OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yabancı ingilizce olmayan bir sitede bulmuştum. İki sürümü var: Clearity Night ve Clearity Day.

mardok

mardok

Üye
tamam teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PARALIYMIŞ 4,99 TL :d: . Halbuki fransız bir portalda resmi olarak ücretsizdi :ehe . Çalma filan yapmadım W.A.R.E.Zci değilim yanlış anlaşılmasın.

golge_555

golge_555

Üye
bıraz once yıkıldım bıttım yanı msj geldıgınde kutucuk gelıyo ekrana takılı kalıyo kutucuk tel ekranı kaplıyo msj larda sorun var parmakladım her tarafını telefonun kurtulamadım ne msj yazabıldım ne bısey yapabıldım telefonu ac kapa yapıom duzeltmeye yonelık bısey soyle benım yapabılecegım bıseyse bı anlatı ver acemısıyım ben bu ısın buraya kadar geldık konuyu basından berı takıp edıyom 2 flaslamam gerı donmesını bılmıyom ama:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kutucuk mu? Konuya eklediğim videoyu incele. Eğer bahsettiğin yeri videoda görürsen, videonun kaçıncı saniyesi olduğunu söyle. Eğer videoda göremezsen kutucuk derken tam olarak neyi kastettiğini anlamam için bir ekran görüntüsü al Screen Snap ile.

golge_555

golge_555

Üye
tmm hemen bakıyorum

----------Eklendi @ 14:27:52 ---------- Yazıldı @ 14:16:04 ----------

09:57 saniye msj geldigi sırada video da karsımıza cıkan telefon ekranında beyaz renkli kutucuk gıtmıyo kalıyo alttan menuler calısıyo ama kutucuk bır turlu gıtmıyo demek ıstedıgım buydu ben napıyım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kutucuğun ortasına bas ;)

punemr123

punemr123

Üye
Rambo videoda gördügüm kadarıyla tuş kilidinin götürdüğü efektleride çözmüşşün müthişşin inş. yakında flashlaycam

psychopaht

psychopaht

Üye
peki ben nasil c5 kilidi ve 3x4 menu yapabilirim? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo videoda gördügüm kadarıyla tuş kilidinin götürdüğü efektleride çözmüşşün müthişşin inş. yakında flashlaycam

Evet, dediğim gibi çözdüm. Tabii uyumlu efektlerin çıkmasını beklemek yerine 10 larca tema efektini birleştirmek bana daha mantıklı geldi ve tabii sorunsuz çalıştı.

peki ben nasil c5 kilidi ve 3x4 menu yapabilirim? :D

İlgili modları NFE ile Rofs2'ye at, repack yap, çıkan _Rebuilt dosya uzantısını sil, RM-588 klasörüne at flashla.

Modlar sanırım forumda mevcut.

golge_555

golge_555

Üye
ben tekrardan flasladım rompacher dosyalarını kendı yukledı bekledım sımdı msj larda donmuyo fakat o beyaz kutucukta cıkmıyo o kutucuk bır yerden acılıp kapanıyo mu nerden bıde ana ekranda cvp carı bıldırım ıcerıklerde yok onu nerden eklıcem nasıl ?

fettahh

Üye
dostum her şey çok güzel iyi ama dokunmatik performansını hiç beğenmedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben tekrardan flasladım rompacher dosyalarını kendı yukledı bekledım sımdı msj larda donmuyo fakat o beyaz kutucukta cıkmıyo o kutucuk bır yerden acılıp kapanıyo mu nerden bıde ana ekranda cvp carı bıldırım ıcerıklerde yok onu nerden eklıcem nasıl ?

Nokia Bildirimler v1.05'i yazılım pakedinden yükle. Ardından ev ekranından yeni widget ekleme menüsünden Bildirimler'i seç.

dostum her şey çok güzel iyi ama dokunmatik performansını hiç beğenmedim

Ben donanım değiştiremem ne yazık ki. Eğer dokunmatikten şikayetçiysen ofw editi öneririm. Yanlış anlaşılmasın, telefonun dokunmatiği mükemmel. Arkadaş herhalde telefonu kasan programlar yüklemiş.

Ya da! videoya bakıp mı konuşuyorsun? HD 1280x720 çözünürlüğünde kayıt yaptım. Video boyutu 877 MB olunca kısma, kırpma yapıp 133 MB'a düşürdüm. O yüzden biraz kalitesiz görünüyor olabilir. Lütfen yazılımı yüklemeden "beğenmedim" diye yazıp konuyu baltalamayın. Nerden anladın dersen, profilinde N95 yazıyor.

brk3535

Üye
herşey güzel birtek fotoğraflar uygulamasında tüm fotoğrafların olduğu bir menü oluyordu onu göremedim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
herşey güzel birtek fotoğraflar uygulamasında tüm fotoğrafların olduğu bir menü oluyordu onu göremedim.

Onun yerine Nokia Photo Browser var. Eğer hoşunuza gitmezse söyleyin, Tümü ayrı, PhotoBrowser ayrı olacak şekilde modlayayım. Bir sonraki güncelleme için yapılacaklar listeme ekliyim.

brk3535

Üye
bir sonraki güncellemede tüm fotoğrafları koyabilirsen kusursuz bir cfw olucak bence.

golge_555

golge_555

Üye
nokia bildirimleri yukledim ok problem yok bır tek msj geldıgınde o beyaz kutucuk cıkmıyo neden olabılır rambo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir sonraki güncellemede tüm fotoğrafları koyabilirsen kusursuz bir cfw olucak bence.

Peki, yapılacaklar listem aşağıdaki maddeyi ekliyorum:

- Fotoğraflar menüsüne Nokia Photo Browser ve Tümü seçenekleri yerleştirilecek.

Bu durum modu direkt düzenlemeden kullanmamdan kaynaklanıyor. Tümü seçeneğinin gittiğini farketmemiştim.

nokia bildirimleri yukledim ok problem yok bır tek msj geldıgınde o beyaz kutucuk cıkmıyo neden olabılır rambo

Telefona format ya da flash attığında ilk açılışta 5 dk boyunca dahili programları yükler. Eğer sen bu arada telefonla uğraşırsan kurulum yarıda kesilebilir. Burada programların yüklenme vakitleri değişiyor, 9 program kuruluyor ve içlerinde python pack gibi uzun süren kurulumlar var. Bu yüzden sabırlı olmanızda fayda var.

----------Eklendi @ 17:03:31 ---------- Yazıldı @ 16:57:53 ----------

Şu maddeleride kendim ekleyeyim:

- Kamerada flash simgesi yerine foto/video simgesi yerleştirilecek.
- Galeride çevirimiçi paylaşım kısayol simgesi "Sil" ile değiştirilecek.

brk3535

Üye
:tşk: sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki güncellemeyi.

Üst Alt