SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
avea dan kaynaklanıyo dostum m.hizmetlerine sor bi:bye2:

smhsah

Üye
bu telefonda program veya tema indirme gibi bi şansımız varmı lütfen acil cevap verebilirmisin..Çünkü kaç günlerdir bunu arıyorum:hmmm

ugurayalp

ugurayalp

Üye
Bende bugün gittim Teknosadan aldım telefonu yanında birde bluetooth kulaklık verdiler hediye olarak HM1500. Öncelikle Wifi ile internete bağlanamadım henüz, yarın detaylı bir şekilde denicem olmazsa tekrar yazarım. Arkadaşlar internetten bişey indirirken telefon restart atıyo diyenler galiba daha önce Samsung kullanmamışlar. Samsung un en büyük sorunlarından biridir. Oyun filan indirirken indirmenin sonuna doğru telefon kapanıp açılırdı eski telefonlarımdan biliyom. Bu yüzden ne indirecekseniz bilgisayarınızdan indirip kart okuyucu veya data kablosu ile telefona atın bu şekilde problem olmaz. Oyun indirmek isteyenler için iyi bir site var bildiğim onu yazayım ben eski telefonum için hep ordan indiriyordum ama link paylaşmak yasak olabilir diye önce sorayım diye düşündüm eğer yasak değilse siteyi yazarım bu arada birşey sormak istiyorum. İnternet bağlantı şeklini ayarlardan değiştirebiliyoruz diyorsunuz ama benim o ayarlarda 4 tane seçenek var 4 ü de Avea ile ilgili Wifi yazmıyor orda ne yapmam gerekiyor???

----------Eklendi @ 06:03:45 ---------- Yazıldı @ 06:01:04 ----------

bu telefonda program veya tema indirme gibi bi şansımız varmı lütfen acil cevap verebilirmisin..Çünkü kaç günlerdir bunu arıyorum:hmmm

Kendi 3 tane teması var Samsunglarda genelde böyle nedense tema yükleyemiyorsun. Program diyorsun ama bu telefona nasıl bi program yüklemek istiyorsun ki? İhtiyacın olan tek program Opera Mini onun dışında bişey e ihtiyaç yok bence .d

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bsliali

Üye
oceansx77 ilk kez samsung kullanıyorum bilmiyordum reset sorununun genel samsung sorunu olduğunu(indirirken reset atması) ama benim için problem değil tabi (h) ilk baştan wifi ağına bağlantı kuracaksın bağlantı kuruldu dediğinde bağlantılara o modemin ismi geliyor otomatik olarak zaten...bende teknosadan almıştım bluetooth kulaklık ile kulaklığı deneme şansın oldumu nasıl ? kulaklık piyasası 50-75 tl arasında hediye olarak çok iyi yani :ehe telefonun hayırlı olsun bu arada...

Not: telefon her wifiye bağlantı kurmayabilir modem ayarlarından kaynaklanıyormuş benimde o şekilde...

bylodos

Üye
1-)wifide bağlı iken otomatik wifi üzerinden giriyor wifi ile bağlantı kuruyorum ve kendi tarayıcısından veya operadan giriyorum orda sorun yok normalde...
2-)normal hafızasındaki facebooku denedim ondada problem yok
3-)internet paketin yoksa gprs kullanacağından tl gitmesi muhtemeldir

telefonun yazılımı güncel olmayabilir telefonu pcye bağlayıp kies ile kontrol et güncel değilse güncelle bende son sürüm mevcut bu dediklerin hiçbirisi yok sorun olarak...bi dene güncellemeyi en basit çözüm odur sorunlar yazılımsal çünkü...

eyvallah üstad deneyeceğim. fakat kutu içeriğinden pc bağlantı kablosu çıkmadı. çıkması gerekiyormuydu yoksa gidip kendimizmi alacağız ?

bsliali

Üye
kutu içeriğinden kablo çıkmıyor malesef çok saçma topu topu 5 liralık bişey koymuyolar ellerinden gelse pakete sarıp satacaklar telefonları :) fiyatı indireyim derken aksesurardan kısıyorlar firmalar...nokia kablosu uyumlu telefonla ucuza bulabilirsin

gamze__belinay

gamze__belinay

Üye
Yaa arkadaşlarr Bende Geçen Gün Aldım gayet memnunum telimden beyazını ve birde arka kapak aldım.. şu istemedeğim kişiden mesaj ve arama gelmesini engellemek çok güzelbişi.. fakat samsung s3353 facebook yer bildirimlerini nerden yapılır ALLAH AŞKINA Bİ BİLGİ VERİN BANA :vur

----------Eklendi @ 23:33:03 ---------- Yazıldı @ 22:17:51 ----------

yokmu bi yardımcı olannn??

kesicimannn

Üye
Meraba.telefonumu 5-6 ay önce falan aldım gayetde iyi bi telefon nerdeyse herşeyinden memnunum.Dün telefonumun sarjı bitiyodu sarj aletine taktım sarj olmadığını fark ettim bide usbden deniyim dedim sarj olmaya başladı o günün akşamı telefonumun sarjı bitti.Sabah şarj ediyim dedim yine taktım usbye dolmaya başladı hatta telefonu falanda açtım biraz bakındım öyle sonra bi anda tak diye gitti usbnin yerini değiştirdim bataryayı çıkartıp beklettim hiç bi türlü olmadı.Son bi kere daha bataryayı bekletip usbye takıyım dedim kalsın öyle diye taktım usbye 30 sn falan sonra sarj olma ekranı geldi gitti.Aynı şekilde pcyi açıp kapadığımdada aynısı oldu.Tabi bu olanlardan sonra telefon açılmıyorda.Napabilirim? sorun nerde yardımlarınız için şimdiden sağolun.Telefonumun markası Samsung Jet s8000

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Yaa arkadaşlarr Bende Geçen Gün Aldım gayet memnunum telimden beyazını ve birde arka kapak aldım.. şu istemedeğim kişiden mesaj ve arama gelmesini engellemek çok güzelbişi.. fakat samsung s3353 facebook yer bildirimlerini nerden yapılır ALLAH AŞKINA Bİ BİLGİ VERİN BANA :vur

----------Eklendi @ 23:33:03 ---------- Yazıldı @ 22:17:51 ----------

yokmu bi yardımcı olannn??
kadınlar wireless gibidir, yakınındaki herkesi çeker ama sadece şifreyi bilene bağlanır... erkekler ise bluetooth gibidir, yanındaysan hep bağlı kalır ancak uzaklaşınca yeni aygıt aramaya başlar...:yuru imza süper :)

ugurayalp

ugurayalp

Üye
oceansx77 ilk kez samsung kullanıyorum bilmiyordum reset sorununun genel samsung sorunu olduğunu(indirirken reset atması) ama benim için problem değil tabi (h) ilk baştan wifi ağına bağlantı kuracaksın bağlantı kuruldu dediğinde bağlantılara o modemin ismi geliyor otomatik olarak zaten...bende teknosadan almıştım bluetooth kulaklık ile kulaklığı deneme şansın oldumu nasıl ? kulaklık piyasası 50-75 tl arasında hediye olarak çok iyi yani :ehe telefonun hayırlı olsun bu arada...

Not: telefon her wifiye bağlantı kurmayabilir modem ayarlarından kaynaklanıyormuş benimde o şekilde...

Teşekkür ederim. Kulaklık gayet güzel ama ben o kulaklığı kullanacak kadar telefonla konuşmuyorum. Müzik dinlemeyide desteklemiyor. O yüzden sahibinden.com a verdim satmayı düşünüyorum. Satıp müzik desteği olan bi tane alcam ama kulaklık gerçekten çok güzel. Wifi sorununu çözdüm. Evde yapamadım arkadaşa gittim. Dene dene olmuyor en son gıcık oldum şifreyi kaldırdık bağlandı ama bu seferde telefonda ağınıza şifre koymazsanız internete bağlanamazsınız diye hata verdi. eve geldim evde de şifreyi kaldırıp deneyim dedim evde oldu. Wpa şifre koydum yine oldu şuan sorunsuz bağlanıyorum. Ben bilgisayarda Opera kullanan birisiyim kesinlikle başka tarayıcı kullanmam ama opera mini den memnun kalmadım. Bağlanma problemi çok oluyo. Wifi açıkken bazen Google a bile bağlanmıyo o yüzden opera mini beni biraz deli etti. Kendi tarayıcısını beğenmiyen arkadaşlar var ama nedense o bana daha sağlam gibi geldi tek kötü yanı operada ki gibi 2 ve 8 e basınca hızlı aşağı yukarı inmemesi yoksa gayet güzel.

bsliali

Üye
banada teknosadan o kulaklıktan verdiler müzik telefon desteklemiyor nokia 5250 ve c2-01 de denedim olumlu laptopuma bağladım gene dinleniyor bizim telefonlarda olmuyor nedense :S bende pcden dinliyorum kulaklıkla konuşmam zaten :) he birde faturası yok onun nasıl satacaksın bende satmayı düşündüm fatura tek fatura kestiler 299 tl lik o yüzden vazgeçtim sen nasıl yapacaksın ?

ugurayalp

ugurayalp

Üye
banada teknosadan o kulaklıktan verdiler müzik telefon desteklemiyor nokia 5250 ve c2-01 de denedim olumlu laptopuma bağladım gene dinleniyor bizim telefonlarda olmuyor nedense :S bende pcden dinliyorum kulaklıkla konuşmam zaten :) he birde faturası yok onun nasıl satacaksın bende satmayı düşündüm fatura tek fatura kestiler 299 tl lik o yüzden vazgeçtim sen nasıl yapacaksın ?

sattim bile adama fatura vermdm zaten veremem faturada imei numarasi yaziyo telin adamda aynis varmis kaybetmis iyide internette muzok dinleme destegi yok dio nasil dinledn bu arada opera 4 tl mi yedi mesaji teldn yaziyom .d

----------Eklendi @ 16:39:14 ---------- Yazıldı @ 16:33:02 ----------

bu arada operanin bikotu yonunu daha gordum kendi tarayicisindaki gbi fare cikmiyo nette dolasirken problem oluo

bsliali

Üye
ne kadar fiyat koydun bende koyayım bi ilan bakalım :naughty: fare çıkıyor girdiğiniz site mobil sürümü olduğundan öyle oluyor normalde çıkıyor...

KiLL_MaN

KiLL_MaN

Üye
İyi günler. Benimde bir sorum olucak. Ben pc üzerinden telefonumla mesaj atmak istiyorum. New Pc Studio da bu özellik var fakat bu program Samsung GT-S3353 ü görmüyor. Samsung Kies te de böyle bir özellik yok. New Pc Stdioya telefonu tanıtabilirmiyiz acaba?

bilgili_emre

Üye
arkadaşlar merhaba
turkcellin 5 tl taksitle verdiiği Samsung S3353 Trevi efonlarda bir numarayı engellemem lazım. hem mesaj hem aramasını engellmem gerek. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. bir de FDN listesine eklemek ne demek?:vur

ugurayalp

ugurayalp

Üye
ne kadar fiyat koydun bende koyayım bi ilan bakalım :naughty: fare çıkıyor girdiğiniz site mobil sürümü olduğundan öyle oluyor normalde çıkıyor...

Çarşamba günü biri aradı ama adam 60 TL çok ben 65 e kredi kartı ile taksitle alırım dedi. "Adam haklı piyasası o fiyat" Siz ne düşünüyonuz dedim. 50 TL dedi. Bende "Zaten 250 TL lik telefonu 300 e alarak kazık yedik bari burdan biraz acımız dinsin" dedim. Verdim gitti. Sende aynısını yap. 60 yaz 50 ye gönder. Bu arada Opera Mini de mouse sorunu hala var. 3.2 yi indirdim cık olmuyor, 4.3 ü indirdim cık olmuyor. Facebook, Google, Maxicep nereye girdiysem mouse çıkmıyor. Hatta Google a girince aşağı inince Mobil/Klasik seçeneği çıkıyo ordan Klasik i seçtim yine çıkmıyo. Siz hangi sürümü kullanıyonuz.

----------Eklendi @ 05:31:10 ---------- Yazıldı @ 05:21:16 ----------

arkadaşlar merhaba
turkcellin 5 tl taksitle verdiiği Samsung S3353 Trevi efonlarda bir numarayı engellemem lazım. hem mesaj hem aramasını engellmem gerek. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. bir de FDN listesine eklemek ne demek?:vur

Mesajlar-Ayarlar-Mesajları Engelle-Adrese Göre (Mesaj engellemeyi biliyom numara engellemeyi bilen varsa yardım eder umarım)

----------Eklendi @ 05:40:05 ---------- Yazıldı @ 05:31:10 ----------

Bizim telefonlar Opera 6.1 desteklemiyor mu? İndiriyorum yüklüyorum. Operayı açıyorum başlarken load doluyor ya o biraz doluyor kalıyor. Bekle bekle bir gıdım ilerlemiyor. Opera mobile görsel açıdan miniden daha iyi mobile denemek istiyorum opera mobile i destekliyor mu?

bilgili_emre

Üye
ya aslında çok önemli ama demek ki öle bi özellik yok bu telde :/

bsliali

Üye
opera mini 4.3 kullanıyorum hürriyet.com.tr ve dmi.gov.tr gibi sitelerde çıkıyor o bi dene bak :oke: 6.1 yükledim sorunsuz yüklendi şebeke üzerinden tabi wifiden değil...arama engelleme var telefonda kişinin üzerine seçenekler yapıp reddedilen listesine ekle var ordan yapabilirsin kitapçığa veya biraz kurcalasan kolaylıkla bulabilirdin...:oke: he unutmadan istersen bolt browseri dene facebook'u bile normal pcdeki gibi açıyor ama opera kadar kullanışlı değil tabi...

bilgili_emre

Üye
reddedilen kişilere ekleyince mesaj gelebiliyor ki :(

ImGolpa

Üye
Arkadaşlar benimde sizLere bir sorum olucak yardımcı oLacak arkadaş varsa yardımLarını esirqemesin ... Simdi teLefondan msj atmak ıstıorm her kıme olursa olsn ama Gonder dedıkden sonra Engelli die bi hata alıyorum ve sms gondermeyi iptal ediyor :hmmm bu neden olabılır yardımcı olacak arkadas warmıdır ? Sımdıden tskLer ...

Üst Alt