__xXx__
Üye
vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanlarıTelefon kokuyor muuuu![]()
yok artik
![]()
vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanlarıTelefon kokuyor muuuu![]()
yok artik
![]()
vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanları
plastik sonuçta zorlarsan kokararkadaşım ben metaller kokmaz demiyorum ona bakarsan bi forumda c6-01 alma metal çabuk paslanır diyende gördüm ben sadece başkalarının görüşlerini aktarıyorum kendim bu telefonu kullanmadım ne olduğunu bilmiyorum ama teknik olarakta yabana atmıyorum farketti isenhocam onabakarsan kimler neler der... ozaman n8 metal kokar diyeni bile bulursunplastik sonuçta zorlarsan kokar
arkadaşım ben metaller kokmaz demiyorum ona bakarsan bi forumda c6-01 alma metal çabuk paslanır diyende gördüm ben sadece başkalarının görüşlerini aktarıyorum kendim bu telefonu kullanmadım ne olduğunu bilmiyorum ama teknik olarakta yabana atmıyorum farketti isen
şu an telefon mükkemmel diyebilirim hocam herşeyiyle 2.5 hafta oldu bakalım işallah sorunsuzca kullanırım telefon fiyatını kuruşuna kadar hakediyor ondan herkese tavsiye ediyorum.. yoksa huawei bana para vermiyor biz tr piyasasına girecezde sen bizi öv diye... adamlar gerçekten çok iyi tasarlamış planlamış çıkarmışlar... ha eksik yünleri yok mu var tabi kamerası 720p çekiyor ama geceleri hiç güzel değil sesi laptopla aynı çıkıyor ama bazılarına yetersiz geliyor.... gibi
kardeşim her güzelin bir kusuru vardır bunun şu özelliği yok bunun şusu eksik diye tek tek tartışacak olursak yandık telefon almamamız lazım kusursuz bir telefon yok fiyatı ne olursa olsun

IdeosX5 kullananlar, islemciyi ne kadar overclock edebiliyorsunuz ?

okuduğum yazıya göre XDA forumlarında 1,8GHz de çalışan bir kernel paylaşıma sunulmuş...![]()

Arkadas islemciyi yakarsın ve telefon o zaman harbi kokar bak
Telefonlardaki islemciler pc gibi fark ettirmez o frekansı sana.O hızda çalısır stabillik bozulur hiçbisey hissetmezsin ama kokuyu duyarsın biraz sonra
800 mhz iyi iste neyinize yetmoor![]()
zaten 2.3 te performans güncelleştirmeleride olacak telefon çok daha stabil olur büyük ihtimalle... ama insan oğlu işte sürekli gözü yükseklerde... adamlar yapıyor..
Ben denerdim valla1.2 ghz ustune overclock edince stabil olmuyor benim cihaz. Siz stabil olan cihaz bulmussunuz yapmiyorsunuz
![]()
zaten şu anda bazı romlarda kamera çalışmıyomuş bazılarında hotspot özellği aktif olmuyormuş bu yüzden şimdilik bişey yüklemiyorum
hocam rom yüklemiyorum ben ne olur ne olmazzaten şu anda bazı romlarda kamera çalışmıyomuş bazılarında hotspot özellği aktif olmuyormuş bu yüzden şimdilik bişey yüklemiyorum
![]()

vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanları

onu diyenlerin koku alma duyusu çok fazla![]()
Yok hacı bi koku cidden var.Agır bir oyun aç veya 15-20 dk müzik dinle telefonun arkası ısınıyor.
Burnunu yaklastırınca bir koku geliyor bu ya plastigin kalitesini yada cihazın içindeki lehim baskılarının kalitesini belli ediyor.
Ama sıcak durumda koku var eminim.Agır birsey degil ama degisiklik oluyo normal sıcaklıga göre.
.. her plastik eğer iyi bir koku alma yeteneğiniz varsa kokar size... böyle şeylerede takılmazki canım... sonuçta plastikten yapılmış ve kauçuk kaplama.... şu anda laptopum çalışıyor inanırmısınız siz dediniz onuda kokladım yine plastik kokuyor bukadar.... adamlar size biz bunu demirden yaptık demiyorarki siz plastik kokuyor diyosunuz... plastikten yapılmış plastik kokar... nasıl ki deri alırsanız deri kokar buda öyledir...Yok hacı bi koku cidden var.Agır bir oyun aç veya 15-20 dk müzik dinle telefonun arkası ısınıyor.
Burnunu yaklastırınca bir koku geliyor bu ya plastigin kalitesini yada cihazın içindeki lehim baskılarının kalitesini belli ediyor.
Ama sıcak durumda koku var eminim.Agır birsey degil ama degisiklik oluyo normal sıcaklıga göre.

hocam öyleyse nokia n8 demir kokar.. her plastik eğer iyi bir koku alma yeteneğiniz varsa kokar size... böyle şeylerede takılmazki canım... sonuçta plastikten yapılmış ve kauçuk kaplama.... şu anda laptopum çalışıyor inanırmısınız siz dediniz onuda kokladım yine plastik kokuyor bukadar.... adamlar size biz bunu demirden yaptık demiyorarki siz plastik kokuyor diyosunuz... plastikten yapılmış plastik kokar... nasıl ki deri alırsanız deri kokar buda öyledir...
N8 bisey kokmuyo arkadasım.Benim birçok plastik telefonum oldu ama ısınınca kokma olayı olmadı.
C6 ve N97 fırın gibi oluyodu fps'yi arttırdıgım için ama koku falan yoktu.
Belkide dedigin gibidir genel itibari ile iyi telefon hayırlı günlerde kullanın..