Telefon Tavsiyesi Samsung star'ı satıp Nokia 5230 alayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star'ı satıp Nokia 5230 alayım mı?
Arkadaşlar aslında 5250 düşünüyordum ama 5250'yi pek övmemişler 5230'un daha iyi olduğunu söylemişler o yüzden 5230 düşünüyorum. Sizce Samsung star'ı satıp Nokia 5230 alayım mı?

Samsung star'dan üstün bazı özellikleri
1. Ekran boyutu 3.2 inch
2. Ekran çöznürlülüğü daha iyi 360x640
3. 3g var ne kadar kullanmayacak olsamda
4. En önemlisi 3.5 mm lik kulaklık girişi var

Eksileri bana göre
1. Çok kaba ve hantal duruyor, birinin kafasına atmayı denemeyin sonuçları kötü olabilir.
2. 2.0 megapixel kamerası var, star'ın 3.2 pixel
3. Simbiyan hiç kullanmadım ve samsung dokunmatiğine alıştım, kullanamamaktan korkuyorum

Merak ettiklerim ise;
Yatay klavye var mı, özelliklerde haraket sensörü var diyor ama emin olmak istiyorum.
Ses kalitesi nasıl?
Sar değeri kaç?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence hiç symbiana girme samsung stardan devam et :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
:angry:

Copyright^

Copyright^

Üye
bence kesinlikle kullanmalısın eğer imkanın varsa 5800 al derim ama imkanın yoksa 5230 gayet iyi bi seçenek 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz..

trecool

trecool

Üye
sar değeri 1.08 yada 1.07 olması gerekiyo ben şu anda kullanıyorum sana şöyle söyliyim 5800 dan tek farkı wifi bi de görüntülü konuşma var geri kalan herşey aynı diyebilirim dokunmatiği rezistif kapasitif değil ama işini görür kamerası da o kadar kötü değil gündüz her ortamda müthiş çekim yapabilirsin ama son olarak şunu söyliyim o kadar paran varsa lg optimus me al android2.2 yüklü son karar senin şimdiden hayırlı olsun:D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
sar değeri 1.08 yada 1.07 olması gerekiyo ben şu anda kullanıyorum sana şöyle söyliyim 5800 dan tek farkı wifi bi de görüntülü konuşma var geri kalan herşey aynı diyebilirim dokunmatiği rezistif kapasitif değil ama işini görür kamerası da o kadar kötü değil gündüz her ortamda müthiş çekim yapabilirsin ama son olarak şunu söyliyim o kadar paran varsa lg optimus me al android2.2 yüklü son karar senin şimdiden hayırlı olsun:D

Onu biz arkadaşlarla çok tartıştık sar değeri 1.30 yahu çok, nokia'nın bile çokmuş. Nokia 5800 pahallı ancak 5230 alabilirim iyide özelliklerinde 3G var yazıyordu:hmmm. 5230'un sıfırı 310 Tl, LG'nin sıfırı ne kadar?

trecool

trecool

Üye
optimus me iyidir 350 falan wifi android kapasitif ekran var ama bi dezavantaj olabilir ekranı 2.8 inç

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
aaaa bak o cidden kötüymüş. Ben bilhassa büyük ekranlı istiyorum. Nokia'nın 3.2 inch ayrıca Lg ye pek güvenmiyorum incelemeelrinide okudum pek övmemiş operatörler.

trecool

trecool

Üye
bişe dicem sen araştırdın mı yani eminmisin nokianın sar değerinden ben bi yerde 1.08 diye okumuştum bide optimus ekranı küçük ama hızlı bi telefon 600mhz hız var bence düşün :D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi

Bu linki incele ayrıca ekran çözünürlüğü 240x320 imiş çok düşükkk

trecool

trecool

Üye
o zaman 5230 u al derim iyi seçim olur:D

lolaman

lolaman

Üye
optimus me al bırak syimbianı

trecool

trecool

Üye
ya da şöyle bi seçim olabilir bütçeni biraz aşabilirsen lg optimus one al o daha iyi ekranı 3.2 inç.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
optimus me al bırak syimbianı

Ekranı çok ufak ve çözünürlülüğü çok düşük

----------Eklendi @ 02:09:41 ---------- Yazıldı @ 02:08:52 ----------

Nokia 5230 un üretimi durdurulmuş diyor, mecburen 2'ci el alacağız. Acaba star'ın üzerine ne kadar isterler?

trecool

trecool

Üye
2. elini alma nokia nın dediğim gibi para katabilirsen lg optimus one al

futbol123

futbol123

Üye
onun yerine Nokia c5-03 alsanız daha iyi:oke: 400tl falan
5228 satılıyor 300tl küsür

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus ne kadar?. Çok iyi birşey almayacam askere gidecem askerden sonra alırım iyi bişey inşallah.

trecool

trecool

Üye
400-500 arası fiyatı var lg optimus one ın.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Yok yaa o paraya samsun gio alırım muhteşem ötesi en azından samsung kalitesi hemde android:ehe. Galiba 5230 alcam. Peki ekranı yatay olarak da gözüküyor mu yani her açından görüntü net mi birde amoled ekran kadar performans tabikide beklemiyorum ama gün ışığında ekran okunabiliyor mu?. Bu özellikler star da var ondada olmasını isterim tapii:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt