Galaxy S2 mi Nokia E7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi Nokia E7 mi
iki telefon arasında kararsız kaldım E7 nin klavyesi var ama işlemcisi galaxy s2 ye göre düşük birde ben genelde nokia kullandım nokia samsunga göre daha iyiydi önceden şimdi nasıl bilmiyorum sizce hangisini almalıyım?

OğuzcanAbi

Üye
tabiki galaxy s 2 tarışılmaz bence :oke:

nonamex

Üye
Galaxy S2 tabi ki

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hacı ya :D bugattiyle ferrariyi yarıştırmak gibi bişy bu dediğin... ferrari(e7) bugatti(s2) :aha::aha::aha:

Dampierre

Dampierre

Üye
tartışmasız s2. bana kalırsa ekran klavyesi normal klavyeden çok daha kullanışlı her açıdan.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hacı e7'yi HTC Desire Z ile kıyasla. (Ki Desire Z her türlü alır:ehe )

E7'yi severim güzel görünüyor.
SII'ye bayılıyorum donanım+android
sanırım anlamışsındır. :oke:

61semih

61semih

Üye
aynı segmentte olmayan telefonlar neden karsılastırılırkı hem bu e7 yede haksızlık olur arada 500tl fark var be! @Pondusss un dedıgı gıbı desire z ile karşılaştırılsa tamam :kotu:

fireman87

fireman87

Üye
Bencede SGS2 nokia bu saatten sonra alınmaz diye düşünüyorum, ayrıca değişik bi teknoloji düşünürsen optimus 3d veya htc evo 3d öneririm. Optimus 3D evo'ya göre daha ucuz olucağı söyleniyor. Ayrıca performans açısından optimus 3D SGS2'yi geçmekte.

nonamex

Üye
Galaxy S2'yi gectim, Galaxy S mi Nokia E7 mi deseler, Galaxy S bile E7'den onde.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Android işletim sistemi tabikide geçer ve karşılaştırman mantıksız olmuş s2:oke:

'Patron

'Patron

Üye
Bencede s2 kardeş

nalcam22

nalcam22

Üye
gs2 derim tabikide

Ocean258

Ocean258

Üye
galaxy s2 tabıkı.. yanlıs anlamada kardesım nasıl bu ıkı telefon arasında kalabılıyorsun anlamıyorum :)

pRime.

pRime.

Üye
Gs2 tavsiyemdir.

mami24

mami24

Üye
s2 yi yan yatırıyosun her tuş e7nin klavyedeki tuşundan 2 kat büyük oluyo ve basmak gibi kendini yorma gibi girişimlerde bulunmuyosun

e7 ile s2 yarıştırılmayacak kadar arada fark var

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 tabıkı.. yanlıs anlamada kardesım nasıl bu ıkı telefon arasında kalabılıyorsun anlamıyorum :)
telefondan anlamayınca böyle oluyor fazla bilgim yok telefonlarla arastırıyorum telefoncular bunları önerdi bu forumdan telefonlar hakkında bilgi almaya çalısıyorum genelde nokia öneriyorlar

----------Eklendi @ 14:22:30 ---------- Yazıldı @ 14:22:02 ----------

hepinize yorumlarınız için tesekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefondan anlamayınca böyle oluyor fazla bilgim yok telefonlarla arastırıyorum telefoncular bunları önerdi bu forumdan telefonlar hakkında bilgi almaya çalısıyorum genelde nokia öneriyorlar

----------Eklendi @ 14:22:30 ---------- Yazıldı @ 14:22:02 ----------

hepinize yorumlarınız için tesekkürler

hangi telefoncular :kop:

----------Eklendi @ 14:30:27 ---------- Yazıldı @ 14:29:58 ----------

s2 ve e7 :horse:

blackaid

blackaid

Üye
dikkatli ol onlar bir anda aceleye getirip sana hemen telefon satmaya çalışırlar iyi araştır telefonuda alacağın yeride profilinde Ankara yazıyor gittiğin yerleri az çok tahmin edebiliyorum:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt