Android mi symbian mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Android mi symbian mı ?

• Kullanılan toplam oy
    99
anılbaran

anılbaran

Üye
Android, Symbian'dan kişiselleştirebilirliği daha yüksek bir sistemdir. 3-4 tane ev ekranı uygulamasını aynı anda çalıştırıp tek bir tuşla aralarında gezebilirsiniz.
Android cihazları custom romlar ile overclock edilebilir, Android sürümü yükseltilebilir , Uygulamalar istenildiği gibi eklenip çıkartılabilir, kernel ile CPU'yu daha verimli kullanmasını sağlanabilir.. S^3'te overclock yok, s60v5'i s^3'e yükseltme yok.. Ev ekranı uygulamaları sayısı çok az (SPB Shell dışında yok gibi)

olsun genede symbian :D

pRime.

pRime.

Üye
Kullanım ve verim olarak symbian bana göre daha iyi.

gnsba1996

Üye
Bugünlerde yeni haber çıktı android şu anda piyasadaki en çok satan işletim sistemi ancak ürünün iyade oranı %30 Bu %30 un hepsi Kullanamadaıklarından dolayı İadede bulunmuşlar.Bana sorarsan s8000 jet android kullanıyorum su anda symbian n900 um vardı Symbian çok yavaş Yüksek bellekte sapıtıyor takılamlar kasmalar hatta duduk yere kapanmalara kadar gidiyor çok yüklenirsen.Ama android te boyle sıkıntıların hiç yok denecek kadar az Tek derdi biraz zaman alıyor anlaması ama ondan sonra rahat rahat kullanabilirsin bence android al şu anda İos ve Android en iyisi bence:ehe(h)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bugünlerde yeni haber çıktı android şu anda piyasadaki en çok satan işletim sistemi ancak ürünün iyade oranı %30 Bu %30 un hepsi Kullanamadaıklarından dolayı İadede bulunmuşlar.Bana sorarsan s8000 jet android kullanıyorum su anda symbian n900 um vardı Symbian çok yavaş Yüksek bellekte sapıtıyor takılamlar kasmalar hatta duduk yere kapanmalara kadar gidiyor çok yüklenirsen.Ama android te boyle sıkıntıların hiç yok denecek kadar az Tek derdi biraz zaman alıyor anlaması ama ondan sonra rahat rahat kullanabilirsin bence android al şu anda İos ve Android en iyisi bence:ehe(h)

Symbian n900 :kop:
Yüksek bellekte sapıtma mı :d:
Hocam sakamı bunlar.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
symbian kullandığım için oyumu symbiana verdim ama android diyorum

pRime.

pRime.

Üye
n900 um vardı Symbian çok yavaş Yüksek bellekte sapıtıyor takılamlar kasmalar hatta duduk yere kapanmalara kadar gidiyor çok yüklenirsen.

Dostum şaka mısın? N900maemo kullanıyor ve bu dediklerinin hiçbiri yok!

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Dostum şaka mısın? N900maemo kullanıyor ve bu dediklerinin hiçbiri yok!

Ben gerçi bi ara bazı laflar duydum sanki S^3 kurulabiliyor diye ama tam da emin degilim.:hmmm
Öyle olsa bile arkadas sanki 6630'u anlatıyor gibi geldi
:d:

DPool

DPool

Üye
Bu konunun sonunda kavga çıkacak :gun1::dover::box:ehe

nonamex

Üye
Kavga çıkacak kavga çıkacak diye her konunun altına yazanları anlamıyorum.

Çıkarsa şikayet edersin olur biter, böyle diyerek ortamı daha kızıştırıyorunuz üstüne üstlük tartışma bile yokken :dry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kavga çıkacak kavga çıkacak diye her konunun altına yazanları anlamıyorum.

Çıkarsa şikayet edersin olur biter, böyle diyerek ortamı daha kızıştırıyorunuz üstüne üstlük tartışma bile yokken :dry:

+1 katılıyorum :)

nonamex

Üye
Android önde :)

Larismus

Larismus

Üye
android tabiki de

• Beğen
Tepkiler: nonamex
umut681

umut681

Üye
bada

aagkn

aagkn

Üye
bir symbian kullanıcısı olarak nedensesymbianın gerdie kalmasına şaşırmadım:megafon:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
galata7788

galata7788

Üye
ben android derim bizimkiler telefona izin verse anında androide geçerim

nonamex

Üye
Elime bir N8'i alıp internete giriyorum, birde Optimus Black'i.. Symbian'ın ankette neden geride olduğu bir güzel çıkıyor ortaya :)

uribaju

uribaju

Üye
arada okadar fark yok sunuçta.

baranselona

baranselona

Üye
:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt