Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
sorunda bu o tür sisteme ihtiyacı yok MeeGo nun yoksa yapılır mesela sgs2 ile iphone 4 videosu var her yerde iphone 4 geçiyor ee sgs2 de çift çekirdek işlemci ya da mali400 gpu varda ne yapıyor hiçbir şey bunu anca 3'ncü sürümü başarabiliyor android in o kadar ki şunu da söylemek isterim html5 testlerinde çift çekirdek olayını oturtmasına rağmen android 3.x hala MeeGo 1.2nin puanını yakalayamadı

nonamex

Üye
sorunda bu o tür sisteme ihtiyacı yok MeeGo nun yoksa yapılır mesela sgs2 ile iphone 4 videosu var her yerde iphone 4 geçiyor ee sgs2 de çift çekirdek işlemci ya da mali400 gpu varda ne yapıyor hiçbir şey bunu anca 3'ncü sürümü başarabiliyor android in o kadar ki şunu da söylemek isterim html5 testlerinde çift çekirdek olayını oturtmasına rağmen android 3.x hala MeeGo 1.2nin puanını yakalayamadı

O tür bir sisteme ihtiyacı var

Windows örneği geçmiş, ordan gideyim

Windows 7 , 1 gb ram'li bir PC'dede çalışır, 4 gb ram'lidede..

Hangisinde oyun ve uygulamalar daha performanslı çalışır ? Hangisinin 2-3 yıl sonra çıkacak oyunları kaldırma ihtimali yüksek olur ?

Oyun ve uygulama benim için önemli değil diyorsan sorun değil, hayırlı olsun N9 o vakit. :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anna güncellemesiyle gelen tarayiciyi x6'ya bile modladim ve harika buluyorum anna zaten en çok tarayici performansi ile söz ettiriyor kendinden ama sen begenmiyosun yada anna sistemi degilde anna menü ikonlarini mi yükledin :D
Gelelim islemci meselesine neden kullanmiynr?
Donanim ile çigir açabileceginiz gibi yazilim ile de bunu yapablirsiniz hemde daha üst dùzeyde çünkü isletim sisteminiz kötü bile olsa donanimi arttirinca mutlaka performans articak.Tüm dünya yazilimi iyilestrmeye çalisirken neden donanimla ugrasilsin.N9'da bunu göstermeye çalisiyorlar 1ghz ve çift çekirdekli nokialar yolda korkmayin bu arada..

nonamex

Üye
Anna güncellemesiyle gelen tarayiciyi x6'ya bile modladim ve harika buluyorum anna zaten en çok tarayici performansi ile söz ettiriyor kendinden ama sen begenmiyosun yada anna sistemi degilde anna menü ikonlarini mi yükledin :D
Donanim ile çigir açabileceginiz gibi yazilim ile de bunu yapablirsiniz hemde daha üst dùzeyde çünkü isletim sisteminiz kötü bile olsa donanimi arttirinca mutlaka performans articak.Tüm dünya yazilimi iyilestrmeye çalisirken neden donanimla ugrasilsin.N9'da bunu göstermeye çalisiyorlar 1ghz ve çift çekirdekli nokialar yolda korkmayin bu arada..

Kinetik Scrollingi hala yavaş ve takılan bir tarayıcı..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Anna menü ikonları mı? :d:

şu yeni nokialar gelse de görsek. Çok merak ediyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5800 da bile kalmadi artik kinetik kaydirma sorunu :D Sen bu n8'i nerden aldin adi güzel kardesim :D

tabiki89

tabiki89

Üye
Neyse arkadaş ben telefon alacaktım ama biraz erteliyim bari. Piyasa şu anda çalkalanıyor iphone 5 n9 derken baya bi kapışma olacağa benziyor. En iyisi bekleyip görmek kim ne yapacak, n9 çıksın millet kullansın bi neyi var neyi yok dökülsün ona göre seçeriz. Bide nedense yeni telefonlar çıkınca tüm markaların çıkardığı telefonlar önemini kaybediyor ama iphone her çıkan telefonla karşılaştırılıyor ve önemini hiç kaybetmiyor. Ör 7-8 ay önce ortalık n8 n8 diyenlerle doluydu(bunlardan biride bendim) şimdi hiç yok piyasada ben benimkini iade ettim.Dedim ya nedense iphone hep göz önünde kalabiliyor neden bu ya?

nonamex

Üye
Neyse arkadaş ben telefon alacaktım ama biraz erteliyim bari. Piyasa şu anda çalkalanıyor iphone 5 n9 derken baya bi kapışma olacağa benziyor. En iyisi bekleyip görmek kim ne yapacak, n9 çıksın millet kullansın bi neyi var neyi yok dökülsün ona göre seçeriz. Bide nedense yeni telefonlar çıkınca tüm markaların çıkardığı telefonlar önemini kaybediyor ama iphone her çıkan telefonla karşılaştırılıyor ve önemini hiç kaybetmiyor. Ör 7-8 ay önce ortalık n8 n8 diyenlerle doluydu(bunlardan biride bendim) şimdi hiç yok piyasada ben benimkini iade ettim.Dedim ya nedense iphone hep göz önünde kalabiliyor neden bu ya?

iPhone işletim sistemi stabil, geniş oyun uygulama desteği var..

(Ayrıca iPhone kullanmanın hava aracı olduğunu düşünen çok . |-))

----------Eklendi @ 12:02:41 ---------- Yazıldı @ 12:02:17 ----------

5800 da bile kalmadi artik kinetik kaydirma sorunu :D Sen bu n8'i nerden aldin adi güzel kardesim :D

:ehe:kop:

tabiki89

tabiki89

Üye
ne acayiptir iphone vs sgs2 yazan forumların hepsinde iphonu savunan çıkıyo oysaki videolarda olsun teknik karşılaştırmalarda olsun hep sgs2 üstün çıkıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iphone'nun gelistiricileri iyi çalisiyor.Apple ios gelistiriyor diger markalar gibi mhz sisirmiyor.Zaten gôreceksiniz iphone 5 çift çekirdek olmasa bile en az 3 yil dha kral olucak zaten 4 bile hala kral.Ama bu furyayi meego bozucak adim gibi eminim..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bekleme konusunda çok doğru bi karar verdin :oke:

• Beğen
Tepkiler: cascı
pRime.

pRime.

Üye
Ama bu furyayi meego bozucak adim gibi eminim..

Ben de öyle umuyorum.

----------Eklendi @ 12:18:24 ---------- Yazıldı @ 12:17:23 ----------

Herşeyin donanım olmadığını n9 ile hep birlikte göreceğiz. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ben de öyle umuyorum.

----------Eklendi @ 12:18:24 ---------- Yazıldı @ 12:17:23 ----------

Herşeyin donanım olmadığını n9 ile hep birlikte göreceğiz. :)

inşallah öyle olur. :)

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
n9 un tarayıcısı mükemmel hem arkadaşın dediği gibi android emulatoru var beklenmeli n9

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm o da doğru adamın babası alacak valla bir daha ki ay kazakistanda bir site dağıtımlara başlıcakmış ön sipariş alıyorlar ama bakalım bize ne zaman gelir

Üst Alt