N8 Anna guncellemesi yuklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
N8 Anna guncellemesi yuklemek
Arkadaslar bir arkadasimiz biraz once cin annasinin turkcesini paylasti.
maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-anna-v-22-014-turkce-yazma-dili-turkce-wlan-sorunu-yok-yeni-03-08-2011-a-528850.html

Sizlere birkac sorum olacak.
ben bu guncellemeyi yuklersem tekrar pr 1,2 ye donmek icin dead flash atmak zorundayim. dead phone garantiden cikartir mi?
bir de asphalt gibi oyunlarima kaldigim yerden devam etmek istiyorum ne yapmam gerekir

en merak ettigim olay dead phone garantide sorun cikartir mi

serkanet

Üye
dead phone nerden çıktı önce pr 1.1 atıyorsun sonra 1.2 ye geçebiliyorsun dead phone olayı kesin değil flash atarken bi sıkıntı kitlenme elektrik kesintisi olmadığı sürece

_ardaa

_ardaa

Üye
az sabret en geç ay sonuna kadar zaten resmi olarak çıkacak boşuna flashlama, yedek alırsın diğer türlü ama bence bekle.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaslar yukleme karari aldim oyunlarin savelerini nasil kurtarabilirim

uribaju

uribaju

Üye
bazilarini kurtarabilmek icin telefonun hackli olmasi gerekiyor sanirim

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
unutayim ben bu olayi o zaman. peki yuklememi onerir misiniz arkadaslar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şahsen ben beklemeni tavsiye ederim...

Dampierre

Dampierre

Üye
telefonu hacklemen gerekir denince unutayım o zaman diyorsun ama çin annasını yükleyeyim mi diye soruyorsun :D hem orjinal bir fw değil hemde kendiliğinden hackli. sen karar ver

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
ben oyunlarin save ini yedeklemekten vazgeceyim demistim.

hotboy_ist

Üye
Ya arkadaşlar bu firmware tarihi 05.07.2011... Çin annası diyorsunuzda piyasaya cıkacak olan Anna zaten bu. Versiyon 22.0.14 bişi. E7 ve X7 ye bakın aynı versiyon anna çıktı... Yani Bu çin annası bize gelecek annadan farksız bilginiz olsun... Versiyon aynı olacak. Downgradeye gerek yok. Bende bekledim ama Çin annasını Türkçe patchi ile kullanıyorum. Hiçbir fark yok orjinalden. Ve bugun çıkan Türkçe yama ile artık sorunsuz herşey... Nokia orjinal cıkarırsa direk Navifirmden bidaha atarım... Yani korkmayın Çin annası telefon yemiyor arkadaşlar... Orjinal anna bu ve bize gelecek anna da bu... Firmware tarihi 5 TEMMUZ 2011 bu annanın... Zaten yeni yazılım gelince görürsünüzki tarihi hep 1-2 ay eskidir... Buraya yazıyorum... Çin annası yüklemeyenler pişman olacak beklediklerine... Çünkü Farklı birşey çıkmayacak...

selllman82

selllman82

Üye
beyler yükleyelimmi tam bilgili biri yanıtlarsa sevinirim n8i yeni aldım ve bu konulara biraz yabancıyım yardım lütfen...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum bilgin yoksa hiç bulaşma zaten anna yakında gelecek kendini riske buna bende yükledim sonra geri dönüş yaptım...

selllman82

selllman82

Üye
bu ayın 10unda cıkıyormus sanırım türkiyede.ya şimdi yüklerim şu çin olanı ama bi sorun olur kafayı yerım kırarım tel.i:D

veliahht

veliahht

Üye
10 nunda geleceğini kim söyledi kardeşim artık kimsenin dediğine inanasım gelmiyor bende nokia ya yazdım onlarda geri dönüş beni aradılar eylül ilk haftası dediler lakin ay 5 oldu hala bişi yok yazık yaa türk insanına bekle bekle...

veliahht

veliahht

Üye
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?
getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.
çözüm ü verene minnettar kalacağım şimdiden saolun...

flashladım her şey okey eğer alman anna sından dönmeyi düşünen varsa denemesin çakılır kalır ona göre birde teli açılmayanlara tek çözüm 024,001 bu sürümü navi den indirin flashlayın teşekkürler...

muRTah

muRTah

Üye
asphalt 6 nın save dosyası C PRIVATE 2003B2CC klasörünün içinde telefonu hacklersen alırsın.
Belle güncellemesinden sonra 205 yıldızlı oyunum gitti. :vur Oğlum karalar bağlamış durumda.
Bu save dosyasını paylaşıp oğlumu sevindirecek bir forumdaşım var mıdır?
Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt