ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler bu naviye nasıl ulaşabilriz ? yani herkes naviye daha erken düşeceğini söylüyor ya o yüzden sordum,bilgi için şimdiden teşekkürler

muratsert

muratsert

Üye
ulan nokia anna'nızı belle'yecem :naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
google a yaz navifirm 1.3 indirme siteleri çıkar nasıl yazılım yükleneceği bilgisi de forum içinde mevcut.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
time_shift

time_shift

Üye
şu an itibariyle anna naviye düşmemiştir. :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hccc dusermiii gavurun yazlmiiiii xD

altannemre

Üye
arkadaşlar şok şok.. Anna gelmişmı diye baktım bide ne görsem yine gelmemiş:)

muratsert

muratsert

Üye
arkadaşlar nokia ya dün gece mail attım anna güncellemesi ne zaman gelecek diye 2 dakika önce aradılar 15.08.2011 tarihinden itibaren güncellemenin kesin olarak geleceğini söyledi...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hep beraber ağız birliği etmedilerse ayın 15 i diyoruz diye..bu sefer sanırım doğru tarih :) en azından önümüzdeki p.tesiye kadar navifirm e düşmeli..

erhane

Üye
Arkadaşlar beklenen an geldi evet navifirme şu an itibariyle v22.14 N8 için hala gelmemiş :kop2:

fikret3968

fikret3968

Üye
yaşasın süper

altannemre

Üye
var ya kemal sunal filmine döndü bu is salako filmi gibi emine gel su işi yapalım emine de diyo ki bugün salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır neyse canım sunun şurasında 15 ağustosa ne kaldı :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
E6 icin Anna guncellemesi yapmayi dusunenler, Almanya (Germany) versiyonunu kullanabilirler. Icınde Turkce dil secenegi mevcut.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben :bottom: elop

erhane

Üye
Yo yo Güncelleme bekleyen Nokiacılar :kro2::kro2::kro2: : :dansöz:Elop

yilan53

Üye
:gun1::zong::dayak: çok sıkıldık artık gelsin bu anna

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
E6 icin Anna guncellemesi yapmayi dusunenler, Almanya (Germany) versiyonunu kullanabilirler. Icınde Turkce dil secenegi mevcut.

nüfus olarak almanları geçecez yakında normaldir :) artık türkçe dil de koymaya başladılar cihazlara..ee ikinci dil de türkçe olacak orada :D

altannemre

Üye
arkadaşlar herkez navi ye baksın size süprizim var:D

karasahinemre

Üye
annaaaa bakın bi :D