Telefon Tavsiyesi Samsung star'ı satıp myphone m47 alayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star'ı satıp myphone m47 alayım mı?
Arkadaşlar telefonumdan memnunum amacım iphone görünümlü telefon alıp hava atmak falanda değil sadece ekranı büyük telefonları seviyorum çünkü video, film izlemeyi seviyorum. Myphone m47'nin ekranı 3.5 inch, samsung starın ise 3.0 inch yani daha büyük. Starı satıp bunu almayı düşünüyorum bu telefonu kullananlar varsa;

3.5 mm lik kulaklık girişi var mı,
Ses çıkışı nasıl,
Ekran çözünürlülüğü iyi mi,
İnternete bağlanabiliyor mu,(Msn,facebook,youtube gibi sitelere giriyor mu?)
Java uygulamaları yüklenebiliyor mu?,(oyun vs...)
Dokunmatik ekranı nasıl,film izlerken donma yapar mı?

Kullananlar lütfen paylaşsınlar.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakın cin malı almak gibi bi hata yapma pişman olursun

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
:angry:.İyide kimisi çok memnun hiç bir sorun yok diyor kimisi alma diyor:ehe

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Ben trident tv li cep telefonu almıştım bundan 3 yıl evvel istanbuldan,İşin ilgincide 2'ci el olarak almıştım tahminen 1 yıl falan kullanılmıştı. Ben de ondan sonra yaklaşık 2.5 yıl kullandım ve sonra sadece dokunmatik ekranı bozuldu onun haricinde hiçbirşey olmadı telefona ve şu an da tv izlemek veya müzik dinlemek için kullanıyorum. Şimdi diyorum acaba her çin malı telefon mu aynı kalitede?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ben trident tv li cep telefonu almıştım bundan 3 yıl evvel istanbuldan,İşin ilgincide 2'ci el olarak almıştım tahminen 1 yıl falan kullanılmıştı. Ben de ondan sonra yaklaşık 2.5 yıl kullandım ve sonra sadece dokunmatik ekranı bozuldu onun haricinde hiçbirşey olmadı telefona ve şu an da tv izlemek veya müzik dinlemek için kullanıyorum. Şimdi diyorum acaba her çin malı telefon mu aynı kalitede?

sen bilirsin çin malı al :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
valla bence alma ben starımda altyazılı south park bile izliyorum :ehe:naughty:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
South parkı ben orite çin malı telefonumda da izliyordum ve çok netti:aha:. Gerçi 256 bits den sonrasına çevirdiğimde donma yapıyordu ama 256 bits de de çok net izliyordum. Ben büyük ekranlı olsun istiyorum:ehe. Böyle 4.0 inch falan oyun oynamakta çok zevkli olur. Ayrıca ben starda oyun da oynayamıyorum desteklenmeyen içerik hatası veriyor. Oyunun hem jar hemde jad dosyalarını attım gene olmadı.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...