kendimi toparladıktan sonra(toparlayabilirsem tabi) yeni rüzgarlara yelken açarsam bu yöntem aklımda olur denerim ilerde belki... pfff :ağlarım: kafam çok bozuldu ya :agla2::karisti:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
he yaw ben de duygulandım lan yaş aktı gözümden yeminle :ağlarım:
bize de denk gelir mi ki panpa :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: (burada yazarlar sevgili bulmuş olan panpalarından teselli bekliyor)

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sizle aşk konuşulmaz,markasına bakıyor ya :ah
:D Onemlı değil boşver prens
hayırlı olsun arkadaşım Allah sizlere tüm sevgili olanlara ayrılık acısını tattırmaz inşallah... duygulandım yine ya :S ama fikrin güzel kendimi toparladıktan sonra(toparlayabilirsem tabi) yeni rüzgarlara yelken açarsam bu yöntem aklımda olur denerim ilerde belki... pfff :ağlarım: kafam çok bozuldu ya :agla2::karisti:
Çok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.
he yaw ben de duygulandım lan yaş aktı gözümden yeminle :ağlarım:
bize de denk gelir mi ki panpa :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: (burada yazarlar sevgili bulmuş olan panpalarından teselli bekliyor)
:D Ya kardeşim takmayın dıyorum. bana biranda çıktı valla hiç anlamadım sızınde çıkar elbet ama biraz da kendı şansınızı yaratmaya bakın :oke:

jigsaw_54

Üye

Çok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.

öyle yaptım arkadaşım dediklerini de inan elimden geldiğince yapıyorum bazen onu görmek bile istemiyorum ama facebook profil resmimde hala ikimizin resmi var(imzamda face profilim var) ben değiştirmeyi düşünmüyorum kendisi girip değiştirsin diyorum ne şifremi ne ilişki durumumu ne resmimi hiçbirşeyi kaldırmadım değiştirmedim geçicek biliyorum üzülmemeye çalışıyorum benden de bi çok şey koptu ama ah o anılar...bazen aklıma geliyor kendimi engelliyorum ama arada engelleyemiyorum o zaman tüm günüm berbat oluyor hele rüyamda gördüysem o günü saymıyorum :s her neyse senin mutluluğunu baltalamıyayım kendimi de tutamıyorum nerde kimi bulursam anlatıyorum işte sebepsiz anlatıyorum kimsem yok yapayanlızım :S umarım heeeeep mutlu olursunuz kendimi geçtim artık başkaları üzülmesin istiyorum :)

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
öyle yaptım arkadaşım dediklerini de inan elimden geldiğince yapıyorum bazen onu görmek bile istemiyorum ama facebook profil resmimde hala ikimizin resmi var(imzamda face profilim var) ben değiştirmeyi düşünmüyorum kendisi girip değiştirsin diyorum ne şifremi ne ilişki durumumu ne resmimi hiçbirşeyi kaldırmadım değiştirmedim geçicek biliyorum üzülmemeye çalışıyorum benden de bi çok şey koptu ama ah o anılar...bazen aklıma geliyor kendimi engelliyorum ama arada engelleyemiyorum o zaman tüm günüm berbat oluyor hele rüyamda gördüysem o günü saymıyorum :s her neyse senin mutluluğunu baltalamıyayım kendimi de tutamıyorum nerde kimi bulursam anlatıyorum işte sebepsiz anlatıyorum kimsem yok yapayanlızım :S umarım heeeeep mutlu olursunuz kendimi geçtim artık başkaları üzülmesin istiyorum :)

Halini anlıyorum kardeşim ama neyapalım . Eğer ımkansız değilse elınden gelenı yap.Ama birdaha olmaz diyosan hatıraları yoketmeye bak yoksa daha çok üzülürüsn..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun. Kalp kalbe karşıymış demekki :good:

• Beğen
Utku

Utku

Üye
hayırlı olsun:kop:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağolun :D

Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun :)

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkur Ederım Aslı.

boxer2828

boxer2828

Üye
kardeş yazı on numara fakat cümle ağır olmus ilk etapta mevzuya bırden dalma bence yazıyı değiş benımle varmısın cıkarmısın
benımle arkadas olurmusun gıbı kabul ettıgınde bı sure cık gez sınema falan sonra taaruza başla

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
adına çok sevindim kardeşim bende şuanda birinden çok hoşlanıyorum biliyorumki o da benden...
Şuan birbirimizi tanıyoruz yarın öbür gün inşallah sevgiliyiz çok mutluyum çokk kalbim sanki fırlıcak gibi oluyo onlayken :)
seni çok çok iyi anlıyorum

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve qirL1903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt