bu telefonda program veya tema indirme gibi bi şansımız varmı lütfen acil cevap verebilirmisin..Çünkü kaç günlerdir bunu arıyorum![]()
ilk baştan wifi ağına bağlantı kuracaksın bağlantı kuruldu dediğinde bağlantılara o modemin ismi geliyor otomatik olarak zaten...bende teknosadan almıştım bluetooth kulaklık ile kulaklığı deneme şansın oldumu nasıl ? kulaklık piyasası 50-75 tl arasında hediye olarak çok iyi yani
telefonun hayırlı olsun bu arada...1-)wifide bağlı iken otomatik wifi üzerinden giriyor wifi ile bağlantı kuruyorum ve kendi tarayıcısından veya operadan giriyorum orda sorun yok normalde...
2-)normal hafızasındaki facebooku denedim ondada problem yok
3-)internet paketin yoksa gprs kullanacağından tl gitmesi muhtemeldir
telefonun yazılımı güncel olmayabilir telefonu pcye bağlayıp kies ile kontrol et güncel değilse güncelle bende son sürüm mevcut bu dediklerin hiçbirisi yok sorun olarak...bi dene güncellemeyi en basit çözüm odur sorunlar yazılımsal çünkü...

kadınlar wireless gibidir, yakınındaki herkesi çeker ama sadece şifreyi bilene bağlanır... erkekler ise bluetooth gibidir, yanındaysan hep bağlı kalır ancak uzaklaşınca yeni aygıt aramaya başlar...Yaa arkadaşlarr Bende Geçen Gün Aldım gayet memnunum telimden beyazını ve birde arka kapak aldım.. şu istemedeğim kişiden mesaj ve arama gelmesini engellemek çok güzelbişi.. fakat samsung s3353 facebook yer bildirimlerini nerden yapılır ALLAH AŞKINA Bİ BİLGİ VERİN BANA
----------Eklendi @ 23:33:03 ---------- Yazıldı @ 22:17:51 ----------
yokmu bi yardımcı olannn??
imza süper 
oceansx77 ilk kez samsung kullanıyorum bilmiyordum reset sorununun genel samsung sorunu olduğunu(indirirken reset atması) ama benim için problem değil tabiilk baştan wifi ağına bağlantı kuracaksın bağlantı kuruldu dediğinde bağlantılara o modemin ismi geliyor otomatik olarak zaten...bende teknosadan almıştım bluetooth kulaklık ile kulaklığı deneme şansın oldumu nasıl ? kulaklık piyasası 50-75 tl arasında hediye olarak çok iyi yani
telefonun hayırlı olsun bu arada...
Not: telefon her wifiye bağlantı kurmayabilir modem ayarlarından kaynaklanıyormuş benimde o şekilde...
he birde faturası yok onun nasıl satacaksın bende satmayı düşündüm fatura tek fatura kestiler 299 tl lik o yüzden vazgeçtim sen nasıl yapacaksın ?banada teknosadan o kulaklıktan verdiler müzik telefon desteklemiyor nokia 5250 ve c2-01 de denedim olumlu laptopuma bağladım gene dinleniyor bizim telefonlarda olmuyor nedense :S bende pcden dinliyorum kulaklıkla konuşmam zatenhe birde faturası yok onun nasıl satacaksın bende satmayı düşündüm fatura tek fatura kestiler 299 tl lik o yüzden vazgeçtim sen nasıl yapacaksın ?

ne kadar fiyat koydun bende koyayım bi ilan bakalımfare çıkıyor girdiğiniz site mobil sürümü olduğundan öyle oluyor normalde çıkıyor...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar merhaba
turkcellin 5 tl taksitle verdiiği Samsung S3353 TreviLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızefonlarda bir numarayı engellemem lazım. hem mesaj hemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaramasını engellmem gerek. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. bir de FDN listesine eklemek ne demek?![]()
6.1 yükledim sorunsuz yüklendi şebeke üzerinden tabi wifiden değil...arama engelleme var telefonda kişinin üzerine seçenekler yapıp reddedilen listesine ekle var ordan yapabilirsin kitapçığa veya biraz kurcalasan kolaylıkla bulabilirdin...
he unutmadan istersen bolt browseri dene facebook'u bile normal pcdeki gibi açıyor ama opera kadar kullanışlı değil tabi...
bu neden olabılır yardımcı olacak arkadas warmıdır ? Sımdıden tskLer ...