5800 denize girdi =( Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eses2658

eses2658

Üye
pirinçe yatırsaydın

Arkadaşlar benden önce davranmış. En iyi çözüm, pirinç. Annemin General Mobile telefonu da suya düşmüştü (ama o tatlı suydu). Telefonunu bir kavanozun içine koy ve ağzına kadar da pirinci doldur. Ondan sonra kavanozun ağzını hava almayacak şekilde sıkıca kapat ve 1,5-2 gün bekle. Sonra tekrar açmayı dene. Umarım düzelir dostum.

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam pirince koydum bu sabah çıkarıp güneşe koydum şimdi tekrar pirince koydum :bilmm

cemal1905

cemal1905

Üye
la bu pirinç napıyo ben onu anlamadım suyunumu çekiyo :)

KELGER

KELGER

Üye
kardeş sende küçükken yüzme öğretseydin 5800 ına direk suya bırakırsan boğulur böyle:ehe

bthn_997

bthn_997

Üye
sağol dostum 1.5 gün falan böyle bekleticem açmadan sonrada 1-2 gün pirinçte bekletirim. pirinç nekadar olsun? telefonu sarıcak kadar falan olsa yetermi?

evet yeter
pirinç nemi çok iyi emer o yüzden pirince yatır diyolar

ercanbabam

Üye
hemen o telefonu çöpe at zamanını boşa harcama tuzlu su ile temas etti mi olay biter

ciritcioglu

Üye
kardeş deniz suyu tuzlu sudur yani iletkenliği var kurtulusunun olacağını zannetmıyorum iletkenlik yüzünden tüm parçalar zarar görmüş olabilir servise ver ne yapsan da cıkar inşallar cok para istemezler geçmiş olsun...

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bu sabah açtım ekranı dokunmatiği falan herşeyi sağlam, şarz oluyor, titreşimi tuşları usb si falan herşeyi çalışıyor hiçbir sorun yok ama açık tutmadım 5dk sonra geri kapattım tamamen kurusun diye. :bilmm

Larismus

Larismus

Üye
Didimde bir ada var sudan gidiliyo diz boyunda. Arada dalgamı geldi ne oldu anlamadım. 15-20 dk sonra adadayken bi baktım telefon ıslak. Çıkardım bataryayı falan koydum arabanın camının önüne. Sarjı azdı baktım telefon kapalı galiba batarya boş diye kapandı bilmiyorum. Geceye kadar kurudu zaten orda çok güneş var gecede bi fön makinesiyle yaptık. Sonra ben takmayalım dedimde babamlar taktılar bataryayı sarjada taktılar ama açılmadı telefon. Bu sabah yola çıktık eve geldik. Telefonu yine denedim yok açılmıyor. Garanti vardı ama su yüzünden garanti kapsamından çıktı galiba. 2 hafta önce cfw yapmıştım yani garantiye alsalarda yine sorun çıkaracaklar. Ne yapayım :ağlarım:
telefonu resmen denize sokmuşsun bir de çalışmıyor diyorsun :kop: hala calısıyo olsaydı zaten sana alırken su geçirmez diye 100tl daha ödettirirlerdi :ehe

----------Eklendi @ 21:49:10 ---------- Yazıldı @ 21:48:31 ----------

kardeş sende küçükken yüzme öğretseydin 5800 ına direk suya bırakırsan boğulur böyle:ehe
:kop::kop::kop:

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
telefonu resmen denize sokmuşsun bir de çalışmıyor diyorsun :kop: hala calısıyo olsaydı zaten sana alırken su geçirmez diye 100tl daha ödettirirlerdi :ehe

----------Eklendi @ 21:49:10 ---------- Yazıldı @ 21:48:31 ----------

:kop::kop::kop:
Şuan telefon sorunsuz çalışıyor daha sonra birşey olurmu? Tekrar normal fw atıp garantiye yollasam, suya girdiğini anlarlarmı? telefon çalışıyor ama kasıyor diye falan yollasam :D

Larismus

Larismus

Üye
Şuan telefon sorunsuz çalışıyor daha sonra birşey olurmu? Tekrar normal fw atıp garantiye yollasam, suya girdiğini anlarlarmı? telefon çalışıyor ama kasıyor diye falan yollasam :D
her telefonun içinde barkod gibi birşey bulunur. ıslandıgını anlamaları için. sen garantiye götürdüğünde adamlar direk oraya bakacaklardır ve ıslandıgını anlayacaklardır. bosuna rezil olursun orda :naughty:

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
nerde o şey? açıp ben temizliyim :naughty: Anlarlarsada geri göndermezlermi? Para falan istemiyolarsa bi şansımı deniyim :ehe

Larismus

Larismus

Üye
nerde o şey? açıp ben temizliyim :naughty: Anlarlarsada geri göndermezlermi? Para falan istemiyolarsa bi şansımı deniyim :ehe
ahaha :D öyle temizlencek bir şey değil. bir kere değiştiyse gitmiştir o. tekrar eski haline gelmez

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
Anlarlarsa para isterlermi? Bi şansımı deneseydim :hmmm

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
Kamera çalışmıyor :vur :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...