1000 tl üstü smartphone tavsiyesi lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
Evet htc sensationun videolarını ızle çok guzel

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Black'i tavsiye ederim almak istersen bak derim özellikleri diğer telefonlara nazaran daha üst seviyede ve fiyatı 1000 TL altı. Şu anda kullanıyorum hiç bir özelliğinden veya aldığımdan pişman değilim 700 Nıt parlaklığı Nova Display ekranını ön plana çıkarıyor. Kalite ve tasarımı ön Planda En iyi Smartphone lar arasında ağırlık, kalınlık ve şarz konusunda da başarılı :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Bence samsung'u sevmenin tek nedeni yapılan reklamlarıdır.. Buna rağmen sana Galaxy SL tavsiye ederim.

technoshark

technoshark

Üye
samsung ciddi anlamda iyi telefonları var, benim tek zoruma giden şu,reklamların parasını bizlerden çıkartması...

Ocean258

Ocean258

Üye
hıc ucmaya gerek yok bence en uygun fıyata en ıyı smartphone lg optımus black bence.. hıc pısman degılım aldıgıma.. herkesede denemesını tavsıye ederım

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar en kısa sürede bu lg yi canlı olarak deneyeceğim görüşlerimi bildiririm yorumlarınız için teşekkürler..

StraightLO

Üye
HTC Sensation'da olabilir.

DPool

DPool

Üye
optimus bileck iyide ben sgs2 de karar kıldım arkadaşlar sanıyorum 10. aya kadar bi 100 lira filan iner inşllh onu alcam çok teşekkürler düşünceleriniz için...
S2 iyidir :good:.Benimde başka ihtiyaçlarım olmasa S2 alırdım.

fireman87

fireman87

Üye
1600 lira bi telefona vermek istiyosan düşünmeden al sgs2'yi ama o kadar para bi telefona verilirmi bilemedim şimdi. :hmmm

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
1600 lira bi telefona vermek istiyosan düşünmeden al sgs2'yi ama o kadar para bi telefona verilirmi bilemedim şimdi. :hmmm

hocam bende senin kafadaydım ama bu teknolojiyi genç yaşta kullanmassak ileride hiç kullanamıcaz en iyisimi gençken şu meretin faydalarından biraz faydalanmak istiyorum sonuçta bi daha yaşamıcaz varsın gitsin 1500 liram:))))

fireman87

fireman87

Üye
hocam bende senin kafadaydım ama bu teknolojiyi genç yaşta kullanmassak ileride hiç kullanamıcaz en iyisimi gençken şu meretin faydalarından biraz faydalanmak istiyorum sonuçta bi daha yaşamıcaz varsın gitsin 1500 liram:))))

Bak düşüncen güzel fakat söyle bişey söz konusu, teknoloji her geçen gün ilerliyor. Mesela simdi gözlüksüz 3D olan telefonlar çıktı en ileri teknoloji onlar şu an. Bundan 1 sene sonra kim bilir neler olucak..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben yaşlıyken de kullanmak istiyorum. Ve büyük ihtimal kullanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...