galaxy ace alsam param boşa mı gider ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
ilk defa birileri övdü teli :D yok hd kamerası yokmuş gps flash yokmuş yok ram hafıza azmış:D sanki pc üstüne bin tllik hd video kamera koymuş gibi istiyolar millet kafayı yemiş :ehe: pazar günü alabilirim teli :oke:

yani film çekmeye nıyetın yoksa al.cok guzel telefon

berkcombil

Üye
S'ten tek zayıf yanı GPU'su.

Bayağı bir oyun kurdum, kurduğum hiç bir oyunda şimdiye kadar , vay nası kastı keşke gidip galaxy s alsaydım demedim..
Şu sıralar kasmaması normal,aynen çift çekirdekli telefonlarda da kasmaması normal.Daha güçlü donanım isteyen oyunlar çıktığı zaman ancak donanımlar arasındaki fark belli olacaktır.:ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
onlarıda pcye bırakalım boşver :D

nurigil

Üye
ace yerine galaxy gio al; islemcileri ayni, ekran cozunurlugu de gayet iyi. Teknosada turkcell kampanyasi ile 499 tl, hem paran cepte kalmis olur.

Jetlak

Üye
ace alma pişman olursun internette flash yok ön kamera yok işlemci hızı düşük en iyisi optimus black al veya dolların düşmesini bekle ama düşeceği yok gibi duruyor

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei ideos x5 al dostum senin için biçilmiş kaftan... İstediğin her özelliğin fazlası mevcut.

mcs003

Üye
ben ace kullanicisiyim özetle güzel tefefon 5800 n97 gibi tellerin yaninda pc gibi... ebuddy face nette gezinti cok güzel youtubeye tam bi cözüm bulmadim daha ama dokunmatigi tatmin edici... pisman olmassin bunun bi tel oldugunu unutmassan ama 900 verdimi 200 daha koyar casper laptop alirim yemisim androiti asla android pc yerini alamaz zaten uzun ömürlü imalatlar deyiler... yani oyun net falan 4 saat dayanmaz sarjin hep sarz taksan cabuk bozulur... sana bi pc mi lazim telmi ilk onu düsünmeli alcak insan ki cok yakın zamanda fiyatlar baya asagi cekilceginden adim gibi eminim... sadece fikrimi söledim...

61semih

61semih

Üye
ben ace kullanicisiyim özetle güzel tefefon 5800 n97 gibi tellerin yaninda pc gibi... ebuddy face nette gezinti cok güzel youtubeye tam bi cözüm bulmadim daha ama dokunmatigi tatmin edici... pisman olmassin bunun bi tel oldugunu unutmassan ama 900 verdimi 200 daha koyar casper laptop alirim yemisim androiti asla android pc yerini alamaz zaten uzun ömürlü imalatlar deyiler... yani oyun net falan 4 saat dayanmaz sarjin hep sarz taksan cabuk bozulur... sana bi pc mi lazim telmi ilk onu düsünmeli alcak insan ki cok yakın zamanda fiyatlar baya asagi cekilceginden adim gibi eminim... sadece fikrimi söledim...
:sır:

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
haklısın mcs :D bende öyle dedim zaten cepte teknoloji yeni ondan pahalı pc ile kıyaslanamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt