Online TV izlemek için ucuz androidli telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
Online TV izlemek için ucuz androidli telefon?
Selam arkadaşlar.
benim e71 telefonum var ama flash siteleri oynatmıyor.skyfire programıda symbian destegini kesmiş.onun için adroid telefona geçmek istiyorum e71imi satıp.bu ramazandada online tv izlemek istiyorum telefondan.yalnız ucuz android telefonlarda 2.1 yüklüymüş ondada flash player kurulmuyormuş.2.2li 250 300tl civarı ikinciel telefonda bulamadım.bana yardımcı olur musunuz?
i5700 buldum 260tlye ama oda 2.2yi dahi zor çalıştırıyormuş.flash player yüklenince atıyormuş.
ben ne yapmalıyım.fazla özellik istemiyorum.flashları oynatsında...
puffin diyede browser varmış sanırım oda i5700de agır çalışıyor diyorlar :( yardım lütfen.

blacktalon

blacktalon

Üye
lg optimus me var ama 350 tl civarı az daha eklemen lazım heralde

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben de E71'den Samsung Galaxy Gio'ya geçtim. Flash için Skyfire browser kullanıyorum, yıldız TV'den her kanalı online izleyebiliyorsun. cihazın fiyatı da gayet iyi ama ikinci eli yaygınlaşmış mıdır bilmem..

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio adobe flash player calistiriyor mu kasmadan?

rstsn

rstsn

Üye
skyfire calistiran herhangi bi tel.den yildiz.tv adresinden tv izleyebilirler

61semih

61semih

Üye
flashplayer ıle degıl skyfıre ıle arkadasında dedıgı gıbı yıldız.tv den onlıne olarak kasmadan ızlıyebılırsınız tv

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
e71 yerine i5700 almaya deger mi? Sizce

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
u8230 nasil?

Larismus

Larismus

Üye
samsung galaxy gio da android 2.2 mi vaR? flash oynatabiliyor mu

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Selam arkadaşlar.
benim e71 telefonum var ama flash siteleri oynatmıyor.skyfire programıda symbian destegini kesmiş.onun için adroid telefona geçmek istiyorum e71imi satıp.bu ramazandada online tv izlemek istiyorum telefondan.yalnız ucuz android telefonlarda 2.1 yüklüymüş ondada flash player kurulmuyormuş.2.2li 250 300tl civarı ikinciel telefonda bulamadım.bana yardımcı olur musunuz?
i5700 buldum 260tlye ama oda 2.2yi dahi zor çalıştırıyormuş.flash player yüklenince atıyormuş.
ben ne yapmalıyım.fazla özellik istemiyorum.flashları oynatsında...
puffin diyede browser varmış sanırım oda i5700de agır çalışıyor diyorlar :( yardım lütfen.

Sana tavsiyem Galaxy Ace dir. I5700 ve I7500 alma. Onlar tarihi eser gibi yenilerine göre. Bütçen kısıtlıysa Galaxy Mini veya Galaxy Gio tavsiye ederim. Çok güzel telefonlar. 2.2 sürümü yüklersin süper...

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mininin islemcisi flash calistirmiyormus.galaxy ace ise pahali bana gore.u8230 yada galaxy gio arasinda kaldim.

blacktalon

blacktalon

Üye
o zaman gio al

Jetlak

Üye
ace de flash çalıştırmaz ona bakarsan ama sadece video ve tv için skyfire ile açar hepsi ram iyi ise

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
acenin flash calistirmasi lazim kardes islemcisi ARM 11 cunku.arm6lar calistirmiyor diye biliyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Sana tavsiyem Galaxy Ace dir. I5700 ve I7500 alma. Onlar tarihi eser gibi yenilerine göre. Bütçen kısıtlıysa Galaxy Mini veya Galaxy Gio tavsiye ederim. Çok güzel telefonlar. 2.2 sürümü yüklersin süper...
zaten mini ve gio da 2.2 yüklü s değil ve ayrıca samsung un adam akıllı yaptığı android tel galaxy s tir istersen gio al 550 lira ama çok memnunum

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
t10 bile skyfire açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt