samsung wave 2 oyun

Sponsorlu Bağlantılar

pisbon

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 2 oyun
selam arkadaşlar wave 2 oyun oynarken çok fazla kasıyo hatta 5 6 saniye durduğu bile oluyo bahsettiğim oyunlar asphalt brother arms vb neden kaynaklanıyo yardım edebilirmisiniz.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
büyük ihtimal cihazın AP uart modundadır..bu moddan çıkman gerek bunun için de *#8740# yap ve ekranda CP uart mode enabled yazacaktır..bunun anlamı ap uart modunda cihaz batarya ömrünü uzatmak için tasarruf moduna geçer cpu kullanımını en düşük seviyede tutmaya çalışır mesela internet hızı düşer oyunlarda kasma yapar..CP uart modu ise tam performans çalışır yani kullanıcıyı doyurma modu diyebiliriz oyunlarda grafiklerde internette tam performans sağlar..

pisbon

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol.

kaptannova

Üye
arkadaşım wawe 2 den memnun musun? benimde 5800 denize düştü wawe 2 almak istiyorum fakat araştırıyorum. dışarıya verdiği ses nasıl. yüksek ve net mi? oyunlarda falan kasıyor mu?

blacktalon

blacktalon

Üye
wave alma android bi tel al daha iyi

pisbon

Üye
    Konu Sahibi
sakın almmaaa

varooll

Üye
galaxy s2 :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
Önemli değil

----------Eklendi @ 11:10:15 ---------- Yazıldı @ 11:08:25 ----------

Kardeşim s8500 wave yada wave 2 süper cihazlar bu özelliklere sahip diğer cihazlarla karşılaştırdığında fiyat olarakta donanımsal olarakta ön plana çıkıyor düşünmeden al derim
arkadaşım wawe 2 den memnun musun? benimde 5800 denize düştü wawe 2 almak istiyorum fakat araştırıyorum. dışarıya verdiği ses nasıl. yüksek ve net mi? oyunlarda falan kasıyor mu?

caglet

caglet

Üye
Eeee :D badada o kadarı yine iyi bile.. oyunların olduguna dua et

bertinos

bertinos

Üye
:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt