huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
Telefon kokuyor muuuu :kop: :kop: yok artik :kop:
vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanları

baranselona

baranselona

Üye
vallaha kardeş ben bu forum da da başka forumlarda da bu telefonun koktuğuna dair yazılar okudum isteyen araştırsın biraz bulurlar bu yorumları yapanları

hocam onabakarsan kimler neler der... ozaman n8 metal kokar diyeni bile bulursun:ehe plastik sonuçta zorlarsan kokar

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam onabakarsan kimler neler der... ozaman n8 metal kokar diyeni bile bulursun:ehe plastik sonuçta zorlarsan kokar
arkadaşım ben metaller kokmaz demiyorum ona bakarsan bi forumda c6-01 alma metal çabuk paslanır diyende gördüm ben sadece başkalarının görüşlerini aktarıyorum kendim bu telefonu kullanmadım ne olduğunu bilmiyorum ama teknik olarakta yabana atmıyorum farketti isen

baranselona

baranselona

Üye
arkadaşım ben metaller kokmaz demiyorum ona bakarsan bi forumda c6-01 alma metal çabuk paslanır diyende gördüm ben sadece başkalarının görüşlerini aktarıyorum kendim bu telefonu kullanmadım ne olduğunu bilmiyorum ama teknik olarakta yabana atmıyorum farketti isen

:ehe şu an telefon mükkemmel diyebilirim hocam herşeyiyle 2.5 hafta oldu bakalım işallah sorunsuzca kullanırım telefon fiyatını kuruşuna kadar hakediyor ondan herkese tavsiye ediyorum.. yoksa huawei bana para vermiyor biz tr piyasasına girecezde sen bizi öv diye... adamlar gerçekten çok iyi tasarlamış planlamış çıkarmışlar... ha eksik yünleri yok mu var tabi kamerası 720p çekiyor ama geceleri hiç güzel değil sesi laptopla aynı çıkıyor ama bazılarına yetersiz geliyor.... gibi:oke:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim her güzelin bir kusuru vardır bunun şu özelliği yok bunun şusu eksik diye tek tek tartışacak olursak yandık telefon almamamız lazım kusursuz bir telefon yok fiyatı ne olursa olsun

baranselona

baranselona

Üye
kardeşim her güzelin bir kusuru vardır bunun şu özelliği yok bunun şusu eksik diye tek tek tartışacak olursak yandık telefon almamamız lazım kusursuz bir telefon yok fiyatı ne olursa olsun

zaten öyledir hocam hiçbir firma tüm özellikleri 10 numara bi telefon çıkarmaz ki.. şu an bile piyasanın en iyi telefonunu getirin yine birsürü sorun-eksik özellik bulunur:ehe

----------Eklendi 05.08.2011 @ 00:01:24 ---------- Yazıldı 04.08.2011 @ 23:13:13 ----------

IdeosX5 kullananlar, islemciyi ne kadar overclock edebiliyorsunuz ?

okuduğum yazıya göre XDA forumlarında 1,8GHz de çalışan bir kernel paylaşıma sunulmuş...:ehe

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
okuduğum yazıya göre XDA forumlarında 1,8GHz de çalışan bir kernel paylaşıma sunulmuş...:ehe

Arkadas islemciyi yakarsın ve telefon o zaman harbi kokar bak (h)
Telefonlardaki islemciler pc gibi fark ettirmez o frekansı sana.O hızda çalısır stabillik bozulur hiçbisey hissetmezsin ama kokuyu duyarsın biraz sonra:aha:
800 mhz iyi iste neyinize yetmoor
:ehe

baranselona

baranselona

Üye
Arkadas islemciyi yakarsın ve telefon o zaman harbi kokar bak (h)
Telefonlardaki islemciler pc gibi fark ettirmez o frekansı sana.O hızda çalısır stabillik bozulur hiçbisey hissetmezsin ama kokuyu duyarsın biraz sonra:aha:
800 mhz iyi iste neyinize yetmoor
:ehe

1.8GHZ denemem bile hocam ama HD oyunlarda ciddi bi fark oluşuyor.. 800mhz yetiyor bana :) zaten 2.3 te performans güncelleştirmeleride olacak telefon çok daha stabil olur büyük ihtimalle... ama insan oğlu işte sürekli gözü yükseklerde... adamlar yapıyor..:oke:

nonamex

Üye
Ben denerdim valla :) 1.2 ghz ustune overclock edince stabil olmuyor benim cihaz. Siz stabil olan cihaz bulmussunuz yapmiyorsunuz :ehe

baranselona

baranselona

Üye
Ben denerdim valla :) 1.2 ghz ustune overclock edince stabil olmuyor benim cihaz. Siz stabil olan cihaz bulmussunuz yapmiyorsunuz :ehe

hocam rom yüklemiyorum ben ne olur ne olmaz :) zaten şu anda bazı romlarda kamera çalışmıyomuş bazılarında hotspot özellği aktif olmuyormuş bu yüzden şimdilik bişey yüklemiyorum:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
hocam rom yüklemiyorum ben ne olur ne olmaz :) zaten şu anda bazı romlarda kamera çalışmıyomuş bazılarında hotspot özellği aktif olmuyormuş bu yüzden şimdilik bişey yüklemiyorum:ehe

2.3 e az kaldı zaten uğraşılmaz romla fln :)

orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
onu diyenlerin koku alma duyusu çok fazla :naughty:

Yok hacı bi koku cidden var.Agır bir oyun aç veya 15-20 dk müzik dinle telefonun arkası ısınıyor.
Burnunu yaklastırınca bir koku geliyor bu ya plastigin kalitesini yada cihazın içindeki lehim baskılarının kalitesini belli ediyor.
Ama sıcak durumda koku var eminim.Agır birsey degil ama degisiklik oluyo normal sıcaklıga göre.

baranselona

baranselona

Üye
Yok hacı bi koku cidden var.Agır bir oyun aç veya 15-20 dk müzik dinle telefonun arkası ısınıyor.
Burnunu yaklastırınca bir koku geliyor bu ya plastigin kalitesini yada cihazın içindeki lehim baskılarının kalitesini belli ediyor.
Ama sıcak durumda koku var eminim.Agır birsey degil ama degisiklik oluyo normal sıcaklıga göre.

hocam öyleyse nokia n8 demir kokar :ehe.. her plastik eğer iyi bir koku alma yeteneğiniz varsa kokar size... böyle şeylerede takılmazki canım... sonuçta plastikten yapılmış ve kauçuk kaplama.... şu anda laptopum çalışıyor inanırmısınız siz dediniz onuda kokladım yine plastik kokuyor bukadar.... adamlar size biz bunu demirden yaptık demiyorarki siz plastik kokuyor diyosunuz... plastikten yapılmış plastik kokar... nasıl ki deri alırsanız deri kokar buda öyledir...

orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi

telefonnu kokluyorum normal bır koku gelıyor kardes telefon neyden yapıldıysa o kokar bu aytıntıyı fazla tartısmaya gerek yok. baska sıkayetler varsa onları soyleyın cevap verelim :oke:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
hocam öyleyse nokia n8 demir kokar :ehe.. her plastik eğer iyi bir koku alma yeteneğiniz varsa kokar size... böyle şeylerede takılmazki canım... sonuçta plastikten yapılmış ve kauçuk kaplama.... şu anda laptopum çalışıyor inanırmısınız siz dediniz onuda kokladım yine plastik kokuyor bukadar.... adamlar size biz bunu demirden yaptık demiyorarki siz plastik kokuyor diyosunuz... plastikten yapılmış plastik kokar... nasıl ki deri alırsanız deri kokar buda öyledir...

N8 bisey kokmuyo arkadasım.Benim birçok plastik telefonum oldu ama ısınınca kokma olayı olmadı.
C6 ve N97 fırın gibi oluyodu fps'yi arttırdıgım için ama koku falan yoktu.
Belkide dedigin gibidir genel itibari ile iyi telefon hayırlı günlerde kullanın..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
N8 bisey kokmuyo arkadasım.Benim birçok plastik telefonum oldu ama ısınınca kokma olayı olmadı.
C6 ve N97 fırın gibi oluyodu fps'yi arttırdıgım için ama koku falan yoktu.
Belkide dedigin gibidir genel itibari ile iyi telefon hayırlı günlerde kullanın..

Zaten bu telefondada öyle bi koku yok kardeşim size öyle geliyodur belkide ben öyle bi koku almadım bu zamana kadar.Teşekkürler.

baranselona

baranselona

Üye
:ehe tarıştığımız konuya bak arkadaş.. bilmeyen arkadaşlar yanlış anlamasın telefonun koktuğu falan yok.. sadece telefonu koklamak amacıyla burnunuzu telefonun dibine kadar sokarsanız zor algılanacak bir kauçuk kokusu var...:ehe bu yazılanları okumasam aklıma bile gelmezdi:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Aynen benimde :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha arkadaşlar kokma olayını buraya ilk defa ben taşıdım galiba ama dediğim gibi teknik olarak cihaza lafım yok ama dediğim gibi bu forumda da telefonun koktuğunu iddaa edenler var cihazı elime bile almadım neyin ne oldğunu bilmiyorum:D:ehe