Nef'i
Üye
Anti android grubu kurdum
fandroidler linc eder seni![]()

Anti - android de olsu sonunda hayırlı olsunBen androidçiyim ama neyse
![]()

her ne kadar alacagım bir sonraki telefon android de olsa bende katılıyom.

yok ben alırsam da laf etmem.çünkü ilk akıllı telefonlar symbianlar,hala daha akıllı telefon olarak geçiyorlar.şimdi 1 ghzlik symbianlar geliyor onlar mega akıllı symbianandroid'e lafım yok aslında ama android alınca symbian ile olan maceralarını unutup symbian gibi değerli profesyonel bir işletim sistemine laf etmelerine uyuz oluyorum bu yüzden kurdum grubu
tabi zamanı gelince bende android kullanırım![]()

ben düşman değilim aksine bunca yıl bana veremediği hizmet için kızıyorum sadece yoksa symbian benim bir zamanlarki yıldızımdı![]()

Despite insanoğlunun gerçekden çok işsiz olduğunu bir kez daha hatırlattın teşekkürler![]()

yok ben alırsam da laf etmem.çünkü ilk akıllı telefonlar symbianlar,hala daha akıllı telefon olarak geçiyorlar.şimdi 1 ghzlik symbianlar geliyor onlar mega akıllı symbian![]()

(tam benlik
)Despite insanoğlunun gerçekden çok işsiz olduğunu bir kez daha hatırlattın teşekkürler![]()

Smbyan'I unutamam ama acıkcası sunu soyleyım android 3.0 tablet aldıktan sonra yaklasık 1 ay oldu ve yaklasık 19-20 gündür telefonumun sarjı yoktakmıyorum üşeniyorum.. Hiç uğrasmıyorum cunku smbyanla
android aşığı oldum :d

Smbyan'I unutamam ama acıkcası sunu soyleyım android 3.0 tablet aldıktan sonra yaklasık 1 ay oldu ve yaklasık 19-20 gündür telefonumun sarjı yoktakmıyorum üşeniyorum.. Hiç uğrasmıyorum cunku smbyanla
android aşığı oldum :d