hacı zaten beklıyordum da yınede ondan duymak guzelohooo kız dünden razıymış panpa
hayırlı olsun![]()

Sağol ErtuğrulHayırlı olsun Patron![]()

evet delllan kızın pc'sinin markası ne göremedim dell mi ne o ya![]()

lan kızın pc'sinin markası ne göremedim dell mi ne o ya![]()

sizle aşk konuşulmaz,markasına bakıyor ya![]()
Onemlı değil boşver prensÇok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.hayırlı olsun arkadaşım Allah sizlere tüm sevgili olanlara ayrılık acısını tattırmaz inşallah... duygulandım yine ya :S ama fikrin güzel kendimi toparladıktan sonra(toparlayabilirsem tabi) yeni rüzgarlara yelken açarsam bu yöntem aklımda olur denerim ilerde belki... pfffkafam çok bozuldu ya
![]()
he yaw ben de duygulandım lan yaş aktı gözümden yeminle
bize de denk gelir mi ki panpa![]()
![]()
(burada yazarlar sevgili bulmuş olan panpalarından teselli bekliyor)
Ya kardeşim takmayın dıyorum. bana biranda çıktı valla hiç anlamadım sızınde çıkar elbet ama biraz da kendı şansınızı yaratmaya bakın 
Çok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.
her neyse senin mutluluğunu baltalamıyayım kendimi de tutamıyorum nerde kimi bulursam anlatıyorum işte sebepsiz anlatıyorum kimsem yok yapayanlızım :S umarım heeeeep mutlu olursunuz kendimi geçtim artık başkaları üzülmesin istiyorum 
öyle yaptım arkadaşım dediklerini de inan elimden geldiğince yapıyorum bazen onu görmek bile istemiyorum ama facebook profil resmimde hala ikimizin resmi var(imzamda face profilim var) ben değiştirmeyi düşünmüyorum kendisi girip değiştirsin diyorum ne şifremi ne ilişki durumumu ne resmimi hiçbirşeyi kaldırmadım değiştirmedim geçicek biliyorum üzülmemeye çalışıyorum benden de bi çok şey koptu ama ah o anılar...bazen aklıma geliyor kendimi engelliyorum ama arada engelleyemiyorum o zaman tüm günüm berbat oluyor hele rüyamda gördüysem o günü saymıyorumher neyse senin mutluluğunu baltalamıyayım kendimi de tutamıyorum nerde kimi bulursam anlatıyorum işte sebepsiz anlatıyorum kimsem yok yapayanlızım :S umarım heeeeep mutlu olursunuz kendimi geçtim artık başkaları üzülmesin istiyorum
![]()