Anti android grubu kurdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Anti android grubu kurdum
Tüm symbian severleri beklerim :ehe

resme tıkla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fandroidler linc eder seni:ehe

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
lolaman

lolaman

Üye
katıldım anında :D anti android forever :D

zaza

zaza

Üye
symbianda adam olsaydıda beni kaybetmeseydi :islik :D

fnldstntn

Üye
arkadasim nedir bu isletim sistemi dusmanligi birakin herkes ken bildigini kullansin sonucta hic bir kazanciniz yok fan veya antifan olarak ....

• Beğen
zaza

zaza

Üye
ben düşman değilim aksine bunca yıl bana veremediği hizmet için kızıyorum sadece yoksa symbian benim bir zamanlarki yıldızımdı :D

caglet

caglet

Üye
Anti - android de olsu sonunda hayırlı olsun :D:D Ben androidçiyim ama neyse :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
her ne kadar alacagım bir sonraki telefon android de olsa bende katılıyom :D.

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
her ne kadar alacagım bir sonraki telefon android de olsa bende katılıyom :D.

android'e lafım yok aslında ama android alınca symbian ile olan maceralarını unutup symbian gibi değerli profesyonel bir işletim sistemine laf etmelerine uyuz oluyorum bu yüzden kurdum grubu
tabi zamanı gelince bende android kullanırım :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
android'e lafım yok aslında ama android alınca symbian ile olan maceralarını unutup symbian gibi değerli profesyonel bir işletim sistemine laf etmelerine uyuz oluyorum bu yüzden kurdum grubu
tabi zamanı gelince bende android kullanırım :)
yok ben alırsam da laf etmem.çünkü ilk akıllı telefonlar symbianlar,hala daha akıllı telefon olarak geçiyorlar.şimdi 1 ghzlik symbianlar geliyor onlar mega akıllı symbian :D

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
Despite insanoğlunun gerçekden çok işsiz olduğunu bir kez daha hatırlattın teşekkürler :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Despite insanoğlunun gerçekden çok işsiz olduğunu bir kez daha hatırlattın teşekkürler :ehe

seni gidi pis androidçi :ehe

----------Eklendi @ 21:58:22 ---------- Yazıldı @ 21:56:32 ----------

yok ben alırsam da laf etmem.çünkü ilk akıllı telefonlar symbianlar,hala daha akıllı telefon olarak geçiyorlar.şimdi 1 ghzlik symbianlar geliyor onlar mega akıllı symbian :D

symbian'ın megası bile sadece 1ghz mi :ağlarım:
yazık ya acıdım symbiana adamlar zaten battık diyor hiç çalışmıyorlar biraz çalışsalar symbiandan harika şeyler çıkar defalarca şirketi kapatıyoruz diye haber çıkarttılar çok karamsarlar :ağlarım: (tam benlik :ehe)

caglet

caglet

Üye
Smbyan'I unutamam ama acıkcası sunu soyleyım android 3.0 tablet aldıktan sonra yaklasık 1 ay oldu ve yaklasık 19-20 gündür telefonumun sarjı yok :D:D takmıyorum üşeniyorum.. Hiç uğrasmıyorum cunku smbyanla :D:D android aşığı oldum :d

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Smbyan'I unutamam ama acıkcası sunu soyleyım android 3.0 tablet aldıktan sonra yaklasık 1 ay oldu ve yaklasık 19-20 gündür telefonumun sarjı yok :D:D takmıyorum üşeniyorum.. Hiç uğrasmıyorum cunku smbyanla :D:D android aşığı oldum :d

:hih:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

şu an mobilim ama sanırım sende motorla xoom var. Honeycomb falan. Doğru mu atakan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt