5800 denize girdi =( Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
5800 denize girdi =( Açılmıyor
Didimde bir ada var sudan gidiliyo diz boyunda. Arada dalgamı geldi ne oldu anlamadım. 15-20 dk sonra adadayken bi baktım telefon ıslak. Çıkardım bataryayı falan koydum arabanın camının önüne. Sarjı azdı baktım telefon kapalı galiba batarya boş diye kapandı bilmiyorum. Geceye kadar kurudu zaten orda çok güneş var gecede bi fön makinesiyle yaptık. Sonra ben takmayalım dedimde babamlar taktılar bataryayı sarjada taktılar ama açılmadı telefon. Bu sabah yola çıktık eve geldik. Telefonu yine denedim yok açılmıyor. Garanti vardı ama su yüzünden garanti kapsamından çıktı galiba. 2 hafta önce cfw yapmıştım yani garantiye alsalarda yine sorun çıkaracaklar. Ne yapayım :ağlarım:

filozofurkan

Üye
deniz suyundaki tuz parçalara zarar vermiş olabilir keşke hemen tatlı suya koysaydın sonra kurutsaydın

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
şimdi soksam olmazmı? 2 gün geçti

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yandıysa yogurt sür iyi gelir :D

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
ya cidden garanti alırmı telefonu? hem tuzlu su hemde cfw

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sudan dolayı donanımlar zarar görmüştür donanımını değiştirirler yazılımına bakmazlar. Eğer alırlarsa garantiye gönder almazlarsa para ödeyip yaptır

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bana bir telefoncu telefon denize düştüğün de bataryayı çıkarın telefonu poşetin içine koyun ağzını sıkıca bağlayın demişti ama sonuç ne olur onu bilemiyorum

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
yakında servise göndericem umarım para istemezler. Telefonculara vermek istemiyorum daha önceden eski telefonlarda hep biyerlerinde kırık olarak dönüyordu telefon. Daha kabını bile açamıyorlar...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En iyisi teknik servisi telefoncular bişey bilmiyo

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
telefonda batarya girişindeki yerlerden biri yeşildi galiba oksitlenmiş hafif ıslak diş fırçasını değdirince geçti oradaki oksit. Acaba telefonu bir kova suya sokup çıkarıp saç kurutma makinasıyla temizlesem olurmu?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hepte 5800larn basina geliyor dkkatimi cekti.gecms olsun.halledersn umarm

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
su dolu kovanın içine soktum çıkardım kurutuyorum bakalım nolucak

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
keşke pirince koysaydın

mystiery_

mystiery_

Üye
bızım 3120c de az suya dusmedi kamerası dışında hala herşeyi çalısıyor.

ahmetc503

eeee sonuç

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
telefon kurumadı daha kurumasını bekliyorum

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
Beyler nokia'yı buradan tebrik ediyoyorum 3.gün telefonu temiz suya sokup çıkardım ve bugün 4. gün ve telefon açılıyor :yuruekranında sular duruyor görüntüde ama kapattım kuruyunca tekrar açıcam helal olsun nokiaya :bye2:

oleytoo

oleytoo

Üye
bencepirinç dolu bi poşettede bi gün beklet bende sony ericson k790i vardı önceden kuruttuktn sonra açıldı telefon bi kaç gün kullandıktan telefon göçtü... galiba içinde su kaldığındandı her ihtimale karşı birgün pirinç dolu poşette beklet

KingOfOlympus

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum 1.5 gün falan böyle bekleticem açmadan sonrada 1-2 gün pirinçte bekletirim. pirinç nekadar olsun? telefonu sarıcak kadar falan olsa yetermi?

'Patron

'Patron

Üye
pirinçe yatırsaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...