ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
bende hata vermeye başladı bölgesel bağlantı sorunu o zaman.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
3dk oldu dönüp duruyor navi ama liste yok tabi boşuna heyecan olmasın bağlantı sorunu da olabilir:)

----------Eklendi @ 13:19:56 ---------- Yazıldı @ 13:19:40 ----------

clear local cache yapıp dene

yapıyortum zaten her açtığımda :off::off::off::off:

karasahinemre

Üye
navi iptal :D

OzGuRKnowN

Üye
bendede bağlanmıyo

karasahinemre

Üye
web exception diyo

o.basar86

o.basar86

Üye
Beyler clean cache yaptığınız zaman açılmıyor. Şu an serverları kapadı nokia. Nokia Data Package manager programı da çalışmıyor. Bağlantı hatası vermekte. Yakında düzelecektir..

karasahinemre

Üye
anna sen mi geliyon ya la :D

_ardaa

_ardaa

Üye
navi halen hata veriyor bu sefer 503 hatası vermeye başladı heyecan yapmadan bekleyişe devam

o.basar86

o.basar86

Üye
Bence genel bir hatadır bu durum. Hiç bi fw servera yüklenirken navi'nin servis dışı kaldığını görmedim ben bugüne kadar ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence genel bir hatadır bu durum. Hiç bi fw servera yüklenirken navi'nin servis dışı kaldığını görmedim ben bugüne kadar ;)

belki bakım için kapatılmıştır hata olduğunu sanmıyorum çünkü nokia servisleri de bağlanamıyor, beklemeken kim ölmüş;)

o.basar86

o.basar86

Üye
belki bakım için kapatılmıştır hata olduğunu sanmıyorum çünkü nokia servisleri de bağlanamıyor, beklemeken kim ölmüş;)

Orası ayrı tabi. Böyle heyecanlı beklentileri severim. Sonunda elde bişey olmasa da fark etmez :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Orası ayrı tabi. Böyle heyecanlı beklentileri severim. Sonunda elde bişey olmasa da fark etmez :D

şimdi olmasa 10 güne olacak nasılsa, şuan şey gibi şu adını unuttum acun'un yarışması kutuyu açıyorlar onun gibi heyecanlı bekleyiş sürüyor bakalım açılınca kutudan ne çıkacak bize:hmmm

o.basar86

o.basar86

Üye
şimdi olmasa 10 güne olacak nasılsa, şuan şey gibi şu adını unuttum acun'un yarışması kutuyu açıyorlar onun gibi heyecanlı bekleyiş sürüyor bakalım açılınca kutudan ne çıkacak bize:hmmm

Ben kutudan anna'yı değil, babayı bekliyorum şu an için :D

• Beğen
Tepkiler: delidolunet
_ardaa

_ardaa

Üye
genel de zaten kutudan babba çıkıyor:D ama bu sefer anna resmi olarak çıkmaya yakın o yüzden her an sürpriz şekilde kutudan anna çıkabilir:D

• Beğen
Tepkiler: o.basar86
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Peki navide böyle bi durum meydana geldi mi şimdiye kadar?...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cook..

_ardaa

_ardaa

Üye
navi açıldı heyecanlı bekleyiş sonra erdi demek isterdim ama maalesef navi açıldı ama bekleyişe devam anna yok.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Yaklaşık olarak 1 aydır 5 kez yaşadım bu durumu :D

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia resmen dalga geçiyor bizle adamları bir düşünsenize karşı tarafta kesip kesip veriyolar sonra kah kahalar atıyorlar