galaxy ace alsam param boşa mı gider ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace alsam param boşa mı gider ??
galaxy s almayı düşünüyodum 700 tl var bende 200 tl daha eklemeye çalışsam sıkıntı olacak ve parasız kalacam 1-2 ay o yüzden galaxy ace almak istiyorum fakat onda da hafıza az ram az flash yok galaxy s ile farkı çok kafam karıştı telefon için kendimi sıkıntıya sokmak istemediğimden ne yapmalı

yada bana kredi kartı olmadan taksit yapacak bi mağaza söyleyebilir misiniz ve birde galaxy ace ile s arasında ki büyük farklar ne yardımınızı bekliyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
100 tl daha koyup optimus black al.galaxy s le aynı gibiler zaten.

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
800 tlye optimus black yok 900 tl civarı galaxy s de aynı fiyat alcak olsaydım s alırdım :hmmm

muscler

muscler

Üye
2side veridğin paraya değer . telefondan ne beklediğin önemli belki ace alırsın sonra keşke biraz para ekleyip galaxy s alsam dersin ama galaxy s aldığın zaman biraz sıkıntı olur maddi açıdan ama verdiğin +200'e pişman olmazsın . eğer çok zor değilse galaxy s al derim ya da arkadaşların dediği gibi optimus black'te güzel bi telefon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy s'de 1 GHz işlemci var.
Ace'de 800 MHz işlemci var.

Galaxy s flash desdekler
ace desdeklemez(skyfire gibi programlarla halledebilirsin.)

galaxy s kamerada flaş yok.
Ace'de var.

Galaxy s ekranı daha büyük.
:oke:

technoshark

technoshark

Üye
açıkcası galaxy ace güzel telefon olmasına rağmen senin beklentilerini karşılamıyabilir ..

mademki 700 tl var sonrasında 200 tl de sen ekliyebiliyorsun....

sana daha güzel tasarımı hoş bir telefon tavsiye edebilirim, şuanlık geçicide olsa kullanıcısıyım... ama olsun son derece kaliteli bir smartphone...

Optimus black, neden diyecek olur isen. kaliteli bir telefon ayrıca android 2.2 işletim sistemine sahip :oke: ekran parlaklığı işe tartışılmaz adamlar nova display kullanmışlar çünkü.. ve ilk ve tek bu telefonda kullanılmış bir icat !!
sana bir konudada açıklık getireyim telefonun şarjı bakımından sıkıntıları olduğu söyleniliyordu.rom yükledim ve ciddi anlamda şarjında farklılık oluştu şarjı şuan daha uzun gidiyor, gereksiz uygulama ve oyunlar silindi ayrıca :oke:
ilk açılıştaki turkcell logosu felan gitti :) aynı zamanda radyosu yok diye dert edenlerde olmasın romdan sonra telefonda radyonuz mevcut :))

özellikleri bakımından sağlam bir telefon 2mp ön kameraya sahip mesela, sonrasında ağırlık olarak 109 gram inan var mı yok mu belli değil, şu sıralar fiyatıda değişiyor zaten yeteri kadar uygun inan tam zamanındasın almak için.. ki alıcak isen şiddetle tavsiye ederim.

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
benim masaüstü ve laptop pc var laptopla işlerimi görüyorum zaten 4 gb ram 1 gb ekran kartı i5 her türlü idare ediyor fakat bana pratik olması için telefon lazım günlük hayat çin ve heryere pc taşımayayım diye nete girmek uygulama ve oyun ( boş zamanlar için) o yüzden kasmak istemiyorum kendimi bana galaxy ace yeter mi ? alırım şimdi kasma yapar yada kötü bi yanı vardır pişman olmamak için yazdım 600 tl az değil :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim masaüstü ve laptop pc var laptopla işlerimi görüyorum zaten 4 gb ram 1 gb ekran kartı i5 her türlü idare ediyor fakat bana pratik olması için telefon lazım günlük hayat çin ve heryere pc taşımayayım diye nete girmek uygulama ve oyun ( boş zamanlar için) o yüzden kasmak istemiyorum kendimi bana galaxy ace yeter mi ? alırım şimdi kasma yapar yada kötü bi yanı vardır pişman olmamak için yazdım 600 tl az değil :oke:

:alkis

fireman87

fireman87

Üye
Biraz daha para katıp daha iyi cihazlar bakabilirsin. Ace kamera konusunda başarısız.

technoshark

technoshark

Üye
galaxy ace alsan isteklerini karşılarmı bilemiyecem ama 700 tl sonrasında 200 tl diye yorum okuyunca direk olarak optimus black derim yani....
10.3 flash player yükliyerek internette rahatça işlerini halledebilirsin ;) tavsiye ederim

paganini58

paganini58

Üye
Kötü telefon yok kardeşim yenilerin hepsi güzel n8 almada ne alırsan kardeşim ciddi anlamda son iki yılda yapılan en berbat telefon n8 sana hangisi hitap ediyor ise onu al...

Yigit315

Yigit315

Üye
2100 en iyisi abicim. Kasma kendini. fiyatı 20 tl.580 tl'de cepte kalmış olur

berkcombil

Üye
Alabiliyorsan Kesinlikle S al,Ace ya da SL değil.Blackden de kullananlar memnun ama donanımı S'den yine düşük.Bence az daha bekle para biriktir ama dolarda uçuyor maşallah:hmmm

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
birisi şu tele iyi dese alcam belki:D herkes alma s al diyor

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
bu aralar kampanyalı kredi kartsız taksit yapan mağaza var mı bildiğiniz:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 al rahatla ace'in kamerası pek iyi değil.

nonamex

Üye
Alabiliyorsan Kesinlikle S al,Ace ya da SL değil.Blackden de kullananlar memnun ama donanımı S'den yine düşük.Bence az daha bekle para biriktir ama dolarda uçuyor maşallah:hmmm

S'ten tek zayıf yanı GPU'su.

Bayağı bir oyun kurdum, kurduğum hiç bir oyunda şimdiye kadar , vay nası kastı keşke gidip galaxy s alsaydım demedim..

61semih

61semih

Üye
ace ıyı bır secenek olabılır 200tl fark az değil.

Larismus

Larismus

Üye
700tl üzerine 200daha koyduktan sonra.. ohooo... :D adam zaten 700tl için diyo üstüne şu kadar daha eklemenin bi anlamı yok. ayrıca telefonun özellikleri senin isteklerini karsılıyorsa güzel bir telefon

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa birileri övdü teli :D yok hd kamerası yokmuş gps flash yokmuş yok ram hafıza azmış:D sanki pc üstüne bin tllik hd video kamera koymuş gibi istiyolar millet kafayı yemiş :ehe: pazar günü alabilirim teli :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt